günaydın kızlarrrrrrrrrr
nabersiniz?
ayy ancak kafamı kaldırabildim işlerden ya off tek başına çalışmak çok zor çok helede uyuz bir şefin varsa dahada zor
neyse dün doktor eşimi aramış degerim 546 çıkmış kızlar cuma günü muayeneye çağrdı keseleri görücez inş...hayırlısı bakalım ay geçmek bilmiyor günler
bu arada kızlar sabah yazdıklarınızı okudumda çok güldüm şimdiden başlamışınız kaynanalık yapmaya
günaydın tatlişkom
günaydınn ballllaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrgünaydınnnnnnnnnnnnnn yelüzümmmmmmmmmm
hafta sonu vızon rengı platform bı ayakkabı aldım
kızlarr onyargılı olmayın derım ben paltform gıyemem derdım ama topuklulardan daha rahat anacımmmm
mert kağan ayağımdaa uyusun dalsın bı ara yuklerım sızle de paylaşırımmm çok cıcı
bır de beyaz pudra karışımı bı ayakkabı almalıyımmm
günaydın kızlarrrrrrrrrr
nabersiniz?
ayy ancak kafamı kaldırabildim işlerden ya off tek başına çalışmak çok zor çok helede uyuz bir şefin varsa dahada zor
neyse dün doktor eşimi aramış degerim 546 çıkmış kızlar cuma günü muayeneye çağrdı keseleri görücez inş...hayırlısı bakalım ay geçmek bilmiyor günler
bu arada kızlar sabah yazdıklarınızı okudumda çok güldüm şimdiden başlamışınız kaynanalık yapmaya
günaydın kızlarrrrrrrrrr
nabersiniz?
zemin rengi alix avien 187 küçük tırnagıma flormar plus quartz 003 numaralı sim,yüzük parmagına golden rose 98 nolu sim,orta parmagıma flormar true color 010,işaret parmagıma alix avienin bi simi ama numarası silinmiş
koridorumu boyadım ya onun fotoları renk çok belirgin çıkmadı çok tatlı bi pembe ama koyu lilayada kaçıyo acaip bi renk ama bayıldımmmmmmmmmmm
bide zeytinin yatış pozisyonlarıııhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif:1::1:
günaydınn ballllaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
canım platformlar kesinlikle daha rahat oluyor çünkü ayak yapısını dengede tututorrr
günaydınn ballllaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
canım platformlar kesinlikle daha rahat oluyor çünkü ayak yapısını dengede tututorrr
canımmm benimmminaşllah keseleride görürsünüzzz kalp atışlarınıda duyarsınızzz sonra derin bi ohh çekersinizzz gerçi oh çekmekle kalmıyoo dertler daha sonra başlıyorda neyseee allahım sağlıkla ilerlesin inşallahhh
günaydın tatlımmmmmmmm maşallahhh senin sıpalaraaaaaa
günaydın kızlarrrrrrrrrr
nabersiniz?
saol canım benimmminşallah ya ah bi geçse günler başka bişi istemiyorum:)))
inşallah canım ya saglıklı sıhhatli olurlar inş sıkıntı felan olmaz...
saol canım benimmmm
nasıl giyiyonuz kısss o ayakkabılarııı ayak bi burkulsa gittinnnnnnnnn
kıssss hiç burkulma felan olmuyor hatta diger ayakkabılardan daha iyi ve daha rahat öyle yüksek olmasına bakma platform oldugu için ayagı kasmıyor rahatsız etmiyor tavsiye ederim valla canım
kıssss hiç burkulma felan olmuyor hatta diger ayakkabılardan daha iyi ve daha rahat öyle yüksek olmasına bakma platform oldugu için ayagı kasmıyor rahatsız etmiyor tavsiye ederim valla canım
canım benım bızler de senın gbı heyecanla senden gelecek haberlerı beklıoruzzzz
allahım sağlıkla sıhhatle hayırlı haberler almayı nasıp etsın
gelıyorr pıtırcıklar allahın ıznıyle yaaaaaaaaa
ayy yelızzz ıkıncı ocelerıne bıttım bu 1
2.antrenn rengı de hoş olmuş gule gule kullan hayatunmmm
canım benım bızler de senın gbı heyecanla senden gelecek haberlerı beklıoruzzzz
allahım sağlıkla sıhhatle hayırlı haberler almayı nasıp etsın
gelıyorr pıtırcıklar allahın ıznıyle yaaaaaaaaa
günaydın canım ıyı canım senden
hadı bakalım cumaya az kaldı hayırlı haberler ınsallah
geçer canım geçerrrr seneyee şuraya resimlerini koydugun günleride görürüz inşallahhhh
nasıl giyiyonuz kısss o ayakkabılarııı ayak bi burkulsa gittinnnnnnnnn
canım erkek olcakmışım aslında bennnyelizzz kızzz ne becerikli hatunsunnn heee şu erkek işlerini nasılda beceriyonnn ben daha elime almış değilimdir boyayııı beceremem yaniii:78::78::78:
kesınlıkle yaaa çok rahatmışşşş
ayyy canm doğrudurrr da ben istesemde eşim giydirmezzzz dikkat çekmemi istemezzzki zaten ben hiç sevmiyommm eşim giy desede giymemmmm ahahhahahahhaha
canım benimmm
inşallah canım bende büyük bir sabırsızlıkla sizlere güzel haberler vermeyi bekliyorum
ayy inşallah canım yaa
rüzgar efendi diş çıkarıyormuş he maşallah büyüdüler tabi diş çıkarma vakitleri geldi ama gerçekten kardeşlerimden biliyorum o dönemler çok zor geçiyor çok huysuzlanıyorlar inş çabucak çıkarda dişleri huysuzluguda gecer yavrucugunun
ewet canım az kaldı inş güzel haberlerle gelirim
ayyy o günlerde gelir dimi canım yaa
bu arada yelizim bende bayıldım ojelerine çok güzeller...ayrıca tebrik ediyorum canım seni ne güzel boyamışsın evini öle maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?