- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
sağol canım evet bılıyorum guzel sıteler...turkuaz harıka ya....belkı kıpada bulurum be...bulamazsam ısterım
kızlar selammmben dün gece rüyamda sizleri gördüm...çok ilginç ama birkaçınızı çok net gördüm... özellikle hatice,tinker,elif,merveyi çok net gördüm...herkes var.şöyle kararlaştırıyoruz senede birgün birinin evinde toplanıcaz.bu sene bizim eve gelin diyorum.tinker biraz zor nasıl toplancaz diyor ama bunları konuşurkende yanyanayız sonra topikte kavga çıkıyor yarımız disiplin kuruluna gidiyoruz (daha önce yaşadığımız şeylerin etkisinde kalmışım sanırım) adı verilenlerin velileri geliyor.benimde annemle ablam geliyor:90:ay uyanınca güle güle öldüm
tamam canım bak ama bulamazsan çekinme cidden
ya tinker şimdi ben yemegimi yiyiorumda bu diyette hiç aç kalmıyo insan sende öölesin dimiii
kızlar selammmben dün gece rüyamda sizleri gördüm...çok ilginç ama birkaçınızı çok net gördüm... özellikle hatice,tinker,elif,merveyi çok net gördüm...herkes var.şöyle kararlaştırıyoruz senede birgün birinin evinde toplanıcaz.bu sene bizim eve gelin diyorum.tinker biraz zor nasıl toplancaz diyor ama bunları konuşurkende yanyanayız sonra topikte kavga çıkıyor yarımız disiplin kuruluna gidiyoruz (daha önce yaşadığımız şeylerin etkisinde kalmışım sanırım) adı verilenlerin velileri geliyor.benimde annemle ablam geliyor:90:ay uyanınca güle güle öldüm
kız
evet ya sadece aksam doymuyom
ama az once anasınıfı oğretmenı pasta ve makarna getırdı dayanamadım yedım..şimdi de çok pişmanın nolur iğrenmeyin ama ben lavaboya gıdıp kendımı işlemden gecırıcem herhalde tutamıyom kendımı..bööööö
kızz yeliz bu ojelerin kurumuyormu anacım senin yaa:26:ben senede 5-6 oje alırım öbür seney kdr kururlar evlenirken 40-50 oje attım.oyüzden şimdi alırken az az alıyorum.bizde ojeye düşkünüzdür özellikle ablam hergün bir renk sürer sen gibi.benim favori rengim krem rengi ve french manikürünü seviyorum.rica etsem senden birgünde french yaparmısın:86:bugünde çakmak tutuyumm barimm didimmm
evet tinker inanmıcaksın ama seninde annen vardı fotolardan tanıyorum yakız benım velım geldı mı
hoşgeldfinizzzzzzz
kızz yeliz bu ojelerin kurumuyormu anacım senin yaa:26:ben senede 5-6 oje alırım öbür seney kdr kururlar evlenirken 40-50 oje attım.oyüzden şimdi alırken az az alıyorum.bizde ojeye düşkünüzdür özellikle ablam hergün bir renk sürer sen gibi.benim favori rengim krem rengi ve french manikürünü seviyorum.rica etsem senden birgünde french yaparmısın:86:
buarada yıl dönümünüz kutlu olsunn
evet tinker inanmıcaksın ama seninde annen vardı fotolardan tanıyorum yahaa bide fatoş ve anneside vardı...fatoşun annesi ikide bir fatoşun dizlerini sıvazlıyordu bizde diyoruzki demekki bizi fatoş şikayet etmiş fatoşun kucağında asyada var yalnız
hoşbuldukkkk
yok canım kurumuyolarrr zaten kurusalar bile oje açıcı aldım ondan 2-3 damla damlatıyom eski kıvama dönüyo hemennnnnvede ojeyi saklarken mutlaka karanlık ve serin bi ortamda tutt
canım ben french sevmiyorum hiççç çünkü bana yakışmıyo ben frenchi sadece kısa ve yapı olarak ince tırnakta seviyorum benim tırnaklarım uzun oldugu için yakışmıooo
bu arada rüyana koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
katılıyorum sana kesinlikle hafif uzun tırnaklarda daha hoş duruyor.ben zaten çok uzun turnak sevmiyorum kullanamıyorumda oyüzden genelde krem rengi gibi uçuk renkler tercih ediyorum
hoşgeldın yavyum,
öpüşme meselsine katılıyorum insan biraz o olayı yaşar ya aşıksın sen abi
millet orgazm taklıdının sınırlaırnı aştı bunlar bi öpüşme rolü yapamıyo
günaydın canım ayy evet yaaa öyle aşkmı olurrr ikide bir öpüşüyolar bide kız sürekli çocugun üzerine atlar pozisyonda ama sonerle aylinnnnn birbirlerine dokunmasalar bileee gözlerinden tutku fışkırıyooo o sonere aşıkımm bennnnn
aynen benımde mıdem bulanıyor şap sup kısa kısa ne o be embesıl gıbı..ahmetin koşması da çok komık..pıtı pıtı
harika annesisen bı kaç gun alıştır elmaya sonra yeni başka meyveye geç..meyveye iyice alışsın hipp bebe bisküvisi var organık ondan al..meyveye koy mesela sut ıcmıyor dıyorsun ya ben meyveyı rendelıyom bisküvi koyuyom bıraz da sut onu da sevıyo..suyu ıhmal etme canım bebegın su da ıcmelı artık...maşallah mert beye demekkı annesı artık yenı seyler ıstıyo oglun bıktı yavan sütten sen arada kendı yedıgınız yemekten kucucuk parmagını batır tattır alışması acısından o kadarcıktan bırsey olmaz suyunu tattır salataların..ege eksıyı bı sevıyorkı bugun erık yedı eşşek
atnen canım manikürü yaptırıp tırnaklarını hafif uzun bıraktırıp güzel oluyo ama uzun tırnakta olmuyo ama normal bi oje süreceksende uzun tırnak idealll.şekerimmm uçugu hangi anlamda kullandın kız krem ve uçuk arasında baglantı kuramadım ben
ayyy tinkerrr nasıl yapıyon onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben hayatta yapamammmm
kızz yeliz bu ojelerin kurumuyormu anacım senin yaa:26:ben senede 5-6 oje alırım öbür seney kdr kururlar evlenirken 40-50 oje attım.oyüzden şimdi alırken az az alıyorum.bizde ojeye düşkünüzdür özellikle ablam hergün bir renk sürer sen gibi.benim favori rengim krem rengi ve french manikürünü seviyorum.rica etsem senden birgünde french yaparmısın:86:
buarada yıl dönümünüz kutlu olsunn
evet tinker inanmıcaksın ama seninde annen vardı fotolardan tanıyorum yahaa bide fatoş ve anneside vardı...fatoşun annesi ikide bir fatoşun dizlerini sıvazlıyordu bizde diyoruzki demekki bizi fatoş şikayet etmiş fatoşun kucağında asyada var yalnız
hoşbuldukkkk
heee..saftiriklerrr...ben bile bu kütük halimle onlardan iyiyimdir yaniii...
soner menimmmmmmmm....
hayır olsunnnnn...
o ne ilginçç rüyaymış öyleee....
canım genelde krem rengi,uçuk pembe mercan gibi renkler
yada tem tersi kırmızı fuşya rengi yada koyu bordo siyah severim...
ben de rakı beyazını sevıyorum gunluk ama yeni trend bu değil herhalde neler cıkmıs baksana ben begenırım ama kendım yapamam yaa:26:katılıyorum sana kesinlikle hafif uzun tırnaklarda daha hoş duruyor.ben zaten çok uzun turnak sevmiyorum kullanamıyorumda oyüzden genelde krem rengi gibi uçuk renkler tercih ediyorum
hayır soner benım bi kerem soner olmazsa meteyi alabılrımheee..saftiriklerrr...ben bile bu kütük halimle onlardan iyiyimdir yaniii...
soner menimmmmmmmm....
hayır olsunnnnn...
o ne ilginçç rüyaymış öyleee....
cnm merhaba bırz da sut demişsin deavm sutunden mı bahsedıyorsunnn ?
bugun sabah benı emdı saat 10da da emdı benı bırazdan havuçla patates yaptım ezdım onu verıcem azcık azcık bakalımmmçok heyecanlıyım yıyecekmı dıyeee
deavm sutunu almada sıkıntı yaşıoruz yaaa of offffff bıberonu almıo zorla vermeye çalışıorum vallaaa ayy buskıvı falan alır mıkı daha 4 yenı bıttı kızzz neyse denerız bakalımmm anne sutune devam ama
cnm merhaba bırz da sut demişsin deavm sutunden mı bahsedıyorsunnn ?
bugun sabah benı emdı saat 10da da emdı benı bırazdan havuçla patates yaptım ezdım onu verıcem azcık azcık bakalımmmçok heyecanlıyım yıyecekmı dıyeee
deavm sutunu almada sıkıntı yaşıoruz yaaa of offffff bıberonu almıo zorla vermeye çalışıorum vallaaa ayy buskıvı falan alır mıkı daha 4 yenı bıttı kızzz neyse denerız bakalımmm anne sutune devam ama
iğrenç de mi...kilo takıntım başlayınca bazen başvuruyorum yapmayım dıyordum ama dayanamadım prenses diana hastalığı diyorlar ya o da saray yemeklerıne dayanamaz yer sonrada cıkarırmıs
hay allahım ya deli kız..hayırdır dıyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?