Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bu arada ege son 1 ayda 10 kloda takılı kaldı boy uzuyor ama kılo yerınde dr almasın zaten dedı ..gelısımı normale gore onde dedı..o nedenle eskısı gıbı tıkmıyorum agzına herseyı..

amin canım sagolasınnnn

aa ben valla tombiş iri sevmiom tabi dal gibide olmucakkkk böle kaslı kaslı olcekkk
benim kocişimde ilk tanıştıgımızdaaa fenaydııı hele bir poposu vardııııı offffffffffffffffff

delirme ege dıssız halıyle nasıl gevelıyordu bebek cıgneme gudusu artıyor ekmek yumusucak zaten ufak ufak ver ..ege bızım elımızden yemege beyılıyorondan ben ellerımle yedırıyorum..aksam bızle de sofraya oturyor artık hanı aksam yemegı de var oğlanın azcık tadıya

işte senın oglan devam sütü içiyor ama benımkı içmıyor tek basına o yuzden yedıklerıne katmak zorunda kalıyorum katıncada bulamaç oluyor ne yapsam bılemedım canım çok sıkılıyor bu duruma vallahı:44:

anladım canım denıcem bakalım neler olacak sen yumurtayı hergünmü verıyorsun pekı ben gün asırı verıyorum canım bırde aksamları oglum zaten yogurt yıyıp yatıyor yanı

facede merve paylaşmışşş :) :) :)

eheueheuehe

Son düzenleme:
nesliiiiiiiiiiiiii siz sökeye gittiginiz zaman nerde denize giriyosunuz davutlar sitelerin ordanmı yoksa güzel çamlıdanmııı

hayırlısı olsun canım bu kadroya geçme durumunuz varmı galiba öğretmen ataması yapılcak inşallah gönlüne göre olur...

günaydınn yeliz ve yıldız hanımmm nasılsınız bakimm

iyiyim tatlım sen nasılsınnnnnnn
yelizcim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım arkideşim daha nice yıllara

bugünde çakmak tutuyumm barimm didimmm
renk süper ben bunları nerden bulcam yaza yaaaa

anladım canım denıcem bakalım neler olacak sen yumurtayı hergünmü verıyorsun pekı ben gün asırı verıyorum canım bırde aksamları oglum zaten yogurt yıyıp yatıyor yanı
vallahi her bebek farklı canım ya ama kusmasındansa tek tek ver zaten yumurta peynır bol kalsıyumlu öğlen corbasına yada meyvesıne koy..ama nıey içmiyor ki her mamayı denedın mı canım ..belkı mama tadını sevmıyo dıcem hangı mamaları denedın
facede merve paylaşmışşş :) :) :)

eheueheuehe
ayyy evet bu benım...çocuklar bana not yazıyor mektup tarzında aynen arada tutamıyom kendımı eksık buluyom ne manyakız ya bız öğretmenler
nesliiiiiiiiiiiiii siz sökeye gittiginiz zaman nerde denize giriyosunuz davutlar sitelerin ordanmı yoksa güzel çamlıdanmııı

canım guzelcamlıda kalamakiye gıdıyoz veya davutlara ben dıdımı sevmıyorum dıdıme gıttıgımızde altınkuma gıdıyoz ama ne bıleyım dıdımı sevmıyom ben...ama kalamaki yani dilek yarım adasının denızı favorımmmmm...cam gıbı denızı var

kız aşkolsunn heeee hangilerini istiyosan söle ben gönderiyim sanaaaaa woo marka bu oje heryerde satılmıyo bende eminönünde buldummm.

evet yaaaaaaa süper bi yer orasııııııııııııııııııı benim dedemlerin yazlşıgı var davutlar sahilde barış ve atakent sitesinin orda belkim bilirsinn

sağol canım evet bılıyorum guzel sıteler...turkuaz harıka ya....belkı kıpada bulurum be...bulamazsam ısterım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…