Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınn kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzz bakalımmmmmm

bugün hava berbat ötesi kasvetli yaaaaaaaaa umarım yagmur yagmaz çünkü halılarım balkonda yanarım vallaa

ayşemmmm doktorunuuu çok begenmişsin canım çok çokta iyi oldu hematologunda var artık bebiş için başlayabilirsin çalışmalara

günaydınn canımm...çok geçmiş olsun ya aman dikkat son zamanlara geldinn
inşallahh sağlıklada doğurursunn herkes iyi sen dinlen kalkma diolarsa kalkma tabii ki :)

ayy nanem keşke öle bişi olsa ya ne çok sevınırım ama benım reglıme kaldı 7 gün
yani çalışma zamanını çoktan geçtik önumuzdekı ay ınsallah çalışırızz kocişlee
hemen hamile kalırsam aramızda çok fark olmaz genede :) hayırlısı olsunn

evet canım öğlen olsun o zaman yarın öğlen :)

İKİ MÜJDELİ HABER MAŞALLAH MAŞALLAH

olur inşallah canım sen yeterki canını sıkma
bu ay çalışmalara son hızla başla bence

inşallah canım bi reglımı olymda az kaldı 7 gün :)

bellecim çok az kalmış doğuma ay ne heyecanlısındır şimdi cnım benim
topiğimize maşallah valla teker teker doguyor bütün bebişler
cnm sglıklı sıhhatli bebişini kucagına alırsın inş Allah yardımcın olsun tatlım

günaydın yelizcimm :)

evet ya kadın çok hoşuam gitti ama ona gidemem çünkü doppleri yokmus :)
olsun bi doktor bulcaz artık çok güzel konustu dinledi kadın sağolsun ,
içim rahat ayrıldım hastaneden :)
inşallah bebişde gelir heemncik

bu arada kesin yağmur yağacak bulutları görebiliyorumm

bellecim canımmm azcık kaldıııı işallah hayırlısıyla bi avazda dogurursun fındıgınııııııı

ayy seni görünce aklıma facede yazmıştın ya kalp atışlarını duyabilicemmi çok korkuyorum diye o gelio aklıma maşallah ya zaman ne çabuk akıp geçiyooo

olsun canım bulursun iyi bi doktorrrr ona gidersin bi hamiş kalda hayırlısıylaaaaaaaa.
yaa öyle deme yagmasınnnnnnnnnnnnnn halılarımı yeni yıkamıştımmmm kurudular ama bi gün daha beklesinler dedim bıraktım bugündeee yagmur yagarsa kirlenmez ama ben nasıl kurutcam sonra onları işallah yagmaz yaaaaaaaaaaa

günaydın yıldızcım hoşgeldin

günaydın yelizcimmmm hoşgeldinnn
bizim burda dünden beri acayip yagmur yagıyor şimdi biraz durdu işte bu hafta hep böyleymiş

yaa kaçırdık desene neyse olsun dedigin gibi peşpeşe hamiş kalırız bizde aramızda pek de fark olmaz inşlllahhhh
tamam canım yarın öğlen yapalım inş duamızı

ayyy kızlarrr bizim zeytin tam bi zilli oldu yaaaa erik manyagı hayvan hayvanlar sahibine benzermiş gerçekten çok dogru bende erik canavarıyım kızımda bana çekmiş dün ben erik yiyorum yattıgım yerden zeytinde geldi üzerime yattı erik istiyo verdim üst üste yedikkk

inşallah canım :)

ya kızım sen ne zaman yıkıyosun halıları yaaa
Allah aşkınaa havalar daha ısınmadıkı hadi onuda geçtim nasıl yıkıyosun üşenmedenn
anlamıom benımkıleride yıkasanaa

geçtigimiz haftasonu yıkadım canım cumartesi işten gelip yıkadım balkonda yıkarım kız ben bayılırım halı yıkamayaaaa

günaydın yıldızcım hoşgeldin

:
hoş bulduk tatlımm

çok ilginç ya erik yiyor demek zilli
evet yelizcim maşallah sana

ben yıkamaya verıyom pırıl pırıl oluyo hayatta ugrasamam vallahı Beceremem de zaten Yılda bır kes verıyom bıtkısel ılaçla yumusacık oluyo:76:

zeytin hanım erikle oynarkennn önce bi güzel oynuyo zilli sonra hopp mideye gelip bidaha istiyo :))))))

buda bugünkü ocelerimmmmmmmmmm alix avienin güzel bi rengi veeede uçlarına sim sünger baskıııı

Eklentiler

• $6.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $5.webp
    8 KB · Görüntüleme: 24
  • $4.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $1.webp
    8 KB · Görüntüleme: 25
  • $3.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $2.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 24
zeytin hanım erikle oynarkennn önce bi güzel oynuyo zilli sonra hopp mideye gelip bidaha istiyo :))))))

buda bugünkü ocelerimmmmmmmmmm Alix avienin güzel bi rengi veeede uçlarına sim sünger baskıııı

kız yelız yaz gelsede oje sursem dıyom hep senın yuzunden..egeyle zor ya..suruyom...ıkı dk ya mutlaka bulaşıyo..oda olmasa suya gıre gıre oje cıkıyo..ertesı gune ellerım soyuk soyuk ıgrenc oluo bende tırnaklarımı dıpten kesıyom mecbur...yaza ege anneme havale bakarım artık kendıme saçlarımı da boyamak ıstıyorum kızlar ne renk yapayım duz renk ıstıyorum saclarım kumral ama bal köpüğü ya da soğan kabuğu nasıl olur çok moda renkler..bırde fatmaguldekı selımın nısanlısının rengı hosuma gıdıyo bu ara..bırde aylin varya dızıde onunki...

günaydın kızlarrr hayırlı sabahlarrrnasılsınız..
ayy benim bulantılar hafifleyeceği yerde 2 gündür acayip arttı sabah bir kalkıyorum akşama kadar cıkartıyorumm

bu arada dün şero ve nanem dr. gidicekti nanemle yazışıyorum ama şeronun haberini okumadım.:26:

Canım ben bahara hiç kıyafet almadım sayılır, ablamın eltisi kızının kıyafetlerini bana verdi ben de onları giydiriyorum hala...ilk başta zoruma gidiyordu hani ilk bebeğimmm diye ama hergün banyo yaptırıyorum kusuyooo pisletiyo üstüne bazennn işiyooo kaka yapıyo yanii o yüzden onları kullandım...ama çok beğendiğim şeyleri aldım tabi ki...keşke 0-3 almasaydın o kadar...bahar 51 cm doğdu, ben de aldıklarımı hep 0-3 almıştım...bir mont beğenmiştim çok güzeldi 54cm 2-3 kere giydirebildim....ve aldığın kıyafetlere dikkat et mevsimine göre allll canım 2 aylık olunca zaten 3 aylık giyer 3-4 aylık olunca 6 aylık...bahar şimdi 9 aylık giyiyo... o kadar kıyafet almana gerek yok gerçekten bak biliyorum insan heyecanlanıyooo herşey almak istiyo ama abartma yani :)

Dualarım her zaman seninle canımın içi...çok heyecanlanıyorum hele de normal doğum istiyorsun diye iki kat heyecanlanıyorum :) normal istiyorsan zaten ha bire parmaklıcaklar açılma olmuş mu olmamış mı bakmak için...benim açılmam olmamıştı suyumun gelmesine rağmenn gelen giden parmaklıyordu alışıyosun sonra :)

evet öyle oluyo dibine kadar sokuyo sanki ya :) hatta bilgenin kafasına da dokunmuştur belkii :)

canım çok sevindim.... ve heyecanlandımmmmmmmmm
Sen şimdiden başla çalışmalaraaaa şimdi başlarsannnnn kışın doğurursun canımın içiiiiiii

Günaydın hemşocummmmmm nasılsınnnn baltopağımız nasılllll

oyyyyyyy oyyyyyyyyy sancıların mı gelmişşşş geliyooo geliyooo iki bebiş daha geliyooo anammmm ne heyecanlı yaaa sankim ben doğuracammm
kız o kadar bağırmaaaa :) doğumda bile bu kadar bağırmadım bennnn

Günaydın kızlarrrrrr nasılsınız? ben fena değilimmmm
bahar hanım beni emmek istemiyo artık biraz canım sıkkın..............dün 4 biberon hazırlamak zorunda kaldım emmiyo çünkü yüzüne bile bakmıyo memelerimin :))) ağlıyo çığlığı basıyooo

ayyy canım nedense o dert bendede vardı ama artık yokkkk bende evde sürekli elim suyun içinde hatta inanmıycaksın ama cuma akşamı sürdügüm ojeleyle cumartesi günü halı yıkadım ama hiç bi soyulma olmadı hiçç yazı bekleme sana tavsiyem oje sürmeden önce alt katına mutlaka parlatıcı sür sen kırmızı tonlarını çok seviyosunki tırnak kenarlarından zor çıkan ve iz bırakan bi renk ama parlatıcı sürersen bu sorun ortadan kaybolur üstede istedigin rengi sürersin hem tırnaklarını kalınlaştırır hemde soyulmasını bi nebze olsun azaltırrr.üzerinede golden rose kurutucusundan sıkarsın hem üst kata bi tabaka oluşturuyo hemde hemencik kurutyo.
bide ojeyi en fazla 2 gün tırnaklarında bırak eger daha fazla kalırsa sararmalar başlarrr.
kırmızı ojeyi silerkende bildigimiz kullanmadıgın bi çoraba dök asetonu öyle çıkar o zamanda tırnak etlerinde kalan kırmızı renkten eser kalmıyooo

ayyyyyyyyyy ben baya bişiler ögrenmişimmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…