bende tostumu yedim bekliyorummm
canım hamıle kalmadan önce doktora gidip bi genel muayenden geçmek en iyisidir
bi aksılık varsa öğrenmıs olursun ne bılıym ıltı8hap olr yara olr bunlar gebe kalmayı engeller
tedavis kolay bakılmış olur yanı anlatabılıomuyum bırde hamıle kalmadan evvel
folik aside başlarsan iyi olur doktorun verir zaten :)
Allah hayırlısıyla nasib eder inşallahh :)
sağol canım önümüzdeki ay gideyim doktora muayene olayım inşallah bişey çıkmaz.allah aratmasın kimseye
ayyyyyyyyyyyyyyyyy rick martinnnnnnnn istanbula geliomuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş çocukluk aşkım o benim yaaaaaaaaaaaaa ama biletler yine uçukkkkk ayakta 78 tl
ayakta 78 tl verilirmi yauuu evde oturarak bedavaya izlerim eheuheueh
kız verilir o adama gay may yakışıklı adam beeeeeeeeeeeeeeeeeee
yok canımm o adama verilmezzz zuhahahahah fesatmıyım neyimmmm
ayakta 78 tl verilirmi yauuu evde oturarak bedavaya izlerim eheuheueh :d
ayyyyyyyyyyyyyyyyy rick martinnnnnnnn istanbula geliomuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş çocukluk aşkım o benim yaaaaaaaaaaaaa ama biletler yine uçukkkkk ayakta 78 tl
Su Fatoş taze annelerimiz sizlerde kızcelerle ugrasıyorsunuz biliyorum ama emınım herseye değiyordur...Fatosumun Asya sı azcık gazlı ama napsın bu gunlerde geçicek annesi :)
sağol canım amin inş o çatı muayenesinden bende korkuyordum bakalım ne yapıcam .Canlarım merhabalar!
biz geldik kızımla :) Her geçen gün doğuma biraz daha yaklasıyoruz...İdilim şimdilik 20günüm var görünüyor ama kızım gününü doldurur mu bilemiyorum...
Kızlar heyecanım gittikçe artıyor haliyle...Çok karısıgım yani...Bu arada dün doktora gittim muayene için.Nst ye soktular hersey güzelmıs yolundaymıs çok şükür.Bir de o korkulu rüyam çatı muayenemi olmam gerekıyorduBurdaki doktorumda erkek hem korktum hem de çekindim çok İlk defada çatala oturdum bu arada...Neyse doktor baktı canım yandı biraz birazda bagırdım sanırım :) Doktor normal doguma müsait oldugumu söyledi...Bu habere çok sevındım..Kalbimin her zaman içinden gecen normal dogum çünkü.Tabi son ana kadar ne olur bilinmez.Allah'ım her daım hayırlısını versin ben ısrarcı değilim çünkü hangisi benım için iyidir bilmiyorum.Ama dediğim gibi gönlüm normalden yana. Neyse şmdilik artık beklemeye geçtik.Normal dogum biliyorsunuz her an olabilir.Haftaya yıne nst ye giricem son durumlara bakılacak bakalım neler olacak.Dogumum özel hastanede bu doktorumla olacak.Acil bişide hemen hastaneye gidicez.Cantamda hazır zaten...Benden haberler bu kadar kızlar.Ne olur dualarınızı eksik etmeyın...
Sizler nasılsınız?Geçmişi okudum yine...Bir tek Beren Ablan ın babasıyla ilgili kötü haberler duydum ama iyi olacagına yürekten inanıyorum Abla Allah sağlık şifa versın ınsallah.Sizlere bagıslasın babanı.Dualarım sizlerle.
Ayşem sen de bir operatör doktor buldun sanırım.Ona mı gidiceksın canım kararını verdin mi?Dilerim senın için hayırlısı budur.
Yelizim her zamanki gibi ojelerıne bayıldım janjanlı kuzum benım
İdilim Bahar la size güzel gezmeler canım...oh ana kız söyle keyif yapın azcık...
Seliz kuzum sen de ev işlerine gömüldün anladıgım kadarıyla :) çok kolay gelsın...ama dıkkat et yorma kendını fazla emi...
Gökçem canım paşa sonunda kakasını yapmıs emınım çok rahatlamıstır tabii sende bir o kadar rahatladın buna emınım :) ben de çocukken neredeyse süreklı kabızmısım annem fitil mi ne koyarmıs bir de zeytinyagını hafifce popomun giriş kısmına sürermıs yanılmıosam ama çok cekmıs kadıncagız
Merve kuzum test almıssın çook sevındım..O testler bana sans getirdi dilerim sana da sans getirir ve Allah ın izniyle melegıne kavusursun canım.Benım eşim bulmustu yasadıgımız yer çok şükük ama bir yerde sadece bir depoda bir kutu kalmıstı.Galenik marka ovulasyon testiydi.İçinde 5tane mi ne vardı.Kadir gecesiydi ve ben o testte çift çizgiyi görmüştüm.O gece camiye gittik geldik.Şey yapıcaz ama nasıl utanıyoruz eşim günah olmasın falan diyor ben de cekındım derken sonra düşündük belkide bu gece bızım için en hayırlı gece diye...sey yaptık sanırım bebiş o gece geldi...Darısı basına kuzum...
Nanem daha önce dedım mi bilmiyorum ama tüp bebek haberını okudum ve çook mutlu oldum canım.Allah ım sana ikizler üçüzler nasip etsın insallah!tabiki en sağlıklı ve hayırlısından.Dilerim hersey çok güzel ilerler ve hep birlikte halay cekerız burda...Dualarım senınle canım!
Belle kuzum sen de dun doktora gidicektın..merak ettım senı dun ısmını gördum ama sesın çıkmadı ses ver emi:)
Pembem şehzademiz kıpır kıpır demi yirim onun totosunu ben:) büyüsün büyüsün de gelsın annesıne:)
Su Fatoş taze annelerimiz sizlerde kızcelerle ugrasıyorsunuz biliyorum ama emınım herseye değiyordur...Fatosumun Asya sı azcık gazlı ama napsın bu gunlerde geçicek annesi :)
Meloj canım kuzun 8kilo mu olduoyy ben onu çimdik çimdik ederde yerim vallah:)
Tinkerım bakıcı tamamen mı ayrıldı yoksam? bu arada Ege miz iyice dillendi saka maka kocaman oldu bu çocuk...her seyı de masallah erkenden beceriyor yakısıklımız:)
Seastar canım kızcene kocaman masallah...Saglıkla gelsın buyusun o da ınsallah...Bak benım kızce 3kiloyu astı görsen içime sıgmıyor artık o gunlere sizede az kaldı :)
Ve adını haberını unuttugum diger canlar..Sizlerde iyisiniz hossunuz insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?