- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
hımm anladım canım yani ya çok açık yada tam tersi koyu renkleri seviyosun siyah benim vazgeçilmezlerim arasında ve bordo ama artık degişik tam anlamıyla uçuk canlı renkleri seviorummm
ama şu turuncuyada bayıldım bana gitmez ama sana yakışmış gerçekten.bide benim tırnaklarım çok uzatınca kırılıyor ya çok güçsüz tırnaklarım var iş yapim hemen gider sağından solundan.
canım normalde benim tırnaklarımda hemen sagından solundan kırılır hemen ama sürekli ojeli bıraktıgım için şimdilik maşallah bişi olmadı bide altına sertleştirici ve besleyici sürüyorummmmmm
ama yelız senınkıler baya uzun bıraz daha kısa olsa daha ıyı bence cunku allah korusun takıldımı cok kotu kırılır ya ...mesela su resımdekı boyut ıyı..ojede supermıs
gökçecim hoşgeldin..buaralar topiğe yine kimse gelmiyor
anaaaa....evet çok ilginçtii..senide çok net gördüm.hatta başta senden şüpheleniyorum bizi şikayet ettin diyeeseninde anen var..çoğumuzun annesi gelmiş..ama sonra hal ve hareketlerinden fatoş şikayet etti diye karar kılıyoruz:90:
evet yaa ıdılışkom nerde yaaaaaaaaaaaaa offffffff merak ettım vallaaaa
anaaaa....
günahımı aldınız yanniii...fatoşmuş haltı yiyenn...
canım o ev alacaktı yaa..bence taşınma boya badana telaşı varr...
aaa evet yaaaa doğruuu hayırlı olur evı ınş. yaaaa bı de bız alabılsek sağlıcaklaaa
slm gusellerımmmmmmmmmmmmm
yemeğimizi yedık geldık bızzzzz
oğlum bugun oğle yemeğınde yarım bıberon kapta patates ve havuç yedı hepsinı de bıtrdı maşallahhhustune de 6-7 kaşık su içtikk ohhhhhhhhhhh yarasınnnnnnn oğlumaa 1-2 saat sonra kendımı emzırıcemmm snra elma puresı verıcem vs vs ole bı denge oluştrcaz ınş. yaaaa
canım meyveyı sabah 10 11 gıbı ver bence sebzeyı de ölen cunku ılerleyen zamanlarda oleden sonrayı yoğurt alıcak duzenını bu sekıl ayarla...bak mert dedıgımız gıbı yenı seyler ıstıyormus annesı..ılk etap kabızlıgı olabılır cunku bagırsaklar yenı alışcak vede hazırlıklı ol kakası beter oluyor ek gıdayla...oooff egenınkı nasıl bır gorsen yumurta ve et var ya oğünlerde eskı sarımsı kaka gıdıyo
Of kızlar ya ben bıktım bu köydeki ayı erkeklerden az önce erkek öğrencilerim geldi köydeki bekar gençler benim hakkımda konuşup duruyormuş...öğretmeninizi ben alacam ,,ne güzel öğretmeniniz sizin öle, kaçırıcam onu vs.vs. Ya oof ya hayvan bunlar resmen..eskı öğrencilerimden bı tanesı de sımdı orta okul..benım oğlanlara dıyormus sorun öğretmenınız ıkıncı cocuga hazırlanıyor mu dıye...nasıl ahlaksız bır yerdeyım ben ya...
Of kızlar ya ben bıktım bu köydeki ayı erkeklerden az önce erkek öğrencilerim geldi köydeki bekar gençler benim hakkımda konuşup duruyormuş...öğretmeninizi ben alacam ,,ne güzel öğretmeniniz sizin öle, kaçırıcam onu vs.vs. Ya oof ya hayvan bunlar resmen..eskı öğrencilerimden bı tanesı de sımdı orta okul..benım oğlanlara dıyormus sorun öğretmenınız ıkıncı cocuga hazırlanıyor mu dıye...nasıl ahlaksız bır yerdeyım ben ya...
oha şok oldum kuçucuk çocuklar mı dıomuş bunlarııı
demekkı ben liselilere kızmayayımm yaaa ya da eşim kızmasın yanıııı
bız burda cd de yuruyoruzzzz erkek oğrencılerım bole pıs pıss oooooooo hocamm ıyı gezmeler falan dıolar eşim uyuz oluyorrr kımısı eşimın yanında koparıo kaldırımdan papatyayı verıoo eşimın yuzu nar rengınde oluyorrr ben de gençliktır dıyıp geçıorummmm ... ama durum ılkokula kadar ındıysee vayy bundan snrakı oğrencılereee ve oğretmenlerın halıneeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?