Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy canım yaaaa sen ne zaman kurtulcan şu ödemlerdennn
bu arada yavrumm benim hedeflenen kilom 48 :)))))))) bide bi kilo vermişimmm

bugünn bölleeeeeee dolaşıorumm

lacivertle pembeyi bende çok yakıştırıyorum ya hatta böyle kombinlediğim
elbiselerim de var hoş oluyo :)

ama yelizcim sanki tek tırnakta pembe ve laciverti güzel bi kompozisyonda buluştursaydın
çok daha hoş olurdu böylede güzel ama ciddiyetten uzak hippi gibi analrsın :) :) :)

hepinize günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

berenimmm canım benim çok üzüldüm başınız saolsun söleyecek kelime bulamıyorum inan anne baba acısı hiçbirşeye benzemez düşününcesi bile çok mahfediyor seni düşünemiyorum(
Allah çok çok sabır versin canım benim mekanı cennet olsun inşallah...
merak etme sen helallik almamış olsanda eminim baban hakkını helal etmiştir çocuklarına....

selizcim canım sınavlar gerçekten çok zordu bu sefer soru tarzları değişik geldi bana çıkmış sorulardan çok çok farklıydı umarım ikimizde geçmişizdir...

çiğdoşum canım bayıldım kuzucuklarına ya maşallah ne kadar tatlılar öle
valla eli öpülcek bir annesin ne güzel bakmışın yavrularına öle maşallah maşallah

bellecim canım benim doğum yapmışsın hayırlı olsun ohhh valla kurtardın sende sıra diger annelerimizde inş.
maşallah kuzucugunun kilosuda boyuda iyiymiş

hatcemmm bulantıların hala devam ediyormuş kıyamam ama olsun az kaldı bitmesine... maşallah 12 haftalık oldunuz ya

ayşecim canım benim sen kendini ne zaman tamamiyle hazır oldugunu düşündüğünde işlerini yoluna koydugunda o zaman inş başlarsın çalışmalara hem kafanda rahat olur o zaman hayırlısı olsun hakkında sonucta senin hamile kalamama gibi bir problemin yok istedigin zaman hamiş kalabilirsin ama lütfen çok uzatmayalım arayı bak:)))

hayatım 58 im ama başlangıç kılomu 60 yapıver bı zahmet cunku 59.7 ydım ..ben duz 59 dedım ...

ayy canım yaaaa sen ne zaman kurtulcan şu ödemlerdennn
bu arada yavrumm benim hedeflenen kilom 48 :)))))))) bide bi kilo vermişimmm

valla bilmıyom yeliz hava ısınınca böyle oluyo işte
kışın hiçbişiyim yok yazın şişiyorum kahvaltımı yapayım bi coraspin alaım
belkım düzelir...iyi gelıyo o

şekerim aslında düşündümmm ççle yapmayıda ama yine böyleyken pembelerin üzerine lacivert french laciertlerede pembe yapmayı düşündüm ama o kadar cici oldularki kıyamadımm

Naneeeeeeeee burdasın nasılsın kuzucummmmaz kaldı gunune

ewet kuzum ya çok az kaldı günüme perşembe günü belli olucak ben tuttuklarına inanıyorum çok şükür herşey yolunda gidiyor kanamam felan hiç olmadı
4 gün daha böle giderse güzel bir haber alıcam diye düşünüyorum...
rüyalarımda da güzel şeyler görüyorum...hele dün rüyamda yavrularım bana sıkı sıkı sarılıyolardı küçük elleriyle ama nasıl bir duygu anlatamam hala etkisindeyim

valla bilmıyom yeliz hava ısınınca böyle oluyo işte
kışın hiçbişiyim yok yazın şişiyorum kahvaltımı yapayım bi coraspin alaım
belkım düzelir...iyi gelıyo o

yaa cemin bi arkadaşının eşide hamileyken ödem toplamış ve 90 kilo olmuş 45 kilodan
ben kızla tanıştıgımda bebegi 1 yaşındaydı veee 45 kiloydu yineeee.o anlatmıştı hamilelikte ödem toplamaya başladıgında doktorunun ona bi hap vermesi gerekiomuş aslında ama kadın vermemiş bunlarda bilmiolar tabi şişmişte şişmiş.ama allahtan hepsini vermişte düzelmiş.

tinkerrrrrrrrrrr canımmmm egenin resimlerini çok merak ediyorum ya sıpa nasıl büyümüştür şimdi burayada koysan ya face'i olmayanlar görseeee

canım hoşgeldinnnnn rüyan çokkk çokkk güzellll bencedeeee 2 dene sıpa var karnında artıkınnnnnn inşallahhh

|Nick|B.Kg|H.Kg|1.H.Kg||Sonuç|
1|Tinker|60|56| 58 |||
2|Yeliz|54|48| 53 |||
3|Ay_she|75|65|||:87:|
4|Meloşş|??|65||||

hayatım 58 im ama başlangıç kılomu 60 yapıver bı zahmet cunku 59.7 ydım ..ben duz 59 dedım ...

düzelttim :)

Günaydın nanem hamdolsun iyiyimm sen naıslsın nasıl gidiyo :)

ya başlamıştık ne güzel çalışmalara ama iş iş iş yarın ne olucagını bilmiyorum
şu iş olayını düz bi zemine oturtayım diyorum ne bileyim

valla düşündükçe canım sıkılıyo çok istiyorum hazırım yani çalışmaya flnda başlamıştık
ama çıktım iş yerinden salak insnalarla çalışılmıyo deidkleri söyledıkleri belli değil
ta gecen hafta cıkacaktım ben aslında yanlış yaptım bi hafta daha o gerizekalılara katlandım
birde beni odasıan çağırmış işte çok tecrübelisin işleri kavradın elemanlarını güzel yönetiyosun
diyo aradan iki gün geçmiyo stajer kıza kızdı hır gür yapıyo herkese bağırıyo
benım de diğer elemanlarında sucu yok vakfın parasını çalıyo hırsızlık yapıyo e yalan söyleyınce
işler yolunda gitmıyo halıyle vakıftan denetlıoalr cunku vakıftakı denetcı bıze kızıncada
atcam hepsını ısten dıyo salak yanı adam bende
ben de bu ne ya menopozlu kadınalr gibi bi öyle bi böyle ben cıkıyorum ne halın varsa gör dedim
öf bu ne ya vallahı namusuyla para kazaan kalmamış abi memlekettee
cebınde ıkı lıra olan kendını kral sanıyo

neyse sakinleşcemm oofff

Son düzenleme:
günaydınn tatlımmmgörmemmiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydınn bebegimmmm napıoosunnn bakimm

günaydın şekerimmm

anammm rüyayaaaa bakkkkkkkk

ayyy bende hep o tarz rüyalar görüyordum ama olsa ne guzel olur de mı agladı mı koy paketine

Günaydın canım :) ne güzel rüya :)

Günaydın tinker gördük gördük :) maşallaahhh

sağolun kızlar değişik ama güzel bir rüyaydı işte
bu arad belle doğum yapmış galiba hayırlı olsun
nanem dualar seninlşe biliyorsun canım
10 haziranda kontrol var hemen gelsin istiyorum özledim yaramaz kızımı yaa hiç durmuyır yerinde

bu arad kilolar konusunda destek veriyorum size bildiğim diyet olsa yardımcı olurdum ama yok

tinkerrrrrrrrrrr canımmmm egenin resimlerini çok merak ediyorum ya sıpa nasıl büyümüştür şimdi burayada koysan ya face'i olmayanlar görseeee :d

canım okuldan faceye gıremıyorum ...yanımdada yok ..kızlar gırer de ekleyebılır bı kaçını yelizze rica etsek egenın bı kaç fotosunu koysa yenılerden sızın için

günaydın kızlar
sedef ablacım başın sağ olsun mekanı cennet olsun, söylenecek kelime bulamıyorum biz kız evlatlar babalarımıza daha bağlıyız Allahım sabır versin canım
belecim prensesimiz dünyaya gözlerini açmış darısı bizlere inşallah bgün çok duygusalım ağlama modundayım bi doğum bi ölüm haberi gerçekten insanoğlu bir duygu karmaşasında oluyor senin adına çok sevindim benim içinde kokla yavrunu
nanecim sen nasılsın günler nasıl geçiyor
tinkercim ege çok büyümüş maşallah
ayşecim erteme kararı almışınız ama ne olur fazla erteleme
çiğdemcim doğum günün kutlu olsun allahım kuzucuklarınla sağlıklı bir ömür nasip etsin
adamervecim bilge iyiyymiş çok sevindim
hemşom nerelerdesin çok merak ediyorum seni ve baharı
yelizcim ocelerin çok uyumlu benim çizgim işte bu
selixzcim inşallah sınavın iyi geçmiştir
gaamzelim şehzademiz büyüyomu son üç ayda bulantılara şükredeceksin mide ekşimesi ve yanması olunca
ve şuan aklıma gelmeyen güzeller sizler nasılsınız

ya bana nıye vermıoalr o hapalrdan Allah Allaahh atıyorum bende wc de ama
atıyom gene toplıyoom

canım çok az kalmış çok heyecanlandımm yaaa
inşallahh hakkında hayırlısı canımm

şekerim aslında düşündümmm ççle yapmayıda ama yine böyleyken pembelerin üzerine lacivert french laciertlerede pembe yapmayı düşündüm ama o kadar cici oldularki kıyamadımm

:) :) :)

canım benim inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girerde güzel bir iş bulursun...gerçekten iyi bir iş ortamı bulmak çok zorlaştı insan istiyorki iş yerindede mutlu olayım ama maalesef olmuyor...
böyle insanlar piyasada oldukça zor gerçekten...Allah ıslah etsin ne diyelim...
sen yinede canını sıkma canım sana işmi yok maşallah zehir gibisin

işte yakışıklıı egemuuuuuuuuuuuuu

Eklentiler

• $111.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $855555.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 19
  • $4444.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $ghghg.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…