Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın canlar!!!

ayyy biri tostmu dedi benimde canım hamurlu bişeyler çektii yaa
idil ben sana tost yapıp yollayım kuşum yaaa bende tost delisiyim aldım daha 4-5 kere anca yaptım(
buarada akşama balık vaaarrr
ama hamilelikte bazı büyük balıklar sakıncalıymış onlar hangileri bilen varmı???

tekrar geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur

tost bende yiyorum hatta az önce yedim öğle yemeği ve sabah kahvaltısı arası olarak
canım dip balıkları sakıncalı mezgit dip balığı mesala
alabalık-çipura yiyebilirsin benim bildiğim bunlar canım

bu arada kimse kızım hakkında yorum ypmadı nasıl gelişimi boyu kilosu iyi mi sizce

günaydın canım maşallah kızınaa :)

günaydın kızlarrr nasılsınızzzzzz
seastar cnm maşallah senin kzıınaa

günaydın şekerimm :)

ohh gelmış testlerin canım hadi hayırlısı ınsallahh :) bencede zayıflama şeysını kullanmaa

çok gecmıs olsun ablacım Allah şifa versınnn

günaydınlarrrr şekerlerrrrr nbrsinizzzzzz

yeliizzzzz elbiseyi bence 100 civarlarına satabilirsin sanırımmmm

güğnaydınnnn :)

günaydın canım :)
balığı güzelce temızlemeli ve güzelce pişirmelısın çiğ balıkalrdan uzak durmalısın
ve birde kılıç balığı köpek balığı gibi balıkları yememlısın çünkü bunalr ağır civa içerdiklerinden
zararalrı vardır....sen levrek palamut çinekop çupra lüfer fln ye şekerim :)
ama güzel temızle güzel pişir tamam :)

kızlar canım tost çektiii ama tost makinam yok ühüüüüü ühüüü

ayy bende çok severımm tosst yaaa ocaga tepsi koy atesın üstünee bide
altı genıs olan demlıkde su kaynat güzelce ekmeği hazırla tepsının üstune koy demlıgıde koy
yap tostunu canım mutfakta careler tükenmezz :)

Son düzenleme:

günaydınn kuzuuuu hiç bi bilgim yok valla balıkla ilgiliii

ahahahaaa evttt bahar formunu koruyooo

hoşgeldiiiinnnnnn

günaydınnn kuzuuuuuuuuuuuuu

canım maşllah gayet iyi bence :)

buradanda okuyabılrısınn Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 23.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

selizzz ne iyi olur vallaaaaa yollayabilsen :)))
seasterrrr kilosu boyu ne durumda canım ben kaçırmışım orayı
553 gr 28 cm şuanda ve gelişimidie denegelenmeye başlamış geriden geliyordu ya 5 güne düşmüş ulrasona göre 23 haftalık yani şuanda soğuma kadar herhalde kızım dengelenicek

tşk ederim canımmm bilgiler dikkate alınacaktır..
bebişin kilosu boyu ile ilgili hiçbir bilgim yok kendi bebeğimin boyu ve kilosu hakkında bile iyimi kötümü anlamıyorum çokta önemsemiyorum doktor iyi diyosa bakmıyorum bile..boşunamı gidip doktora para veriyoruz bi zahmet sölesinler kilosunun boyunun iyi olup olmadığını

tamam canım sölediğin balıklar zaten heerzaman yediğimiz balıklar..
güzelce temizler pişiririm fırındamı pişirmeliyim yoksa tavada kızartsamda olurmmu şölee mısır ununa bulayıpp
günaydınn kuzuuuu hiç bi bilgim yok valla balıkla ilgiliii

günaydın canım tamam profumuzdan aldım bilgileri

buarada idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil canımı tost çektirdin gidip yapam bariiii

ya benim canım ay çöreği istiyor hemde çoookkkkk

ama yapılışı biraz zor gibi geldi bana

•1 PAKET YAŞMAYA
•2 SU BARDAĞI SÜT
•1/2 SU BARDAĞI SIVIYAĞ
•3 YUMURTA AKI VE 1 YUMURTA SARISI(2 YUMURTA SARISI ÜZERİNE)
•BİR TUTAM TUZ
•1 TATLI KAŞIĞI TOZ ŞEKER
•2 ÇAY KAŞIĞI MAHLEP
•ALABİLDİĞİ KADAR UN YAKLAŞIK 5 SU BARDAĞI(KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA OLACAK)
•1.5 PAKET MARGARİN ERİTİLİP HAMURLARIN İÇİNE SÜRÜLECEK
•SUSAM VE ÇÖREKOTU
•İÇ MALZEMESİ İÇİN PEYNİRLİ,KIYMALI,PATATESLİ İSTEĞE BAĞLI

Yapılışı:
1.Bir kabın içinde 2 su bardağı ılık sütle 1 paket yaşmayayı eritelim
2.Başka bir kabın içerisine 3 su bardağı unu(başlangıçta 3 su bardağı koyalım daha sonra ilave yaparız),yumurta aklarını,sıvıyağı koyuyoruz
3.Sütlü maya karışımınıda ilave ediyoruz
4.Tuzunu,şekerini ve mahlebinide ilave edip hamurumuzu yoğuruyoruz
5.Hamurumuzu 10 eşit parçaya bölüp her birini şekil 1 deki resim kadar açıyoruz ve üzerine erittiğimiz margarini kaşık yardımıyla heryerine sürüyoruz
6.Açtığımız hamuru önce karşılıklı 2 kenarını ortada birleştiriyoruz daha sonra diğer uçları sırası ile üstüste gelecek şekilde katlıyoruz. şekil 2
7.Katladığımız hamuru buzdolabında dinlendiriyoruz.hepsini bu şekilde yapıp buzdolabında 15 dakika kadar bekletiyoruz.
8.Hamurlardan 1 tanesini alıp kare olacak şekilde açıyoruz şekil 3 deki kadar açıp dört eşit parçaya bölüyoruz
9.Kestiğimiz hamurların dışa bakan geniş ucuna harcımızı koyup sarıyoruz ve iki ucunu ay şeklini vermek için içe doğru büküyoruz.şekil 4
10.Bütün hamurları bu şekilde yapıp(toplam 40 tane ay çöreğimiz olacak) yağlanmış fırın tepsisine yerleştiriyoruz.üzerine yumurta sarısı sürüp çörekotu ve susam serpiyoruz Tepside 15 dakika mayalandırdıktan sonra 190 derecede üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz.

tamam canım sölediğin balıklar zaten heerzaman yediğimiz balıklar..
güzelce temizler pişiririm fırındamı pişirmeliyim yoksa tavada kızartsamda olurmmu şölee mısır ununa bulayıpp

:

ay valla benımde canım tost cektı yaa söledım büfeye hep sizin sucunuzz

canım istediğin şekilde pişir farketmez ama önemli olan iyi pişsin :)

hoşgeldin ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hoşbulduk şekerimmm :) tost çözümümü okudunmuu

ablaaaaaaaa bilal evdeymişşşşşş bende sizde sanıodumm eve gitmiş yauuuu :S

kızlarrr 26 mayısta bizim evlenme yıldönümümüz daha çok var ama nasıl bi süpriz hazırlamalıyım yardım edin bana

slm kızlar
güzel bi topik olmuş ellerinize sağlık
bende haziran temmuz gibi hamile kalmayı istiyorum Allah kısmet ederse mart nisan gibi doğsun bebeğim bahar bebeği olsun istiyorum ama daha çalışmalara başlamadık açıkçası hemen tutarmı onuda bilmiyorum size sorum hamile kalmadan önce doktora gittinizmi

aaa canım istedi ama yaaa şimdi acıktım ben

kızlarrr 26 mayısta bizim evlenme yıldönümümüz daha çok var ama nasıl bi süpriz hazırlamalıyım yardım edin bana
bi düşünelim canım nasıl bir şey olabilir diye

yelizz güzel bir akşam yemeği hazırla mum ışığında falan.gayet romantk olsun..güzel hoşta bir hediye ayarla tamam işte gayet güzell...ben bu evlilik yıl dönümümüzde hiçbişey yapmadım kociş yemeğe götürdü kutladık işte okdr..amannn artık bıktıkmı ne 8 yıldır kutla kutla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…