|Nick|B.Kg|H.Kg|1.H.Kg||Sonuç|
1|Tinker|59|56| 57 |||
2|Yeliz|54|46| 53 |||
3|Ay_she|75|65|||:87:|
4|Meloşş|??|65||||
napim şekerim aynı valla :) ödem toplamışım sanırım ayaklarımın üstüne basamıyom
bugünn bölleeeeeee dolaşıorumm
|nick|b.kg|h.kg|1.h.kg||sonuç|
1|tinker|59|56| 57 |||
2|yeliz|54|46| 53 |||
3|ay_she|75|65|||:87:|
4|meloşş|??|65||||
napim şekerim aynı valla :) ödem toplamışım sanırım ayaklarımın üstüne basamıyom
ayy canım yaaaa sen ne zaman kurtulcan şu ödemlerdennn
bu arada yavrumm benim hedeflenen kilom 48 :)))))))) bide bi kilo vermişimmm
lacivertle pembeyi bende çok yakıştırıyorum ya hatta böyle kombinlediğim
elbiselerim de var hoş oluyo :)
ama yelizcim sanki tek tırnakta pembe ve laciverti güzel bi kompozisyonda buluştursaydın
çok daha hoş olurdu böylede güzel ama ciddiyetten uzak hippi gibi analrsın :) :) :)
Naneeeeeeeee burdasın nasılsın kuzucummmmaz kaldı gunune
valla bilmıyom yeliz hava ısınınca böyle oluyo işte
kışın hiçbişiyim yok yazın şişiyorum kahvaltımı yapayım bi coraspin alaım
belkım düzelir...iyi gelıyo o
ewet kuzum ya çok az kaldı günüme perşembe günü belli olucak ben tuttuklarına inanıyorum çok şükür herşey yolunda gidiyor kanamam felan hiç olmadı
4 gün daha böle giderse güzel bir haber alıcam diye düşünüyorum...
rüyalarımda da güzel şeyler görüyorum...hele dün rüyamda yavrularım bana sıkı sıkı sarılıyolardı küçük elleriyle ama nasıl bir duygu anlatamam hala etkisindeyim
canım hoşgeldinnnnnrüyan çokkk çokkk güzellll bencedeeee 2 dene sıpa var karnında artıkınnnnnn inşallahhh
hayatım 58 im ama başlangıç kılomu 60 yapıver bı zahmet cunku 59.7 ydım ..ben duz 59 dedım ...
hepinize günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
hatcemmm bulantıların hala devam ediyormuş kıyamam ama olsun az kaldı bitmesine... maşallah 12 haftalık oldunuz ya
ayşecim canım benim sen kendini ne zaman tamamiyle hazır oldugunu düşündüğünde işlerini yoluna koydugunda o zaman inş başlarsın çalışmalara hem kafanda rahat olur o zaman hayırlısı olsun hakkında sonucta senin hamile kalamama gibi bir problemin yok istedigin zaman hamiş kalabilirsinama lütfen çok uzatmayalım arayı bak:)))
günaydınn tatlımmmgörmemmiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydınn bebegimmmm napıoosunnn bakimm
günaydın şekerimmm
anammm rüyayaaaa bakkkkkkkk
ayyy bende hep o tarz rüyalar görüyordumama olsa ne guzel olur de mı agladı mı koy paketine
Günaydın canım :) ne güzel rüya :)
Günaydın tinker gördük gördük :) maşallaahhh
tinkerrrrrrrrrrr canımmmm egenin resimlerini çok merak ediyorum ya sıpa nasıl büyümüştür şimdi burayada koysan ya face'i olmayanlar görseeee :d
1|Tinker|60|56| 58 |||
2|Yeliz|54|48| 53 |||
4|Meloşş|??|65||||
düzelttim :)
Günaydın nanem hamdolsun iyiyimm sen naıslsın nasıl gidiyo :)
ya başlamıştık ne güzel çalışmalara ama iş iş iş yarın ne olucagını bilmiyorum
şu iş olayını düz bi zemine oturtayım diyorum ne bileyim
valla düşündükçe canım sıkılıyo çok istiyorum hazırım yani çalışmaya flnda başlamıştık
ama çıktım iş yerinden salak insnalarla çalışılmıyo deidkleri söyledıkleri belli değil
ta gecen hafta cıkacaktım ben aslında yanlış yaptım bi hafta daha o gerizekalılara katlandım
birde beni odasıan çağırmış işte çok tecrübelisin işleri kavradın elemanlarını güzel yönetiyosun
diyo aradan iki gün geçmiyo stajer kıza kızdı hır gür yapıyo herkese bağırıyo
benım de diğer elemanlarında sucu yok vakfın parasını çalıyo hırsızlık yapıyo e yalan söyleyınce
işler yolunda gitmıyo halıyle vakıftan denetlıoalr cunku vakıftakı denetcı bıze kızıncada
atcam hepsını ısten dıyo salak yanı adam bende
ben de bu ne ya menopozlu kadınalr gibi bi öyle bi böyle ben cıkıyorum ne halın varsa gör dedim
öf bu ne ya vallahı namusuyla para kazaan kalmamış abi memlekettee
cebınde ıkı lıra olan kendını kral sanıyo
neyse sakinleşcemm oofff
canım okuldan faceye gıremıyorum ...yanımdada yok ..kızlar gırer de ekleyebılır bı kaçını yelizze rica etsek egenın bı kaç fotosunu koysa yenılerden sızın için
yaa cemin bi arkadaşının eşide hamileyken ödem toplamış ve 90 kilo olmuş 45 kilodan
ben kızla tanıştıgımda bebegi 1 yaşındaydı veee 45 kiloydu yineeee.o anlatmıştı hamilelikte ödem toplamaya başladıgında doktorunun ona bi hap vermesi gerekiomuş aslında ama kadın vermemiş bunlarda bilmiolar tabi şişmişte şişmiş.ama allahtan hepsini vermişte düzelmiş.
ewet kuzum ya çok az kaldı günüme perşembe günü belli olucak ben tuttuklarına inanıyorum çok şükür herşey yolunda gidiyor kanamam felan hiç olmadı
4 gün daha böle giderse güzel bir haber alıcam diye düşünüyorum...
rüyalarımda da güzel şeyler görüyorum...hele dün rüyamda yavrularım bana sıkı sıkı sarılıyolardı küçük elleriyle ama nasıl bir duygu anlatamam hala etkisindeyim
şekerim aslında düşündümmm ççle yapmayıda ama yine böyleyken pembelerin üzerine lacivert french laciertlerede pembe yapmayı düşündüm ama o kadar cici oldularki kıyamadımm
1|Tinker|60|56| 58 |||
2|Yeliz|54|48| 53 |||
4|Meloşş|??|65||||
düzelttim :)
Günaydın nanem hamdolsun iyiyimm sen naıslsın nasıl gidiyo :)
ya başlamıştık ne güzel çalışmalara ama iş iş iş yarın ne olucagını bilmiyorum
şu iş olayını düz bi zemine oturtayım diyorum ne bileyim
valla düşündükçe canım sıkılıyo çok istiyorum hazırım yani çalışmaya flnda başlamıştık
ama çıktım iş yerinden salak insnalarla çalışılmıyo deidkleri söyledıkleri belli değil
ta gecen hafta cıkacaktım ben aslında yanlış yaptım bi hafta daha o gerizekalılara katlandım
birde beni odasıan çağırmış işte çok tecrübelisin işleri kavradın elemanlarını güzel yönetiyosun
diyo aradan iki gün geçmiyo stajer kıza kızdı hır gür yapıyo herkese bağırıyo
benım de diğer elemanlarında sucu yok vakfın parasını çalıyo hırsızlık yapıyo e yalan söyleyınce
işler yolunda gitmıyo halıyle vakıftan denetlıoalr cunku vakıftakı denetcı bıze kızıncada
atcam hepsını ısten dıyo salak yanı adam bende
ben de bu ne ya menopozlu kadınalr gibi bi öyle bi böyle ben cıkıyorum ne halın varsa gör dedim
öf bu ne ya vallahı namusuyla para kazaan kalmamış abi memlekettee
cebınde ıkı lıra olan kendını kral sanıyo
neyse sakinleşcemm oofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?