Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bn ddee çıkıorum kızlar kuaföre gtcem dip boyam geldı manıkur ordan da kermese geçıcem yardıma mhtaç çocuklar için yardım etmiştım dun davetıye geldı buluayım orda daa

bu benim dünyam

kızlarrrrrrrrrrrrrr işte yeni blogummmmmmmmmmmmmmm..ama yazı yazmayı çok beceremiyorum okursanız eger düzeltilmesi gereken veya eklenmesi gereken bişi varsa söleyn olurmuuu:93::93::93::93:

bu benim dünyam

kızlarrrrrrrrrrrrrr işte yeni blogummmmmmmmmmmmmmm..ama yazı yazmayı çok beceremiyorum okursanız eger düzeltilmesi gereken veya eklenmesi gereken bişi varsa söleyn olurmuuu:93::93::93::93:

canikom bloğun süpper olmuş vatana millete hayırlı uğurlu olsun bugün kaçırıyorum ya sohpetleri işler çok yoğun malum finallerimde var Güçlü olup şu zor dönemi atlatmalıyım

canikom bloğun süpper olmuş vatana millete hayırlı uğurlu olsun bugün kaçırıyorum ya sohpetleri işler çok yoğun malum finallerimde var Güçlü olup şu zor dönemi atlatmalıyım

canım çok sagol daha tam yapamadım tasarımını flan yavaş yavaş oturturum işallahh

yelizzzzzzzzzz güzel olmuş kısssssss yorum yazacaktımda hesap soruyoo...öyle herkese hesap vermem ben

yelizcim hayırlı olsun blogunn...stres atarsın iyi olmuşş...
ay nasılda beceriyosunuzz..benim bilgisayar kültürüm sıfırrr......

yelizcim hayırlı olsun blogunn...stres atarsın iyi olmuşş...
ay nasılda beceriyosunuzz..benim bilgisayar kültürüm sıfırrr......
al benden de o kadar
canım çok sagol daha tam yapamadım tasarımını flan yavaş yavaş oturturum işallahh

peki adı ne blogun bu benim dünyam çıkıyo....
eline saglık cıcım

başım ağrıyooooooooooooo:84::84::84::84::84::84:
kızlar ya..keşke evimde hizmetçim olsa...eve geldıgımda cay ve kek olsa...aksam yemegıne de etlı kabak dolması ve yanında cacık yapmıs olsa ya...ne vardır yaniiiütüleri de bitimiş evimi derlemiş toplamış olsa..:95::95::95:

konuşsanıza yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:84::84::84:
kızlar bide blogumu sık kullanınanlara ekledinizmi bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…