- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
tekrar geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşurselam kızlarr nasılsınız
uzun zaman oldu giremiyorum
biliyosunuz babam hala hastanede yatıyo
kemoterapiden sonra enfeksiyon kaptığı için
başka hastaneye sevkettiler yoğun bakımda kaldı 2hafta.
2 hafta önce de kendi hastanemize döndük ama o 2 haftada
vücut yeniden kanserli ve mikroplu hücre üretmiş.
şimdi tekrar kemoterapi almaya başladı. yani pek iyi deil durumlar.
sizde ne var ne yok bana özet geçermisiniz herkes ne yapıyo..
günaydın canlar!!!
ayyy biri tostmu dedi benimde canım hamurlu bişeyler çektii yaa
idil ben sana tost yapıp yollayım kuşum yaaa bende tost delisiyim aldım daha 4-5 kere anca yaptım(
buarada akşama balık vaaarrr
ama hamilelikte bazı büyük balıklar sakıncalıymış onlar hangileri bilen varmı???
günaydın kızlar
dün kızımla beraberdik maşallha çok haraketli kızım muayenede bile durmadı sürekli tekmeledi beni minik kuşum
28 cm olmuş 553 gr olmuş kızım ilk başlarda 12 gün olan fark zamanla düşmüştü geçen ay 8 güne düşmüştü şimdi 5 güne düşmüş inşallah dengeliyor kızım boyu uzun dedi doktor ee anne uzun baba uzun dedi
4 boyutlu görüntüyü açık çok güzeldiağlıyıvericem şimdi yaaa biz burnunu fln bana benzettik biraz ...kalbe baktı bayağı bi inceledi çok şükür herşey yolundaymış salı günü şeker yükleme olucam ve 2. aşımı olucam şeker yüklemede 3 defa mı 4 defamı kan veriyorduk hatırlayamadım yaaaa???
nbende eve ultason almaya karar verenelerdenimkızımı görmeden yapamıyorum yaa 1 ay sonra bir dahaki buluşmamız
eee sizler nasısınız ???
günaydın kızlarrr nasılsınızzzzzz
seastar cnm maşallah senin kzıınaa
günaydınnnnnnnnnnnnn şekerlerrr nasılsınız bakem
kızlar benim kargom geldi yani ovulasyon testlerim ve preseed bunların ynaında hediye olarak birde zayıflamaya yardımcı bi ürün göndermişler nerden bilmişler benim şişko oldugumuneysemmm ismini yazayım papaya plus l-carnitin ben bunu kullansam mıki bilemedim yani hiç kullanmadım böyle şeyler aşırı kilom yok ama 5 kilo versem hiç te fena olmaz yani
selam kızlarr nasılsınız
uzun zaman oldu giremiyorum
biliyosunuz babam hala hastanede yatıyo
kemoterapiden sonra enfeksiyon kaptığı için
başka hastaneye sevkettiler yoğun bakımda kaldı 2hafta.
2 hafta önce de kendi hastanemize döndük ama o 2 haftada
vücut yeniden kanserli ve mikroplu hücre üretmiş.
şimdi tekrar kemoterapi almaya başladı. yani pek iyi deil durumlar.
sizde ne var ne yok bana özet geçermisiniz herkes ne yapıyo..
günaydınlarrrr şekerlerrrrr nbrsinizzzzzz
yeliizzzzz elbiseyi bence 100 civarlarına satabilirsin sanırımmmm
günaydın canlar!!!
idil ben sana tost yapıp yollayım kuşum yaaa bende tost delisiyim aldım daha 4-5 kere anca yaptım(
ama hamilelikte bazı büyük balıklar sakıncalıymış onlar hangileri bilen varmı???
kızlar canım tost çektiii ama tost makinam yok ühüüüüü ühüüü
günaydın canlar!!!
kız ne bilim mertle elifin maşallahı varrr yaniii kilolarııı çok iyiii acaba bahar mı az alıyo diye düşünüyorum ama öyle olsa kilo kontrolünde kilosu çok az derlerdiii sizinkiler tosun anammmmm :)) bahar formunu koruyooo hihihihi
günaydınnnn :)
ayy bende çok severımm tosst yaaa ocaga tepsi koy atesın üstünee bide
alı genıs olan demlıkde su kaynat güzelce ekmeği hazırla tepsının sutune koy demlıgıde koy
yap tostunu casnım mutfakta careler tükenmezz :)
günaydınnn kuzuuuuuuuuuuuuugünaydın canım maşallah kızınaa :)
günaydın şekerimm :)
ohh gelmış testlerin canım hadi hayırlısı ınsallahh :) bencede zayıflama şeysını kullanmaa
çok gecmıs olsun ablacım Allah şifa versınnn
güğnaydınnnn :)
günaydın canım :)
balığı güzelce temızlemeli ve güzelce pişirmelısın çiğ balıkalrdan uzak durmalısın
ve birde kılıç balığı köpek balığı gibi balıkları yememlısın çünkü bunalr ağır civa içerdiklerinden
zararalrı vardır....sen levrek palamut çinekop çupra lüfer fln ye şekerim :)
ama güzel temızle güzel pişir tamam :)
ayy bende çok severımm tosst yaaa ocaga tepsi koy atesın üstünee bide
altı genıs olan demlıkde su kaynat güzelce ekmeği hazırla tepsının üstune koy demlıgıde koy
yap tostunu canım mutfakta careler tükenmezz :)
tekrar geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur
tost bende yiyorum hatta az önce yedim öğle yemeği ve sabah kahvaltısı arası olarak
canım dip balıkları sakıncalı mezgit dip balığı mesala
alabalık-çipura yiyebilirsin benim bildiğim bunlar canım
bu arada kimse kızım hakkında yorum ypmadı nasıl gelişimi boyu kilosu iyi mi sizce
553 gr 28 cm şuanda ve gelişimidie denegelenmeye başlamış geriden geliyordu ya 5 güne düşmüş ulrasona göre 23 haftalık yani şuanda soğuma kadar herhalde kızım dengelenicekselizzz ne iyi olur vallaaaaa yollayabilsen :)))
seasterrrr kilosu boyu ne durumda canım ben kaçırmışım orayı
tşk ederim canımmm bilgiler dikkate alınacaktır..tekrar geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur
tost bende yiyorum hatta az önce yedim öğle yemeği ve sabah kahvaltısı arası olarak
canım dip balıkları sakıncalı mezgit dip balığı mesala
alabalık-çipura yiyebilirsin benim bildiğim bunlar canım
bu arada kimse kızım hakkında yorum ypmadı nasıl gelişimi boyu kilosu iyi mi sizce
günaydın canım :)
balığı güzelce temızlemeli ve güzelce pişirmelısın çiğ balıkalrdan uzak durmalısın
ve birde kılıç balığı köpek balığı gibi balıkları yememlısın çünkü bunalr ağır civa içerdiklerinden
zararalrı vardır....sen levrek palamut çinekop çupra lüfer fln ye şekerim :)
ama güzel temızle güzel pişir tamam :)
günaydınn kuzuuuu hiç bi bilgim yok valla balıkla ilgiliii
tamam canım sölediğin balıklar zaten heerzaman yediğimiz balıklar..
güzelce temizler pişiririm fırındamı pişirmeliyim yoksa tavada kızartsamda olurmmu şölee mısır ununa bulayıpp
:
hoşgeldin ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ablaaaaaaaa bilal evdeymişşşşşş bende sizde sanıodumm eve gitmiş yauuuu :S
aaa canım istedi ama yaaa şimdi acıktım benEki Görüntüle 192960 Eki Görüntüle 192961 Eki Görüntüle 192962 Eki Görüntüle 192963 Eki Görüntüle 192964 ya benim canım ay çöreği istiyor hemde çoookkkkk
ama yapılışı biraz zor gibi geldi bana
•1 PAKET YAŞMAYA
•2 SU BARDAĞI SÜT
•1/2 SU BARDAĞI SIVIYAĞ
•3 YUMURTA AKI VE 1 YUMURTA SARISI(2 YUMURTA SARISI ÜZERİNE)
•BİR TUTAM TUZ
•1 TATLI KAŞIĞI TOZ ŞEKER
•2 ÇAY KAŞIĞI MAHLEP
•ALABİLDİĞİ KADAR UN YAKLAŞIK 5 SU BARDAĞI(KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA OLACAK)
•1.5 PAKET MARGARİN ERİTİLİP HAMURLARIN İÇİNE SÜRÜLECEK
•SUSAM VE ÇÖREKOTU
•İÇ MALZEMESİ İÇİN PEYNİRLİ,KIYMALI,PATATESLİ İSTEĞE BAĞLI
Yapılışı:
1.Bir kabın içinde 2 su bardağı ılık sütle 1 paket yaşmayayı eritelim
2.Başka bir kabın içerisine 3 su bardağı unu(başlangıçta 3 su bardağı koyalım daha sonra ilave yaparız),yumurta aklarını,sıvıyağı koyuyoruz
3.Sütlü maya karışımınıda ilave ediyoruz
4.Tuzunu,şekerini ve mahlebinide ilave edip hamurumuzu yoğuruyoruz
5.Hamurumuzu 10 eşit parçaya bölüp her birini şekil 1 deki resim kadar açıyoruz ve üzerine erittiğimiz margarini kaşık yardımıyla heryerine sürüyoruz
6.Açtığımız hamuru önce karşılıklı 2 kenarını ortada birleştiriyoruz daha sonra diğer uçları sırası ile üstüste gelecek şekilde katlıyoruz. şekil 2
7.Katladığımız hamuru buzdolabında dinlendiriyoruz.hepsini bu şekilde yapıp buzdolabında 15 dakika kadar bekletiyoruz.
8.Hamurlardan 1 tanesini alıp kare olacak şekilde açıyoruz şekil 3 deki kadar açıp dört eşit parçaya bölüyoruz
9.Kestiğimiz hamurların dışa bakan geniş ucuna harcımızı koyup sarıyoruz ve iki ucunu ay şeklini vermek için içe doğru büküyoruz.şekil 4
10.Bütün hamurları bu şekilde yapıp(toplam 40 tane ay çöreğimiz olacak) yağlanmış fırın tepsisine yerleştiriyoruz.üzerine yumurta sarısı sürüp çörekotu ve susam serpiyoruz Tepside 15 dakika mayalandırdıktan sonra 190 derecede üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz.
bi düşünelim canım nasıl bir şey olabilir diyekızlarrr 26 mayısta bizim evlenme yıldönümümüz daha çok var ama nasıl bi süpriz hazırlamalıyım yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?