selam kızlar herkese günaydınlar:) uzun zamandır gelemıyorum ev temızlıgıyle ugrastık bıraz 10 mayısta doktora gıttım kanım cok dusukmus 7.7 cıktı doktorda 2 unıte kan verıcez dedı dun sabah 2 unıte kan verdıler 1 tane serum verdıler ve sonrasında nst ye baglandım son zamanda 10 dk bı sancım cıktıhemen dogumhaneye aldılar benı ve acılma varmı dıye muayene oldum offffff cok canım yandı cok bagırdım wallahı 1 cm acılmam varmıs eve geldım tuvalet harıcı kalkmak yok uzanıyorum sımdı en azından ayın 20 sını gorebılsek herkes ıyıdır umarım okuyamıyorum haber verıyım dedım opuyorum hepıcıgınızı
canımmmm benimmmm o kadar sevindimki senin adına anlatamamgerçekten Allah iyi bir doktor çıkarmış karşına ben öyle düşünüyorum inş onunda takibiyle kucagına alıcaksın bebiklerini
Rabbim yüzünü güldürür tez zamanda tatlım ben inanıyorum buna
bu ay beraber hamiş kalalım kızzzzzzzzzzzzzz
Allah okuyandanda okuyamayandada razı olsun kızlar çok teşekkür ediyorum inş Allahım kabul eder
bence öğlen yapalım akşama belki toplanamayız işi çıkan olabilir öğlen uygundur diye düşünüorum
İKİ MÜJDELİ HABER MAŞALLAH MAŞALLAH
olur inşallah canım sen yeterki canını sıkma
bu ay çalışmalara son hızla başla bence
selam kızlar herkese günaydınlar:) uzun zamandır gelemıyorum ev temızlıgıyle ugrastık bıraz 10 mayısta doktora gıttım kanım cok dusukmus 7.7 cıktı doktorda 2 unıte kan verıcez dedı dun sabah 2 unıte kan verdıler 1 tane serum verdıler ve sonrasında nst ye baglandım son zamanda 10 dk bı sancım cıktıhemen dogumhaneye aldılar benı ve acılma varmı dıye muayene oldum offffff cok canım yandı cok bagırdım wallahı 1 cm acılmam varmıs eve geldım tuvalet harıcı kalkmak yok uzanıyorum sımdı en azından ayın 20 sını gorebılsek herkes ıyıdır umarım okuyamıyorum haber verıyım dedım opuyorum hepıcıgınızı
günaydınn kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzz bakalımmmmmm
bugün hava berbat ötesi kasvetli yaaaaaaaaa umarım yagmur yagmaz çünkü halılarım balkonda yanarım vallaa
ayşemmmm doktorunuuu çok begenmişsin canım çok çokta iyi oldu hematologunda var artık bebiş için başlayabilirsin çalışmalara
günaydın yelizcimm :)
evet ya kadın çok hoşuam gitti ama ona gidemem çünkü doppleri yokmus :)
olsun bi doktor bulcaz artık çok güzel konustu dinledi kadın sağolsun ,
içim rahat ayrıldım hastaneden :)
inşallah bebişde gelir heemncik
bu arada kesin yağmur yağacak bulutları görebiliyorumm
günaydın kıslar ayşecim çok sevindim senin adına dün bende tetenoz aşısı oldum. hava güzeldi komşularla bahçede toplandık iki numaradaki komşumun anlattıkları aynı senin durumundu aklıma sen geldin onun iki tane kızı var tedaviyle olmuş,inşallah seninde biran önce olur
günaydınn kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzz bakalımmmmmm
bugün hava berbat ötesi kasvetli yaaaaaaaaa umarım yagmur yagmaz çünkü halılarım balkonda yanarım vallaa
ayşemmmm doktorunuuu çok begenmişsin canım çok çokta iyi oldu hematologunda var artık bebiş için başlayabilirsin çalışmalara
ayy nanem keşke öle bişi olsa ya ne çok sevınırım ama benım reglıme kaldı 7 gün
yani çalışma zamanını çoktan geçtik önumuzdekı ay ınsallah çalışırızz kocişlee
hemen hamile kalırsam aramızda çok fark olmaz genede :) hayırlısı olsunn
evet canım öğlen olsun o zaman yarın öğlen :)
olsun canım bulursun iyi bi doktorrrr ona gidersin bi hamiş kalda hayırlısıylaaaaaaaa.
yaa öyle deme yagmasınnnnnnnnnnnnnn halılarımı yeni yıkamıştımmmm kurudular ama bi gün daha beklesinler dedim bıraktım bugündeee yagmur yagarsa kirlenmez ama ben nasıl kurutcam sonra onları işallah yagmaz yaaaaaaaaaaa
inşallah canım :)
ya kızım sen ne zaman yıkıyosun halıları yaaa
Allah aşkınaa havalar daha ısınmadıkı hadi onuda geçtim nasıl yıkıyosun üşenmedenn
anlamıombenımkıleride yıkasanaa
hoş bulduk tatlımmgünaydın yıldızcım hoşgeldin
:
çok ilginç ya erik yiyor demek zilliayyy kızlarrr bizim zeytin tam bi zilli oldu yaaaa erik manyagı hayvanhayvanlar sahibine benzermiş gerçekten çok dogru bende erik canavarıyım kızımda bana çekmiş dün ben erik yiyorum yattıgım yerden zeytinde geldi üzerime yattı erik istiyo verdim üst üste yedikkk
evet yelizcim maşallah sanainşallah canım :)
Allah aşkınaa havalar daha ısınmadıkı hadi onuda geçtim nasıl yıkıyosun üşenmedenn
anlamıombenımkıleride yıkasanaa
inşallah canım :)
allah aşkınaa havalar daha ısınmadıkı hadi onuda geçtim nasıl yıkıyosun üşenmedenn
anlamıom :d benımkıleride yıkasanaa :d
geçtigimiz haftasonu yıkadım canım cumartesi işten gelip yıkadım balkondaYıkarım kız ben bayılırım halı yıkamayaaaa
zeytin hanım erikle oynarkennn önce bi güzel oynuyo zilli sonra hopp mideye gelip bidaha istiyo :))))))
buda bugünkü ocelerimmmmmmmmmmAlix avienin güzel bi rengi veeede uçlarına sim sünger baskıııı
maşallah..ben ugrasamam hayatta...:78:
ben yıkamaya verıyom pırıl pırıl oluyo hayatta ugrasamam vallahıBeceremem de zaten Yılda bır kes verıyom bıtkısel ılaçla yumusacık oluyo:76:
ben onu yerim yaa kocaman oldu valla.okadar güzelki maşallahinsanın ısırası geliyor..
ben şimdi bebişe bolca 0-3 aldım bolca 56 cm aldım ama duydumkii 0-3 pek giydiremiyormuşsun 3-6 ve 6-9 almalıymışız
bende tulum çok severim kızıma birsürü tulum aldım sanırım hepsini giydiremeden büyüyecek
bide bahara bakıyorum bahar bildiğin kıyafet giyniyor oysa 6 aylık tulumlar var acaba ben 6 aylık alacaklarımı normal kıyafetlermi alsam altlı üstlü:26:
eşim gelide maç izliyor şimdi ilk yarı olck yemeğimizi yicez inş
Evet kuzum ya catı muayenesi oldum ama sankı doktor baya bir parmakladı elimde olmadan bagırdım birazcıkama neysekı geçti..zaten normal olursa dogum baya bir parmaklanacam bu gidişle:) doktor normal doguma uygun oldugumu istersem yapabileceğimi söyledi ben de normali beklıcem bakalm kızım ne zaman gelicek.hem çok korkuyorum hem de gelsın göreyim kızımı istiyorum...Dualarını eksik etme kuzum....
canım aslında ultrasonla da bakılmıstı önceden alttan ama bu çok farklı geldi bana..igrenc olcak ama parmaklarını baya bi ileriye sokup itti kaktı fln :) ben de kendıme hakım olamadım baya bir bagırdım :) amın cnm ınsallah sağlıkla gelir kızım...
kızlar günaaydıınnn :)
ben dün akşam eve dönerken hastaneye uğrayıp kadın doğumcu ile görüştüm
tahlıllerımı inceledi beni dinledi....sorulasrımı cevapladı özet geçeyim
öncellikle bu genetik bi rahatsızlık tedavi edilmesini beklemek gibi bi durum yok
kanın pıhtılaşma bozuklugu gösteriyo ve bu pıhtılaşmanın gecıkmesı bile ufak damar
tıkanıklıklarına sebep olur ...bunun tek çözümü clexan kullanmak
iki tane kaybetmıssın zor tabii ki aynı şeyleri yaşamanı bizde istemeyız aynısı olur ama olmaz
kesin bişey söylemek zor.ama anne olmak senın hakkın ve sen denemelisin
başka türlü anlayamazsın tabii ki gebeliğin sıkı takip içinde olucak bir kere kesinlikle ama
kesinlikle doppler ultrasonu olan bir hekımın kontrolunde olmalısın devamlı kan akışına
bakılması lazım clexanını da düşük dozdan başlatıp zamanal duruma göre yükseltmek lazım
gene hematoloğunda faktör testlerini yapıcak böylece kontrol altında olucaksın
sana tavsiyem hamılelıgının son ayalrını mart nisan mayıs aylarına denk getirme
hamilelikte zaten ödem topluyo vücud birde kan hastalığın oldugu iin sıkıntı çekersin
ve preeklampsişnin en çok görüldüğü ayalr bu aylardır mesela bu ay hamıle kalsan güzel olur
dedi :) ......peki illa sezeryanmı olmalıyım dedimm hayır gebeliğin gidişatına göre belki erken alırız
sezeryanla belkide gününü beklersin ama son ayların kışa gelmesi önemli dedi
o zaman ebn bişeyi kafaya takmıyorum aylık hematoloji kontrollerimi yapiyorum hamıle kalıncada
sadece düzenli kontrol öyle mi başka bişey yok dedimm....evet aynen öyle sen rahat ol
umudunu kesme aşılmıycak bişey değil dediiii
çok şey konuştuk aklıma gelenleri yazdım vallahi :) bide clexan yazdı
al kenarda bulusnun hamıle oldugunu öğrendıgın an kullanmaya başla dedi
folik asit yazdı.....magnezyum yazdı ödem toplamışım gene
kzılar o kadar rahatladım ki orta yaşlı olsun görmüş geçirmiş bi doktor olsun diyordum
öyle bi doktordu çok da memnun kaldım ilgilendi benimle...Allah razı olsun :) işte böle kızlar
rahatladım vallahi kuş gibi oldum yaaa
canım biliyorum alttan bakma olayıbanada bakmsıtı doktor ilk baktı sancım yoktu o zman
acımadı hiç.. ama sunı sancı verılıpte kasılmalar başlaınca alttan baktıgında canım acımıstıı :)
inşallahh canım inşallahh :)
günaydın kıslar ayşecim çok sevindim senin adına dün bende tetenoz aşısı oldum. hava güzeldi komşularla bahçede toplandık iki numaradaki komşumun anlattıkları aynı senin durumundu aklıma sen geldin onun iki tane kızı var tedaviyle olmuş,inşallah seninde biran önce olur
kız yelız yaz gelsede oje sursem dıyom hep senın yuzunden..egeyle zor ya..suruyom...ıkı dk ya mutlaka bulaşıyo..oda olmasa suya gıre gıre oje cıkıyo..ertesı gune ellerım soyuk soyuk ıgrenc oluo bende tırnaklarımı dıpten kesıyom mecbur...yaza ege anneme havale bakarım artık kendıme saçlarımı da boyamak ıstıyorum kızlar ne renk yapayım duz renk ıstıyorum saclarım kumral ama bal köpüğü ya da soğan kabuğu nasıl olur çok moda renkler..bırde fatmaguldekı selımın nısanlısının rengı hosuma gıdıyo bu ara..bırde aylin varya dızıde onunki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?