Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yelizz bilimsel açıklaman için tebrik koyuyorumm sanaaa

oh ohh maşallah canım değişiklik her zaman iyidir valla en iyisini yapıyosun böyle

ben bayılırım degişikligeee zaten hemen canım sıkılır hep aynı şeyleri görmektennnnnn

o hastalık bendede varrr eşime bıkkınlık geldi artık nezaman şunu yapcam desem evde önce bi kıyamet kopuyooo sonra dediğime geliyooo uyus kocam benimmmm

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
muhabbet almıs basını gıtmıs masallah
sero canım sanırım kız gelıyor sana hayırlısı canım
tınker ege ye masallah çok tatlı yavrum
sağol canım tesekkur ederız sana da gunaydın
ah kıyamam ya boşver su an anaç dönemindesib daha sonra içindeki mehtap uyanır merak etme ...
gunaydın canım benım kı sevınç gozyası ayolllay ben oğlumun bayram torenlerınde falan bayılırım aglamaktan herhalde kendı ogrencılerımde bıle aglıyorum

canım benım hadı hayırlısı gorursun ınsalllah kesenı ya da keselerını hayırlısı olsun ben gecende egenın eskı ultrason resımlerıne baktım da 5. Haftamızda belırgınlesmıs kese ...senın de cıkar canım

ben de ağlarım kesınnn şimdı azcık konuşmalara başladı gulmelere allahım gozlerım doluyıorrr
şimdılerde favorımızz superman oluyıruzzz havada tutyyorumm ama nasıl superman gbı elı arkada ayaklar gayet muntazam ve duzz allahım ağzı da kuş ağzı gbı açıkkk guluyorr kuçuk kartalım benım yaaaa sabahları da dans ederek gune merhaba dıyoruzzz her sabah ayna karşısında oynayıp dans edıoruz mınık aşkıtom kağanımlaaa

sen daha dur..ege dün ne yaptı biliyormusun beni emdi..emdıkten sonra ayağa kalktı memelerı actı yıne bizzat kendı elıyle...dik bir sekılde emdi..2 dk sonra cektı ve ağzını şap şap şap şapurdattı....yaladı dudaklarını sonra gene emdı gene şapurdattı ama ben güldükçe tekrarladı...o kadar mı tatlı oğlum dedim resmen hani yemekten sonra hımmmmmm dersin ya aynen öle..emiyo çekiyo şapurdatıyo...çok numaracı çok..okul sonrası aldıgımda artık sarılıyo bana bır muddet bılıyor musun ...harıka bır duygu...beni seviyo oğlum

marjinalhatun
yelizimsi
yelizimtrak esintiler
:83::83::83::83::83::83::83:
çok mu iğrenç oldu aklıma gelmiyor başka
yelizce dekorasyon

aaa saçmaladım iyice çıkmıyo kız üretemiyorum

yeliz in gözunde hayat
hayata farklı bakış
mutasyon dünyası
dur duşuneyımmmmmm
düşünün bakiyimmmmmmmm
yelizimsi
yelizimtrak esintiler bunları sevdümmmm

Ayyyyyyy ne güzel bi duygu yaaaaaa

oyyyyy canım benımm yaaa bunlar dunyatatlılarıı maşallah onlara yaaa allahım herkese yaşatsın bu gusel ve ozel duyguyuu

benım oğlum şimdı bıle benı tanıyoır sankı yaaa boyle yuzumu emmeye çalışıoo ama emmıoo opüyo gbı yapıooo allahım ben o sırada baygınlık geçiriorum mutluluktannn bana guluyor yaa bu adığım butun kılolar gıdıo erıo yağlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…