Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yaa ben ona hep takılırımda böyle bi cevap beklemiyodummmm....

kızlarrrrrr dün alışverişeee gittimmm bi kaç bişi aldımmm ojelerde aldımm buda yeni aldıklarımdan biri yanlız fotoda belirgin olmasada yogun sim var içindeeeeeeeeeeee

Eklentiler

• $Yeni Resim.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 34
inşallah canım en kısa zaman da olur kasma kendini hiç çünkü kendiliğinden oluyor, bir iki ay bide ovalasyon testlerini dene bence doktora boşuna gidip yumurtlama ilaçları kullanma adetlerin düzenliysse bence bi sorunun yok
yaa ben ona hep takılırımda böyle bi cevap beklemiyodummmm....
aman canım şimdi ne olsa duygusala bağlayıp alınıyoruz normal yane yaşadıklarımız eminim eşlerimizde bize böle bi espiri yapsa aynı tepkiyi veriririz

günaydınlar kızlar

ben de 2 gündür sabahları aç kalkıyorum ve sanırım tansiyonum düşüyor böyle bi anlık sırtımdan ter fln boşalıyor sonra düzeliyorum ama bi anda çok kötü oluyorum bazen gün içinde de oluyor bu ve geceleri uyku düzensiliğim var su içtimğim için sürekli wc ye taşınıyorum bazende yaramaz kızım yaramazlık yapıyor sanki tuvaletim varmış gibi oluyorum gidiyorum sonra geri yatıyorum.bir de sanırım psikolojik gün içinde yaşadığım olayları rüyamda görüyorum yaaa

günaydın
aaaaaaaaaaaaa seastarcım aynısı bizdede var sakın hamile olmayasın

işte bunlarda aldıklarımmmmmmmmmm

Eklentiler

• $fg.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $hh.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 20
  • $jj.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $fdd.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $f.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $rrrr.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $sss.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $ttte.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın kızlaaarrrrr
ben geldim hu huuuu :)

eheueheu bikere unutsun o u oğluşun senin yakandan düşmicekki
eşin bu yarısa 10-0 mağlupbaşlıycak bılmıyo yaanıı

facedekı yarısmalara hıle katıalbılıyo mesela googleda aratırsan bişiler çıkıo nesli
her yarısma için bi hile bulmuslar yanı begenıyı arttırma hileside vardır belkı :S

slm kızlar nasılsınız

kız sen nerdeeesin nerdesinn ?

işte bunlarda aldıklarımmmmmmmmmm

canım çok güzel şeyler almışsınız güle gülle kullanınn :) bu arada o çantayı bende gördüydüm
almadıydım kırmızısını ayakkabımın kırmızısındandı güzel olardı
ama alamam ya çok çantam var çantacı açcam zaten yakında ev kaynıyo

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrr........nasılsınız? hemşommm ve elifff az kalmış size haaaaa sıra sizde mi şimdi?
ne çabuk geçiyo zaman yaaaaaaa...........hepimizzz sıraylaaa hamile kaldıkkkk kimimiz doğurdukkk kimimizzz bekliyoruz.................. çok uğurlu yaa topiğimizzz
darısııı merve ve ayşeye inşallahhhh..........

Yelizzz çantayı çok beğendimmmmmmmmmmmmmm :)

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın şekerimmm :)

amiin amin inşallaaaahhhhhhh yelize de amin ama o istemıyo :)

bu arada prensesın dişi çıkmış maşallahh onaa :)

aminnnnnnnnn canmmm inşallahhh walla ayşeyle bir hamiş kalmak isterim heee ayşe bak bu ay bende boş geçtim seni bekliyorumm

günaydın kurban hoş geldin evet canım mutlu bir başlangıca yavaş yavaş yaklaşıyoz çok heycanlanıyorum normal doğum istiyorum darısı ayşeye ve merveye inşallah

günaydınn ballllllllllllllllllll
evet yaaaa çok güzeldi hepsiiiiiiiiiiii

kızzzz izledinmi ismailiiiiiiiiiiiiiiii 7 dene oldularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HASTASIYIMMM YAAAAAAAAAAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…