Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar selammmben dün gece rüyamda sizleri gördüm...çok ilginç ama birkaçınızı çok net gördüm...özellikle hatice,tinker,elif,merveyi çok net gördüm...herkes var.şöyle kararlaştırıyoruz senede birgün birinin evinde toplanıcaz.bu sene bizim eve gelin diyorum.tinker biraz zor nasıl toplancaz diyor ama bunları konuşurkende yanyanayızsonra topikte kavga çıkıyor yarımız disiplin kuruluna gidiyoruz(daha önce yaşadığımız şeylerin etkisinde kalmışım sanırım)adı verilenlerin velileri geliyor.benimde annemle ablam geliyor:90:ay uyanınca güle güle öldüm

kız benım velım geldı mı

tamam canım bak ama bulamazsan çekinme cidden

ya tinker şimdi ben yemegimi yiyiorumda bu diyette hiç aç kalmıyo insan sende öölesin dimiii

kız
evet ya sadece aksam doymuyom
ama az once anasınıfı oğretmenı pasta ve makarna getırdı dayanamadım yedım..şimdi de çok pişmanın nolur iğrenmeyin ama ben lavaboya gıdıp kendımı işlemden gecırıcem herhalde tutamıyom kendımı..bööööö

hoşgeldfinizzzzzzz

ayyy tinkerrr nasıl yapıyon onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben hayatta yapamammmm

bugünde çakmak tutuyumm barimm didimmm
kızz yeliz bu ojelerin kurumuyormu anacım senin yaa:26:ben senede 5-6 oje alırım öbür seney kdr kururlar evlenirken 40-50 oje attım.oyüzden şimdi alırken az az alıyorum.bizde ojeye düşkünüzdür özellikle ablam hergün bir renk sürer sen gibi.benim favori rengim krem rengi ve french manikürünü seviyorum.rica etsem senden birgünde french yaparmısın:86:
buarada yıl dönümünüz kutlu olsunn
kız benım velım geldı mı
evet tinker inanmıcaksın ama seninde annen vardı fotolardan tanıyorum yahaa bide fatoş ve anneside vardı...fatoşun annesi ikide bir fatoşun dizlerini sıvazlıyordu bizde diyoruzki demekki bizi fatoş şikayet etmişfatoşun kucağında asyada var yalnız
hoşgeldfinizzzzzzz

hoşbuldukkkk

yok canım kurumuyolarrr zaten kurusalar bile oje açıcı aldım ondan 2-3 damla damlatıyom eski kıvama dönüyo hemennnnnvede ojeyi saklarken mutlaka karanlık ve serin bi ortamda tutt
canım ben french sevmiyorum hiççç çünkü bana yakışmıyo ben frenchi sadece kısa ve yapı olarak ince tırnakta seviyorum benim tırnaklarım uzun oldugu için yakışmıooo

bu arada rüyana koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

katılıyorum sana kesinlikle hafif uzun tırnaklarda daha hoş duruyor.ben zaten çok uzun turnak sevmiyorum kullanamıyorumda oyüzden genelde krem rengi gibi uçuk renkler tercih ediyorum

kızlar youtubedaki doğumları izliyorumda negüzel ya yabancıların doğumlarınıda izledim eşleri hep yanlarında kadınlar doğurmaya çalışırken kocalarıda başlarını okşuyor öpüyorlar kokluyorlar ben eşim olmadan girmek istemiyorım doğuma yaa ama başka şansım yok bu türkiye niyeböyle ya...:84::84::84::84::84:

katılıyorum sana kesinlikle hafif uzun tırnaklarda daha hoş duruyor.ben zaten çok uzun turnak sevmiyorum kullanamıyorumda oyüzden genelde krem rengi gibi uçuk renkler tercih ediyorum

atnen canım manikürü yaptırıp tırnaklarını hafif uzun bıraktırıp güzel oluyo ama uzun tırnakta olmuyo ama normal bi oje süreceksende uzun tırnak idealll.şekerimmm uçugu hangi anlamda kullandın kız krem ve uçuk arasında baglantı kuramadım ben

heee..saftiriklerrr...ben bile bu kütük halimle onlardan iyiyimdir yaniii...

soner menimmmmmmmm....

aynen benımde mıdem bulanıyor şap sup kısa kısa ne o be embesıl gıbı..ahmetin koşması da çok komık..pıtı pıtı

hayır olsunnnnn...
o ne ilginçç rüyaymış öyleee....

cnm merhaba bırz da sut demişsin deavm sutunden mı bahsedıyorsunnn ?
bugun sabah benı emdı saat 10da da emdı benı bırazdan havuçla patates yaptım ezdım onu verıcem azcık azcık bakalımmm çok heyecanlıyım yıyecekmı dıyeee

deavm sutunu almada sıkıntı yaşıoruz yaaa of offffff bıberonu almıo zorla vermeye çalışıorum vallaaa ayy buskıvı falan alır mıkı daha 4 yenı bıttı kızzz neyse denerız bakalımmm anne sutune devam ama

canım genelde krem rengi,uçuk pembe mercan gibi renkler
yada tem tersi kırmızı fuşya rengi yada koyu bordo siyah severim...

ayyy tinkerrr nasıl yapıyon onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben hayatta yapamammmm
iğrenç de mi...kilo takıntım başlayınca bazen başvuruyorum yapmayım dıyordum ama dayanamadım prenses diana hastalığı diyorlar ya o da saray yemeklerıne dayanamaz yer sonrada cıkarırmıs

hay allahım ya deli kız..hayırdır dıyelım

soner menimmmmmmmm....

hayır olsunnnnn...

evet çok ilginçtii..senide çok net gördüm.hatta başta senden şüpheleniyorum bizi şikayet ettin diyeeseninde anen var..çoğumuzun annesi gelmiş..ama sonra hal ve hareketlerinden fatoş şikayet etti diye karar kılıyoruz:90:

canım genelde krem rengi,uçuk pembe mercan gibi renkler
yada tem tersi kırmızı fuşya rengi yada koyu bordo siyah severim...

hımm anladım canım yani ya çok açık yada tam tersi koyu renkleri seviyosun siyah benim vazgeçilmezlerim arasında ve bordo ama artık degişik tam anlamıyla uçuk canlı renkleri seviorummm

ben de rakı beyazını sevıyorum gunluk ama yeni trend bu değil herhalde neler cıkmıs baksana ben begenırım ama kendım yapamam yaa:26:

soner menimmmmmmmm....

hayır olsunnnnn...
hayır soner benım bi kerem soner olmazsa meteyi alabılrım

evet canım devam sutunden bahsedıyorum onu hazırladıgın ek gıdalarla kakalayabılırsın mesela bebegın bır sebze yada meyveyı sevmedımı sutle karıstır azcık ama ole bulamac degıl tadı gecsın daha rahat alısır mesela havuc verıceksın ya patatesle havucu daha cok olsun bırde bıraz zeytınyagı damlatkı kabız olmasın ve ardından hemen su ıcır bebegıne...hadı bakalım resmen baslamıs bulunuyorsun ...ama ben ılk meyve sonra yogurt sonra sebzeye gecmıstım tabı sorun olmaz bebegın aldıkca ver...

yok bıskuvı erken daha ben sonrası ıcın dedım alırsan hıpp al..ege cok sevıyo onu cıcı bebe gıbı sekerlı degıl...ama lezzetlı en guzel yanı organık olması...ama 5. ayda yavastan ver bıskuvı ben ole yapmıstım..sutu zor alıyorsa ek gıdayla bırlıkte karıstırıp verırsın mesela ben sebze corbasına mutlaka koyuyorum ...muz yedırırsem de sut koyuyorum bazen super oluyo...

canım aslında igrenç degilde tehlikeli yaaaa :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…