Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bizde hep erteliyoduk ama ben dedim artık neyi beklioz bari çantamı hazırlayalım dedim bi çıktık aldıkça alasımız geldi . Dalin indirimdeydi aldık hatta bezde alacaktık markasına karar veremedik

sagol gökçe canım
benımde oglum bırkaç gündür çok huzursuz gece ve gündüz hiç durmuyor agzını ellettırmıyor kasıgı verdıgım an agzına basıyor yaygarayı napıcam bılmıyorum yemek yemek ıstemıyor çok zorlanıyorum aglıyor çok fazla bunların hepsı dişi çıktıgından doolayı zaten beyazlatmıs çıkacagı yerı ama daha patlatamadı ınş uzun sürmez çok acı çekıyor yavrum yaaaa

ayy mert de oylee yaa ee eşim bakıor dışlerınee yok bışıycıkkk hanı erken de ıkabılır dıyor ama gorunmuyorkı bşeyyy ama salyaaa kaşıntı hakım mert kağanda daa zor tabıkı allah sabır ve kolaylık versın hyayatımmm...

KIZ YELİZZZZZZZZZZZ burdayımmm anacımmmmm
evett bılıorsunuz alıngan bı baaayaaaaaaanımmmmm
hanı ocelerın yelızz hadı hadııı

yükleniyo hemen kuzummm

hafta sonu vızon rengı platform bı ayakkabı aldım
kızlarr onyargılı olmayın derım ben paltform gıyemem derdım ama topuklulardan daha rahat anacımmmm
mert kağan ayağımdaa uyusun dalsın bı ara yuklerım sızle de paylaşırımmm çok cıcı
bır de beyaz pudra karışımı bı ayakkabı almalıyımmm

günaydın kızlarrrrrrrrrr
nabersiniz?
ayy ancak kafamı kaldırabildim işlerden ya off tek başına çalışmak çok zor çok helede uyuz bir şefin varsa dahada zor
neyse dün doktor eşimi aramış degerim 546 çıkmış kızlar cuma günü muayeneye çağrdı keseleri görücez inş...hayırlısı bakalım ay geçmek bilmiyor günler

bu arada kızlar sabah yazdıklarınızı okudumda çok güldüm şimdiden başlamışınız kaynanalık yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…