GÜNAYDIN CANIMMM..HAY AĞZIN BAL YESİNN... İNŞALLAH USLU OLURLARR...
SENDE NESLİ GİBİ İKİNCİYE ILIMLISINN.İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN....
yaa uzatamıyorum yelizzzzzz
günaydın hemşom inşallah bahar gibi güzel olur kızımGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr.............
yerim sizin o duygularınızı yaaaaaaaaaaa :) çok güzellll dimiiii yavrusu hissetmekkk bence sizinkiler baharım gibi uslu olacakkk bahar da pek hareket etmezdiii bi çokkk acıkıncaaa acayip tekmelerdiiiayy özledimmm hamileliğimi haaa :)
günaydın tatlım çok az kalmış doğurmanagünaydınn herkeseeee
yok canım henüz karar veremedik ne kadan zormuş isim bulmakkkkkkkkkyerimmm senin kızınııı isim bulamadınız mı kızzz daha
:)
günaydınnnn balcıklarrrrrrrr
evt az kaldı yok cnm doğurmadım daha.accık daha büyüsün teyzesi dur
kızlar ben banyo içinn hasır dolaplar oluyor ya onlardan arıyorumm..hasır ve açık...öğrenciler falan kullanıyor sanırım geneldee.tişört kazak koymak içinn...kapaksızz..nette çok baktım göremedimm...
bana bulabilirmisinizz...nerden bulayım yada akıl verinnn...
YELİZ sen bulursunnn..bi bakarmısın bana????
kızlar ben banyo içinn hasır dolaplar oluyor ya onlardan arıyorumm..hasır ve açık...öğrenciler falan kullanıyor sanırım geneldee.tişört kazak koymak içinn...kapaksızz..nette çok baktım göremedimm...
bana bulabilirmisinizz...nerden bulayım yada akıl verinnn...
YELİZ sen bulursunnn..bi bakarmısın bana????
rica ederim canımheh işte bundan diyodummm..çok sağol valla yaa... nette okadar bakındımm....diyorum yaa ben bu konuda özürlüyümmm...
alala bilmiorumki balım:26::26:kızlar ya inanılmaz bi bel ağrısı girdi bu ne şimdi anlamadım :26::26::26::26::26:
günaydınnnnn fıstıklarrr
anne karnında duzenlıyse dogduktan sonra duzene alısması daha kolay olurmus oooh ne guzelgünaydınlarrrr...
Nesli yaaa bu çocuk uslumu olcak nee...Gece beni hiç rahatsız etmiyorr kuzumm.
Ama bütün gün işyerinde harıl harıl çalışıyor benimle birliktee...
Doğduktan sonrada böylemi giderkiii.... :26:
Yıldız sende durumlar nasıl?????
hatıka bugun bayıldım bronz tene super olurkuzularımm
Bana bulabilirmisinizz...nerden bulayım yada akıl verinnn...
Yeliz sen bulursunnn..bi bakarmısın bana????
üşüttüm sanırım bugün neden kimse konuşmuyor:
alala bilmiorumki balım:26::26:
:
günaydınnnnn fıstıklarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?