Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlarr...
çok yoğunumm...artık hiç çalışmak istemiyorumm...
ben geçmişi okurken herkesler gitmiş sanırımm..
baya kaynatmışsınız bugünn... :97:

slm kuzummmmmm hoşgeldinnn
kolay gelsin canım ya havalarda güzel ya gerçekten insanın çalışası gelmiyor e bide hamileliğinin 8.ayına az kaldı 2 hafta sonra 8 aylık olucaksın maşallahhh zor oluyodur çalışmak izne ayrılmayı düşünüyomusun canım?

düşünüyorum canımm..dayanabilirsem 36 haftaya kadar çalışırım diyordumm ama 32. hafta ayrılıcam izne inşallahh....aslında zorlasam belki yine çalışırımm.ama ağırlaştıkça zor oluyorr..ani bi durum olsa kime koşayım yalnızım ve hastane yokk..Allah korusun..dün azcık temizlik yaptımm..bugün zor yürüyorumm...zor zorr...

hoşgeldinizzzzzzzz

hoşbulduk canımmm....

bencede en iyisini yapmışsın allah korusunda paşa erken falan gelmeye kalkar acil bi durum olur eşinin yanında olman en iyisiii

kız hayatta calısamazsın koca kıçını kaldırana kadar mesai biter...işler aksar devlette ..git kocanın yanına ayıl bayıl azcık naz yap hamılelıkte ınsan pek bı kıymetlenıyo ben bazen ıs yapmak ıstemedıgımde bılerek numara yapardım

asyamızın annesi gelmişşş....kız fatoş hıc gobek kalmamıs sen de de ..bız kılo yerıne hava almısız sanırsam

bencede en iyisini yapmışsın allah korusunda paşa erken falan gelmeye kalkar acil bi durum olur eşinin yanında olman en iyisiii

canım evett...ay taşınma işide eklenirse ben napıcam bilmiyorumm.... ya tembelliğe alıştımm ya bünyem kaldırmıyor bilmiyorumm...
annem dün bi dünya saydı tel.de..
tembel olmıycaksın yapıcaksın ediceksinn..tam bi osmanlı kadını..tombikim benimm..

ayy zor valla yaaa taşınma işini hiç düşünme tutar bi nakliye şirketi onlar toparlarlar zaten sende ufaktan ıvırını zıvırını kolile benceee 2 haftan var şurda sonrada hemen taşınırsınnnn

evett..bugün tamda o pozisyondayımm...belikm tutlduu..bi taraflarımı kaldırana kadarr ohoooooo....
haklsıınn...insan ömrü hayatında kaç kere hamile kalıyo...son iki ayımda bari naz yapıyımm...görür gününü...

ayy zor valla yaaa taşınma işini hiç düşünme tutar bi nakliye şirketi onlar toparlarlar zaten sende ufaktan ıvırını zıvırını kolile benceee 2 haftan var şurda sonrada hemen taşınırsınnnn

ayyy ben de son aylarımda ev değiştirmiştim ya ...ne yapıyorsun anca toto buyutuyorsun zaten sag olsun eşim yapmıştı herseyı ben anca yemek yapıyordum

yap kız yap canım istedi de yolla dısarı bulsun baba olcak boru mu

Selam arkadaslar. Bisey sorucaktım sizlere.
Kese hamilelikten ne kadar zaman sonra gorulur ve bebek ne zaman gorulur kesede.
Ayrıca bu hafta hesaplamaları adetten sonra mı yumurtlamadan sonra mı hesaplanıyo ?

evet canımm..aynen dediğin giibi ufaktan başlamam lazımm...nakliyelerde taşınma işini hallederr...ayy koltukları falan çizmezler dimiii...:26:sarıyolarmı eşyaları???

Selam arkadaslar. Bisey sorucaktım sizlere.
Kese hamilelikten ne kadar zaman sonra gorulur ve bebek ne zaman gorulur kesede.
Ayrıca bu hafta hesaplamaları adetten sonra mı yumurtlamadan sonra mı hesaplanıyo ?

son adetten sonra 6. haftamda kese cıkmıstı 7 lerde falanda ıcınde bellı belırsız bırseyler vardı...ama bebek seklınde degıl tabi

evet canımm..aynen dediğin giibi ufaktan başlamam lazımm...nakliyelerde taşınma işini hallederr...ayy koltukları falan çizmezler dimiii...:26:sarıyolarmı eşyaları???

hayırr benım derler carttttt dıye yırtıldı ya yenıden yaptırttık yataşa hem yatas kendı tasımıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…