Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
meloşşşşşşşş napıosunnnnn
elıfciği bolca emzırıysun yaa aldığın kılocukları verdın mı kızz

napıyım canım öölee bakınıorm yazdıklarınız okuorm :)

evet elif emio çok şükürrr

yok yaaaa 1 gr bile veremedimmm pöööfff çok canım sıkılıo

napıyım canım öölee bakınıorm yazdıklarınız okuorm :)

evet elif emio çok şükürrr

yok yaaaa 1 gr bile veremedimmm pöööfff çok canım sıkılıo

kaç kılosun şimdıkk
ben 62ıle başladım 85ıle bıtrdım hala 77kıloyummm
bu ay dıyetısyene gıdeceğim yavaş yavaş eskı kıloma 60a düşeyım dıorum artık

kaç kılosun şimdıkk
ben 62ıle başladım 85ıle bıtrdım hala 77kıloyummm
bu ay dıyetısyene gıdeceğim yavaş yavaş eskı kıloma 60a düşeyım dıorum artık

80 flndım en sonda doğumdan sonra hep aynı yerdeyimmm 75-76

adasım nasılsın.. nanem için yasin okunuyomus.. banada versene canım..takibini sen yapıyomussun..

ayy bizimkide gripken diş çıkardı canım. hep böle zor olacak galiba. bizimkide sürekli emmek istiyo. valla işimiz zor canım bizde uykusuz uykusuz işe geliyoz.

80 flndım en sonda doğumdan sonra hep aynı yerdeyimmm 75-76

canım bende 80 le tamamlamıstım. şimdi 64 üm. hemencecik verdim.bu aylarda daha cok verirsin. çünkü uykusuzluk kiloda verdiriyo..

Öldüren Bebek - Fıkra :)
Kadının biri doğum yapar. Çocuk konuşma çağına geldiğinde ilk olarak:

"babanne" d...er,

bir hafta sonra babannesi ölür,sonra;

"dede" der,

Bir hafta sonra dedesi de ölür.Artık ev halkı iyice telaşlanmıştır ve çocuk gene konuşur bu sefer:

"baba" der,

Babası ölüm hazırlıklarına başlar, herkesle vedalaşır ama bir hafta sonra karşı apartmanın sütcüsü Ahmet bey ölür :)

günaydın kızlar
dün kızımla beraberdik maşallha çok haraketli kızım muayenede bile durmadı sürekli tekmeledi beni minik kuşum
28 cm olmuş 553 gr olmuş kızım ilk başlarda 12 gün olan fark zamanla düşmüştü geçen ay 8 güne düşmüştü şimdi 5 güne düşmüş inşallah dengeliyor kızım boyu uzun dedi doktor ee anne uzun baba uzun dedi
4 boyutlu görüntüyü açık çok güzeldi ağlıyıvericem şimdi yaaa biz burnunu fln bana benzettik biraz ...kalbe baktı bayağı bi inceledi çok şükür herşey yolundaymış salı günü şeker yükleme olucam ve 2. aşımı olucam şeker yüklemede 3 defa mı 4 defamı kan veriyorduk hatırlayamadım yaaaa???
nbende eve ultason almaya karar verenelerdenim kızımı görmeden yapamıyorum yaa 1 ay sonra bir dahaki buluşmamız
eee sizler nasısınız ???

günaydınnnnnnnnnnnnn şekerlerrr nasılsınız bakem

kızlar benim kargom geldi yani ovulasyon testlerim ve preseed bunların ynaında hediye olarak birde zayıflamaya yardımcı bi ürün göndermişler nerden bilmişler benim şişko oldugumu neysemmm ismini yazayım papaya plus l-carnitin ben bunu kullansam mıki bilemedim yani hiç kullanmadım böyle şeyler aşırı kilom yok ama 5 kilo versem hiç te fena olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…