- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
konuşsanıza yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:84::84::84:
kızlar bide blogumu sık kullanınanlara ekledinizmi bakıyım
kızlar bugün topiğe pek uğrayamadım...baharın dünden beri ateşi var ...hiç ağlamıyo çok sessizzz sakinn tam aksine...hep uyuyo...bir dişi çıktııı ama sankiii diğeri de çıkacak... kontrole götürdüm yine de...8,150 kilo olmuşş.......maşallah kızıma ...
GEÇMİŞ OLSUN CANIM DİŞİ ÇIKIYOYA ATEŞ YAPMIŞTIRRRRR.MAŞALLAHHHHH
evet o yüzden ateşi çıktı... ama yine de maşallah kızıma çok sessiz sakin çıkardı ilk dişini...yani öyle bir huzursuzluğu yok.....sen nasılsın oje güzeliiiii :) ben de oje sürmek istiyorum ama beceremiyorum yelizim yaaaaaa bana da öğretir misinnnn
canım benim maşallaaaahh baharrcıgaa yaaaaaaaa çok tatlı
kız oje sürmede ne varr acaip basit zaten elin alışıyo sürdükçe hem eger tırnaklarını yemeyi bırakabilirsen oje tırnakları kırmadan uzatabiliyoooo
bu arada tatlım bloguma beklerimm
Bu Benim Dünyam
günaydın canlarım ...güzel bir gün geçirmek dileğiyleee
günaydın canlarım ...güzel bir gün geçirmek dileğiyleee
GÜNAYDINLARRRR...
NESLİ YAAA BU ÇOCUK USLUMU OLCAK NEE...GECE BENİ HİÇ RAHATSIZ ETMİYORR KUZUMM.
AMA BÜTÜN GÜN İŞYERİNDE HARIL HARIL ÇALIŞIYOR BENİMLE BİRLİKTEE...
DOĞDUKTAN SONRADA BÖYLEMİ GİDERKİİİ.... :26:
YILDIZ SENDE DURUMLAR NASIL?????
canım sanırım senin oğluşun ve benim kzım bayağı bi akıllı
kızçem gün boyu nadir hareket ediyor eeve gidip uzanınca nasıl tekmeler savuruyor artık tekme atmasa bile ayaklarını uzattığı yeri hissediyorumçok değişik bir duygu yaaa
evet yaa..hemde nasıll...bikaç defa canım acıdı..kaburgalarımda hissettim acıyı...artık napıyosaa..allahım insan canı acıdığında leyla olurmuu..oluyorum işteeeee....
evet yaa..hemde nasıll...bikaç defa canım acıdı..kaburgalarımda hissettim acıyı...artık napıyosaa..allahım insan canı acıdığında leyla olurmuu..oluyorum işteeeee....
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr.............
yerim sizin o duygularınızı yaaaaaaaaaaa :) çok güzellll dimiiii yavrusu hissetmekkk bence sizinkiler baharım gibi uslu olacakkk bahar da pek hareket etmezdiii bi çokkk acıkıncaaa acayip tekmelerdiiiayy özledimmm hamileliğimi haaa :)
günaydın bende warım sat 5 nisan 9+1 deyim tahmini doğum 10 ocak :)
BENDE BENDE BENDEEE...çok seviyorm kzımı ya rüyalarıma giriyorbian önce günler geçsin istiyorum
günaydınn herkeseeee
çok seviyorm kzımı ya rüyalarıma giriyorbian önce günler geçsin istiyorum
günaydınn herkeseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?