burdayım canım ıyıyız cok sukur merve teyzesıııııı
evet kızlarrrrrrrrr kızımız berranur 24 mayıs salı gunu ogleden sonra dunyaya gozlerını actı cok sukur rabbıme ama haber veremedım oda degısklıgı nedenıyle modemım problem cıkardı anca gelıyom:81:
2360gr ve 50 cm boyunda dogdu kızcemhepınızı opuyoruz teyzoslar
günaydınnnnnnnnnnnnn
ben açıyorum bugün topiği..
benim mesai 5 de başladı bu sabah..kociş horul horul uyuyor,kıl oluyorum
bugün benim doğum günüm... en güzel hediyemi Rabbim verdi bu yıl..
beraber nice güzel yıllara..
Canım babam vefakar cefakar babam...
elleri kocaman kocaman başımı okşayan babam
başımı okşarken hissettiğim elleri nasırlı babam..
evlatları için inşaatlarda gece gündüz yazda kışta yağmurda ayazda
bıkmadan usanmadan çalışan babamm
bir varmış bir yokmuş benim babammm ..........
kızlar ben babamı kaybettim 19 mayıs sabah 9.30 da...............
hakkımı helal ediyorum diyemedim helallik alamadımm
18 mayıs gecesi gördüm en son onu..
helallik istemek aklıma gelmediki
yoramadım herhalde ne biliyim
ölümü ona yakıştıramadım belkide ondan....
haber vermek istedim çok üzgünüm çook ama çookk
başka kelime bulamıyorum acımı ifade edecekk....
tek istediğim onun ruhu için fatiha suresini okumanız...
herkese selamlar
günaydın canımmmm.Günaaydın aaa topiğeilk yazan benmişimm farketmedım :)
kızlar bu arada biz bebek çalışmalarını yarıda kestik
çünkü iş ile ilgili problemlerim var
onalrı kesinliğe ulaştırmadan düşünemem bebişi su'cum sende adımı silersin olurmu
çok üzgünüm ama böyle yapmam gerekiyor
birde iki gündür peş peşe hafif lekelenmem oldu ama ağrısız
bende bi doktora gideyim diyorum randevu aldım yarına öyle iştee
canım yaaa alışverişe gidecektik annemle aiden çıktım kusura bakma
biz iyiyiz çok şükür bugün kırkımız çıkıyor artık oluyoruz bilmiyorum ama büyüdük beee :)))
siz nasılsınızz?
Kız sen böle deyince yüregime iniyor çünkü bir sen bir de eniştem dışında gören herkes aynı sen yada kardeşime (dayısına) yada anneme benzetiyo...
Dediğin gibi ilk kime benziyorsa sonra dönüyor keşke senin dediğin gibi olsa çünkü eşimler esmerler kız bebelere esmerlik yakışmıyo yada ben sevmiyom deyim.
Oğlum olursa benzesin onlara ama asyam bize benzesiz :))))
günaydınn kızlarrrrrrrrrr
günaydınn tatlımmmGünaydın kızlarrr...benim oğlumun son resimlerini gördünüz mü tam eşşek oldu
günaydınn bebegimmmm napıoosunnn bakimmgünaydın canım :)
günaydın şekerimmmgünaydın kızlar perşembe cuma evdeydim yattım dinlendim ilaçlarımı içtim çok şükür şimdi iyiyim
dün gece rüyamda kızmı gördüm kızlarrrrr yaa mükemmeldi daha doğmamıştı ama istediğimiz zaman sevebiliyormuşuz kızmı öyle gördüm böyle kumral gibi beyaz tenli mavi gözlü yanakları kırmızı kırmızı çok güzeldi çok değişikdi yaa doğasıya kadar canımız istediği zaman karnımdan çıkarıp sevip sonra geri koyabiliyormuşuz
eee sizler neler yaptınız canlarrrr
günaydın kızlar perşembe cuma evdeydim yattım dinlendim ilaçlarımı içtim çok şükür şimdi iyiyim
dün gece rüyamda kızmı gördüm kızlarrrrr yaa mükemmeldi daha doğmamıştı ama istediğimiz zaman sevebiliyormuşuz kızmı öyle gördüm böyle kumral gibi beyaz tenli mavi gözlü yanakları kırmızı kırmızı çok güzeldi çok değişikdi yaa doğasıya kadar canımız istediği zaman karnımdan çıkarıp sevip sonra geri koyabiliyormuşuz
günaydın kızlar perşembe cuma evdeydim yattım dinlendim ilaçlarımı içtim çok şükür şimdi iyiyim
Günaydın kızlarrr...benim oğlumun son resimlerini gördünüz mü tam eşşek oldu
bugünn bölleeeeeee dolaşıorumm
Kızlar bu arada ben gecen haftakı 5 gunluk rejımımde cunku haftasonu bozdumtam anlamıyla 2 kılo verdım...aslında sıze 59 dedım ama 59.7 falandım ..şimdi ise 58 kiloyum yaklasık 2 kılo gıttı ben bu haftada devam edıyorum ...
çeşit bol olunca karar veremıyorsun herhalde yelızım renkler ayrı ayrı guzel ama ıkısı aynı anda iddialı bırazcık
günaydınn tatlımmmgörmemmiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydınn bebegimmmm napıoosunnn bakimm
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?