Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaaydın aaa topiğeilk yazan benmişimm farketmedım :)

kızlar bu arada biz bebek çalışmalarını yarıda kestik
çünkü iş ile ilgili problemlerim var
onalrı kesinliğe ulaştırmadan düşünemem bebişi su'cum sende adımı silersin olurmu
çok üzgünüm ama böyle yapmam gerekiyor

birde iki gündür peş peşe hafif lekelenmem oldu ama ağrısız
bende bi doktora gideyim diyorum randevu aldım yarına öyle iştee

canımmmm maşallahhh kızınaaa sonunda gelmişş allahhhımm analı babalı güle güle büyütmeyi nasip etsinnnn

kuzum gecikmeli olarakkk dogum günün kutlu olsun.3 sıpan ve eşinle nice mutlu senelere inşallahhh

ablacım başın sağolsun çok üzüldüm Mekanı Cennet olsun inşallah
anne babanın yeri dolmaz ki,sevdiğini kaybetmenin nasıl acı bişey olduğunu biliyorum
Allah'ım sabır versin İnşallah

günaydın canımmmm.
en dogrusunu yapmışsınız bencede hayatınızdaki herşeyi düzene koyun bi ondan sonra gelsin bebeklerr inşallahhh
bende yarın doktora gidicemmm.kasıklarım agrıo çok

kıyamam ya kızının sarılığı oldu ya rengı ondan öle ege de öleydi...sonradan bembeyaz oldu..vallahı dayıyı bılmıyorum ya olabılır tam baba degıl zaten gozler baba ya benzıyorya ınsan ole zannedıyor daha ne degısecek o sasacaksın...ege sımdı benım babama çok benzemeye başladı dudakları sadece baba gerı kalan bizim sülale:))

günaydın kızlar perşembe cuma evdeydim yattım dinlendim ilaçlarımı içtim çok şükür şimdi iyiyim
dün gece rüyamda kızmı gördüm kızlarrrrr yaa mükemmeldi daha doğmamıştı ama istediğimiz zaman sevebiliyormuşuz kızmı öyle gördüm böyle kumral gibi beyaz tenli mavi gözlü yanakları kırmızı kırmızı çok güzeldi çok değişikdi yaa doğasıya kadar canımız istediği zaman karnımdan çıkarıp sevip sonra geri koyabiliyormuşuz

eee sizler neler yaptınız canlarrrr

Günaydın kızlarrr...benim oğlumun son resimlerini gördünüz mü tam eşşek oldu
günaydınn tatlımmmgörmemmiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın canım :)
günaydınn bebegimmmm napıoosunnn bakimm
günaydın şekerimmm

anammm rüyayaaaa bakkkkkkkk

ayyy bende hep o tarz rüyalar görüyordum ama olsa ne guzel olur de mı agladı mı koy paketine

Günaydın canım :) ne güzel rüya :)

Günaydın kızlarrr...benim oğlumun son resimlerini gördünüz mü tam eşşek oldu

Günaydın tinker gördük gördük :) maşallaahhh

Kızlar bu arada ben gecen haftakı 5 gunluk rejımımde cunku haftasonu bozdumtam anlamıyla 2 kılo verdım...aslında sıze 59 dedım ama 59.7 falandım ..şimdi ise 58 kiloyum yaklasık 2 kılo gıttı ben bu haftada devam edıyorum ...

bende bi kilo vermişimmmm ama budiyeti sevmedümm ben yaaaa.o yüzden bu hafta başka bi ditete başlıcammm

çeşit bol olunca karar veremıyorsun herhalde yelızım renkler ayrı ayrı guzel ama ıkısı aynı anda iddialı bırazcık

canımm sorma yaaaaa alıorum dolabımı önüme nerdeyse yarım saat düşünüorum ne sürsem dieeeee buda yeni bi akım aslında lacivert ve pembeyi yanyana çok yakıştırıyorum bennn bugünde böle olsun barim didimm çokta cici olduuu

|Nick|B.Kg|H.Kg|1.H.Kg||Sonuç|
1|Tinker|59|56| 57 |||
2|Yeliz|54|48| 53 |||
3|Ay_she|75|65|||:87:|
4|Meloşş|??|65||||

günaydınn tatlımmmgörmemmiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydınn bebegimmmm napıoosunnn bakimm

:

napim şekerim aynı valla :) ödem toplamışım sanırım ayaklarımın üstüne basamıyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…