Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
zemin rengi alix avien 187 küçük tırnagıma flormar plus quartz 003 numaralı sim,yüzük parmagına golden rose 98 nolu sim,orta parmagıma flormar true color 010,işaret parmagıma alix avienin bi simi ama numarası silinmiş

koridorumu boyadım ya onun fotoları renk çok belirgin çıkmadı çok tatlı bi pembe ama koyu lilayada kaçıyo acaip bi renk ama bayıldımmmmmmmmmmm

bide zeytinin yatış pozisyonlarıııhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif:1::1:

Eklentiler

• $1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $2.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $3.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 22
  • $4.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $5.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 25

canımmm benimmminaşllah keseleride görürsünüzzz kalp atışlarınıda duyarsınızzz sonra derin bi ohh çekersinizzz gerçi oh çekmekle kalmıyoo dertler daha sonra başlıyorda neyseee allahım sağlıkla ilerlesin inşallahhh

günaydın tatlişkom

günaydınnnnnnnnnnnnnn yelüzümmmmmmmmmm
günaydınn ballllaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr

canım platformlar kesinlikle daha rahat oluyor çünkü ayak yapısını dengede tututorrr

günaydın tatlımmmmmmmm maşallahhh senin sıpalaraaaaaa

canım benım bızler de senın gbı heyecanla senden gelecek haberlerı beklıoruzzzz
allahım sağlıkla sıhhatle hayırlı haberler almayı nasıp etsın
gelıyorr pıtırcıklar allahın ıznıyle yaaaaaaaaa

ayy yelızzz ıkıncı ocelerıne bıttım bu 1
2.antrenn rengı de hoş olmuş gule gule kullan hayatunmmm

saol canım benimmm inşallah ya ah bi geçse günler başka bişi istemiyorum:)))
inşallah canım ya saglıklı sıhhatli olurlar inş sıkıntı felan olmaz...

günaydın tatlımmmmmmmm maşallahhh senin sıpalaraaaaaa

saol canım benimmmm

günaydın canım ıyı canım senden
hadı bakalım cumaya az kaldı hayırlı haberler ınsallah

saol canım benimmm inşallah ya ah bi geçse günler başka bişi istemiyorum:)))
inşallah canım ya saglıklı sıhhatli olurlar inş sıkıntı felan olmaz...

saol canım benimmmm

geçer canım geçerrrr seneyee şuraya resimlerini koydugun günleride görürüz inşallahhhh

yelizzz kızzz ne becerikli hatunsunnn heee şu erkek işlerini nasılda beceriyonnn ben daha elime almış değilimdir boyayııı beceremem yaniii:78::78::78:

kıssss hiç burkulma felan olmuyor hatta diger ayakkabılardan daha iyi ve daha rahat öyle yüksek olmasına bakma platform oldugu için ayagı kasmıyor rahatsız etmiyor tavsiye ederim valla canım

ayyy canm doğrudurrr da ben istesemde eşim giydirmezzzz dikkat çekmemi istemezzz ki zaten ben hiç sevmiyommm eşim giy desede giymemmmm ahahhahahahhaha

sagol bidenemmmm

canım benimmm
inşallah canım bende büyük bir sabırsızlıkla sizlere güzel haberler vermeyi bekliyorum
ayy inşallah canım yaa

günaydın canım ıyı canım senden
hadı bakalım cumaya az kaldı hayırlı haberler ınsallah

rüzgar efendi diş çıkarıyormuş he maşallah büyüdüler tabi diş çıkarma vakitleri geldi ama gerçekten kardeşlerimden biliyorum o dönemler çok zor geçiyor çok huysuzlanıyorlar inş çabucak çıkarda dişleri huysuzluguda gecer yavrucugunun
ewet canım az kaldı inş güzel haberlerle gelirim

geçer canım geçerrrr seneyee şuraya resimlerini koydugun günleride görürüz inşallahhhh

ayyy o günlerde gelir dimi canım yaa

bu arada yelizim bende bayıldım ojelerine çok güzeller...ayrıca tebrik ediyorum canım seni ne güzel boyamışsın evini öle maşallah

nasıl giyiyonuz kısss o ayakkabılarııı ayak bi burkulsa gittinnnnnnnnn

yelizzz kızzz ne becerikli hatunsunnn heee şu erkek işlerini nasılda beceriyonnn ben daha elime almış değilimdir boyayııı beceremem yaniii:78::78::78:
canım erkek olcakmışım aslında bennn
kesınlıkle yaaa çok rahatmışşşş

kızlarrr platform ayakkabı ayak saglıgı için en dogrusu çünkü topuklu ayakkabılar yapısı geregi topugu ne kadar havaya kaldırırsa ayak parmaklarına o kadar baskı uyguluyo ve hem ayagın şeklini bozuyo hemde saglıgını ama platform topukta topuk ne kadar uzun olursa olsun platformda ona orantılı bi şekilde çogalıyo böylece nekadar yüksek topuk olursa olsun aslında göründügü kadar yüksek olmuyoo

ayyy canm doğrudurrr da ben istesemde eşim giydirmezzzz dikkat çekmemi istemezzz ki zaten ben hiç sevmiyommm eşim giy desede giymemmmm ahahhahahahhaha

o da iyiymiş canım ya:))
Allahtan benim eşim ayakkabıma karışmaz zaten bi ona karışmıyo heralde
he bide çantalarıma karışmaz bende de acayip derecede çanta hastalıgı var aldıkça alasım gelir her seferinde bu son derim ama hiç sonu gelmez yelizin ojelerine dönecek diye korkuyorum benim çanta merakımda

sagol tatlımmmm şimdi oturma odasını boyuycam ama kocişin tvyi salona monte etmesini bekliyorum salonda oturmaya başlıycaz oturma odasınada sadece yatagımı taşıycam kocaman bi yatakodam olucak oranın rengide mavi olucakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…