Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hımm anladım canım yani ya çok açık yada tam tersi koyu renkleri seviyosun siyah benim vazgeçilmezlerim arasında ve bordo ama artık degişik tam anlamıyla uçuk canlı renkleri seviorummm

ama şu turuncuyada bayıldım bana gitmez ama sana yakışmış gerçekten.bide benim tırnaklarım çok uzatınca kırılıyor ya çok güçsüz tırnaklarım var iş yapim hemen gider sağından solundan.

allahımm ölüyorummmmmmmmmmmm şirinlige bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Eklentiler

• $Toma_Wonderland1.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 20

canım normalde benim tırnaklarımda hemen sagından solundan kırılır hemen ama sürekli ojeli bıraktıgım için şimdilik maşallah bişi olmadı bide altına sertleştirici ve besleyici sürüyorummmmmm

canım normalde benim tırnaklarımda hemen sagından solundan kırılır hemen ama sürekli ojeli bıraktıgım için şimdilik maşallah bişi olmadı bide altına sertleştirici ve besleyici sürüyorummmmmm

ama yelız senınkıler baya uzun bıraz daha kısa olsa daha ıyı bence cunku allah korusun takıldımı cok kotu kırılır ya ...mesela su resımdekı boyut ıyı..ojede supermıs

ama yelız senınkıler baya uzun bıraz daha kısa olsa daha ıyı bence cunku allah korusun takıldımı cok kotu kırılır ya ...mesela su resımdekı boyut ıyı..ojede supermıs

canım aman agzından yeller alsın da kırılmasınlarrr ben uzun tırnak hastasıyım bide benim tırnaklarım gül yani uzun ve ince degil o yüzden kısa tırnak hiç ama hiç yakışmıyıoo

slm gusellerımmmmmmmmmmmmm
yemeğimizi yedık geldık bızzzzz
oğlum bugun oğle yemeğınde yarım bıberon kapta patates ve havuç yedı hepsinı de bıtrdı maşallahhh ustune de 6-7 kaşık su içtikk ohhhhhhhhhhh yarasınnnnnnn oğlumaa 1-2 saat sonra kendımı emzırıcemmm snra elma puresı verıcem vs vs ole bı denge oluştrcaz ınş. yaaaa

anaaaa....
günahımı aldınız yanniii... fatoşmuş haltı yiyenn...

evet yaa ıdılışkom nerde yaaaaaaaaaaaaa offffffff merak ettım vallaaaa

canım o ev alacaktı yaa..bence taşınma boya badana telaşı varr...

canım meyveyı sabah 10 11 gıbı ver bence sebzeyı de ölen cunku ılerleyen zamanlarda oleden sonrayı yoğurt alıcak duzenını bu sekıl ayarla...bak mert dedıgımız gıbı yenı seyler ıstıyormus annesı..ılk etap kabızlıgı olabılır cunku bagırsaklar yenı alışcak vede hazırlıklı ol kakası beter oluyor ek gıdayla...oooff egenınkı nasıl bır gorsen yumurta ve et var ya oğünlerde eskı sarımsı kaka gıdıyo

anladım cnm o şekılde yaparım bundan snra 10-11 gbı meyve verırım kuzumaaa şimdı de benı emddıı yavrumm uyukluyorrr annesı yesın onun pıpısınııı

Of kızlar ya ben bıktım bu köydeki ayı erkeklerden az önce erkek öğrencilerim geldi köydeki bekar gençler benim hakkımda konuşup duruyormuş...öğretmeninizi ben alacam ,,ne güzel öğretmeniniz sizin öle, kaçırıcam onu vs.vs. Ya oof ya hayvan bunlar resmen..eskı öğrencilerimden bı tanesı de sımdı orta okul..benım oğlanlara dıyormus sorun öğretmenınız ıkıncı cocuga hazırlanıyor mu dıye...nasıl ahlaksız bır yerdeyım ben ya...

oha şok oldum kuçucuk çocuklar mı dıomuş bunlarııı
demekkı ben liselilere kızmayayımm yaaa ya da eşim kızmasın yanıııı
bız burda cd de yuruyoruzzzz erkek oğrencılerım bole pıs pıss oooooooo hocamm ıyı gezmeler falan dıolar eşim uyuz oluyorrr kımısı eşimın yanında koparıo kaldırımdan papatyayı verıoo eşimın yuzu nar rengınde oluyorrr ben de gençliktır dıyıp geçıorummmm ... ama durum ılkokula kadar ındıysee vayy bundan snrakı oğrencılereee ve oğretmenlerın halıneeeeeeeee

canım aslında işte heryerde böyle hemen hemen yaaa malesefki yer olarak hiçç farketmiyo istanbuldada olsan izmirdede olsan artık ögretmene hiçç ama hiçç saygı kalmamışş maleseffff.

vay gerizekalılar.canım sen üzülme böyle ahlaksızlar malesefki illerdeki okullardada var.bizim sınıftada vardı öğretmene sulanan gerizekalılar.konuşmalar sana kadar geliyorsa ve seni rahatsız ediyorsa disiplin kuruluna veremezmisin?yada müdürle konuşmazmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…