Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sen nasılsın güzel kızın nasıl, dikişlerin ağrıyormu, bilge emiyormu

hadi bakalım canım sizinde sayılı gününüz kaldı;Allah ım bir avazda kurtarsın...
Dikişlerim geçti sayılır canım çok şükür...agrım olmuyor..Bilge tam bir memekolik geceli gündüzlü emzik gibi mememde yapısık :))

neyseki bugünü atlatmıssın canım darısı yarınki sınavlarının basına...
basarılar diliyorum...insallah onlarda gönlüne göre gecer.sorma kusum ya tam giriorum Bilge uyanıyor fazla duramadan çıkmak zorunda kalıorum...sizleride çok özlüorum offf ((

ablacımm yaaa nasıl üzüldümm allahım cennetinde göstersin mekanı cennet olsun inşallahh..
tarifi acıklanamayacak bir acı allahım gani gani sabır versinn..allah rahmet eylesinn..
fatiha suresi okudum allahım kabul etsinn..
bende öpüyorum seni..

Hatice canım kıyamam bulantıların devam ediyormus.Rabbim kolaylık versin ve dilerim tez zamanda geçsin.Ama siz iyisiniz ya en önemlisi de bu zaten...

sorma mervişim yaaa bitmedi gitti neyse bebişim iyiya bunlarada katlanıcaz..
bu arada kıscene bayıldımm maşallahhh pamuk gibi kuzumm allahım anasına babasına bağışlasınn yerimmm bennn onuuu yerrrrrrr

hepinize merhabalar arkadaşlar forumun hemen hemen tüm topiclerine yazdım sanırım birde burada sansımı denemek istiyorum...gebelik kesem bozuldugu için kürtaj oldum ve gelen patolojı sonucundada 2 hafta önce mol gebelik teşhisi konuldu bana hiç duymusmuydunuz ??? aranızda yada çevrenizde yaşamıs olan warmı ??? genelde bilinmiyor ne oldugunu soranlara şöyle diyeyim 2 çesit oluyor komplet (riskli olan) diğeri parsiyel... benimki komplet yani riskli kansere kadar gidebiliyor %1 ihtimalde olsa kötüye gidebilir bu yüzden şimdilik kandaki beta degerim sıfır olana kadar 10 günde bir sıfıra düşüncede 1 yıl boyunca her ay gidip vericem tekrar nüksetme ihtimaline karsı değerin hep sıfırda kalması gerekli... bu bir yıl içindede hamile kalmak yasak araştırdıgım kadarıyla kanser ölümvs durumu yaşayan yok sadece benim aradıgım yaşamıs kişileri blup moral ve destek bulmak böyle işte... cevaplarınız iiçin şimdiden tşk ederim....

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnn
ben açıyorum bugün topiği..
benim mesai 5 de başladı bu sabah..kociş horul horul uyuyor,kıl oluyorum

bugün benim doğum günüm... en güzel hediyemi Rabbim verdi bu yıl..
beraber nice güzel yıllara..

canım günaydın!
masallah sana yıne erken baslamıssın mesaiye :)

dogum gunun kutlu olsun canım...ne mutlu sana 3tane hediye aldın bu yıl;Rabbim size sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsın ınsallah!

ahh canım bileydim gelirdim benim mesaide 6 da başladı bugün
Diyorum ki kızım bugün pazar insanlar bugün uyur miskinlik yapar gülüyo bana ya kıçına takmadı valla
facede kutladım ben bidaha kutlamıcam işte

Sultann canımm burda mısın nasılsın iyisin demi?

burdayım canım ıyıyız cok sukur merve teyzesıııııı

evet kızlarrrrrrrrr kızımız berranur 24 mayıs salı gunu ogleden sonra dunyaya gozlerını actı cok sukur rabbıme ama haber veremedım oda degısklıgı nedenıyle modemım problem cıkardı anca gelıyom:81:

2360gr ve 50 cm boyunda dogdu kızcem hepınızı opuyoruz teyzoslar

pardon yanlıs yazmısım 3360gr kılomuz oyle doktor amcamızın dedıgı gıbı tombalak dogmadık yanı

pardon yanlıs yazmısım 3360gr kılomuz oyle doktor amcamızın dedıgı gıbı tombalak dogmadık yanı

kız Allah iyiliğini versin 2360 görünce üzüldüm valla senin için küçük bebek (kendimden biliom) büyütmek zormuş...

Allah analı babalı büyütsün canım uzun sagluklı güzel ömürü olsun inşAllah

kızcemıze masallah canım...
hosgelmiş kızımın güzel arkadası.Ömrü uzun bahtı güzel olsun ınsallah...Sana da çok geçmiş olsun hayatım...

benimki daha küçük die çirkin ama öykü güzelleşmişşşş maşAllahhhh
kız ege de nasıl çirkindi ilk doğduğunda gerçi hala daha benim çirkinim o kilo aldıkça simaları oturuyor ...hem hiç de çirkin değil kızın maşallahhhh ..yalnız fatoşum babay benzettım son resımlerde...fakat basta baba olanlar zon anda degısıp anneye benzıyorlar just like ege

canım maşallah sana ve kızına..beraber güzel günlere inşallah...

Fatoşşş nasılsın canım Asya cım nasıl ?

Canım yaaa alışverişe gidecektik annemle aiden çıktım kusura bakma

biz iyiyiz çok şükür bugün kırkımız çıkıyor artık oluyoruz bilmiyorum ama büyüdük beee :)))
siz nasılsınızz?

Kız sen böle deyince yüregime iniyor çünkü bir sen bir de eniştem dışında gören herkes aynı sen yada kardeşime (dayısına) yada anneme benzetiyo...
dediğin gibi ilk kime benziyorsa sonra dönüyor keşke senin dediğin gibi olsa çünkü eşimler esmerler kız bebelere esmerlik yakışmıyo yada ben sevmiyom deyim.
oğlum olursa benzesin onlara ama asyam bize benzesiz :))))

fatoşcum büyüdükçe rengi açılıyo bebişinn :) elifde öyleydi zamanla beyazlaştı
yani tinkerin dediği gibi kilo aldıkça
ay senın kızın o şekerim ya çirkin olması mümkün mü aaa
dert ettiğin şeye baaakk dünyalar güzeli o senden de güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…