Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tatlımm benim romantik olmam imkansız yaaaa romantik degilde böle eglenceli bişiler yapmak istiommm

bende tostumu yedim bekliyorummm

canım hamıle kalmadan önce doktora gidip bi genel muayenden geçmek en iyisidir
bi aksılık varsa öğrenmıs olursun ne bılıym ıltı8hap olr yara olr bunlar gebe kalmayı engeller
tedavis kolay bakılmış olur yanı anlatabılıomuyum bırde hamıle kalmadan evvel
folik aside başlarsan iyi olur doktorun verir zaten :)

Allah hayırlısıyla nasib eder inşallahh :)

ben aradım ama gelmedı yhaa yalvardım o kadar yok gelmedı napimm

bndeee hiç aramadım bileee sana gelirim demişti yaaa ne uyanık yauuu annemlerr zorliicak dieee hiiçç gitmem demiooo tmm diooo şimdi diom evde ne işin varrr ne işim olcak yaa die kızıoo

bndeee hiç aramadım bileee sana gelirim demişti yaaa ne uyanık yauuu annemlerr zorliicak dieee hiiçç gitmem demiooo tmm diooo şimdi diom evde ne işin varrr ne işim olcak yaa die kızıoo

evet yaa ömrümü yidi bu çocuk ömrümüüü
ama koskoca çocuk yani takılsınn diorm
bi yandan da ne bılıymm :)

merhaba kızlar nasılsınız..egeyi dün bakıcıdan aldık ..gün boyu dede ve baba demişakşam yatana kadar ve sabah kalktığı gibi başladı yine baba dede demeye..babamız çok mutlu anneyi böle net sölememişti

merhaba gusellerımmmmmm nasılsınızzz

BEREN ABLACIM allahım sağlık şifalık versın babana çok uzuldum okuyuncaa kendıne çok ıyı bakk dualrımız tum hasta olup şifa bekleyenlerle içinde de senın baban için...

dun akşam mert kakasını yaptı herhangı bı şey yapmadann ferrum kullanıoruz bız kan için dr umuz ferrum kabızlık yapabılır dedı,gerçi kakasını yapıor ama sıvı yanı katı değill neyse yaptı yaa sıkıntı yok daha sonra yıkadık emzırdım 1saat uyudu uyandı yıne emzrdım snra 1.5saat snra uyandı yanı anlayacağınız gece 2saatte bır ayaktaydık habıre emıo bıraz bole ıhh mıhh yapıo anlamadım buranın havasına daha alışamadı sanıırımm gunduz uykuları bıle çok kısıtlı artıkk

gunduzlerı ne kadar uymalı sızce?haftaya 4.ayımız bıtıo 5.ayımıza gıreceğizz???dun meselaa sabah 9dan 11e kadar uyumuştu uyandı 15.30a kadar uyanıktı ayağımda salla salla 17ye kadar uyudu o da ayağımdan ındrsem hemen uyanıorr çok hafıf uykusu yaaa bu kadar sabah 7de kalktı emzrdım altını değiştrdım uyuttuk yınee 8de kalktı 10da emzrdım 20dk snra bı deneyım dedım 60cc mama valla hepsinı çektı bndan snra her emzrdıkten snra mama yapıp verıcem alırsa aç demektr almazsa doymuştr yanıı napalımm belkıde gece tam doymuyor o yuzden uyuyamıor dedık bızdee :44::44:yanı bole işteee şimdı de ayağımda sallıorum artık ççok uykusu geldıı resmen salla benı der gbı bakıoo ıst da gecelerı uyansa bıle emzırırdım bakar bakar uyurdu burda yokk hemen ağlıo sallanmak ıstıooo

daha bu konularda bilgim yok sizleden tecrübe edicem ama sallanmaya alışmışsa biraz zor işiniz diye biliyorum hani diyorlar bi kucağa bi sallamaya alıştımı yandnız diye
bende yemeğimi yedim çalışmaya başladım işte şimdi yoğun yoğun

hoşgeldinizzzz kızlarrrr

offf bugun bahar çok huysuz yaaa......karnı tok altı temizzzz nazlanıyoooo boş boş ağlıyooo....illakiii yanımda dur diyoo...neyseee yatağımıza uzandık beraberrrr bana sarılarak uyudu...

Merveeee şafak kaççççç

Son düzenleyen: Moderatör:

selammm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldinizzzzz

offf bugun bahar çok huysuz yaaa......karnı tok altı temizzzz nazlanıyoooo boş boş ağlıyooo....illakiii yanımda dur diyoo...neyseee yatağımıza uzandık beraberrrr bana sarılarak uyudu...

cnm bnm mert kağan hep boyle yanında olsun ıstıyo ole sarılarak falan uyumuyorr sallnmaya alışltı hep nazlanıo bnm oğlummm hepppp

cnm bnm mert kağan hep boyle yanında olsun ıstıyo ole sarılarak falan uyumuyorr sallnmaya alışltı hep nazlanıo bnm oğlummm hepppp

allah sabır versin sana valla bak bugun çok huysuz kafayı yiycem ben mertişko hep böyle...sallanmaya da alıştıııı işin zor gökce ya dışarı çıkarıcaktım kızımı amaaa böyle ağlarsaaaa ne anlamı varrrr gezmeninnn

yaaa allah sabır versın bana
havalar ıyı olsa ben de gezrcem azcık ben de hava almış olucam amaa yok havalar da kötu
kaldıkı mert kağan ı çıkardığım da emzırmem gerekıor 1ssaat snra hop acıkıorr ağlamaya başlıor ahh ahh huysuz huysuz benm oğlann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…