aman canım ya bula bula konuşacak bu konuyumu buldunuz siz birbirinize hasretsiniz hiç öle baba evine gitmek olurmu sorunlarınız olsa bile oturup halledersinizadam oğluna düşkün ne güzel bak senden geçiyor oğlundan geçmiyor
inşallah canım en kısa zaman da olur kasma kendini hiç çünkü kendiliğinden oluyor, bir iki ay bide ovalasyon testlerini dene bence doktora boşuna gidip yumurtlama ilaçları kullanma adetlerin düzenliysse bence bi sorunun yokEVET CANM preseed almıştım ama pek işe yaramadı yani aslında 3 defa kullandık olmadı işte adetim dün bitti daha bakalım eskisi gibi çalışma olmayacak artık yaz döneminde eşim eve haftada sonları geliyor.. hayırlısı bakalımmm bu ay da denicem öteki aya yıllık iznimden kullanıp merkezde bi dr a çıkmayı düşnüüyorum.. allahım inşallah dr.olayına girmeden hamile kalsamda tedaviyle uğraşmasamm((
aman canım şimdi ne olsa duygusala bağlayıp alınıyoruz normal yane yaşadıklarımızyaa ben ona hep takılırımda böyle bi cevap beklemiyodummmm....
hayır ben onu terkedersem rahat bırakmıcakmıs
kızlarrrrrr dün alışverişeee gittimmm bi kaç bişi aldımmm ojelerde aldımm buda yeni aldıklarımdan biri yanlız fotoda belirgin olmasada yogun sim var içindeeeeeeeeeeee
günaydınlar kızlar
ben de 2 gündür sabahları aç kalkıyorum ve sanırım tansiyonum düşüyor böyle bi anlık sırtımdan ter fln boşalıyor sonra düzeliyorum ama bi anda çok kötü oluyorum bazen gün içinde de oluyor bu ve geceleri uyku düzensiliğim var su içtimğim için sürekli wc ye taşınıyorum bazende yaramaz kızım yaramazlık yapıyor sanki tuvaletim varmış gibi oluyorum gidiyorum sonra geri yatıyorum.bir de sanırım psikolojik gün içinde yaşadığım olayları rüyamda görüyorum yaaa
ya dün eşim beni sinir ettiii...
ben ona takılıyodum herzamanki gibi...
kavga ettikmi alırım oğlumu doooğru babamın evine dedimmm...
yok öylee.oğlumu bırakırsın sen gidersin dediiii....
çok sinirlettin benii dedimmm..oğlumun çükünü ye sen benimm.paşa gelse alabilirmi acaba onu benden dedimm...
oh iyi dedimmm....
günaydın kızlar nasılsınız..ya ben bu facedekı yarısmayı anlayamadım...bebegın bırı 200 lerdeyken bır gunde 1000lerde nasıl bır ıs bu sizce....
boşuna uğraşıyom herhalde..gerçi ben bebelac kullanmıyorum ama ihtiyacı olan bırıne vermeyı dusunuyordum gelen kolıyı...nasıl ıyı olurdu ama...ben 1000lere gelememkı ..hem bırde dıkkatımı cektı dun aynı adrsten ıkıncı oyu kullanabılıyorken bugun kullanamıyoz bence bi çapanoğlu var bunun içinde
slm kızlar nasılsınız
işte bunlarda aldıklarımmmmmmmmmm
günaydın kızlarrrrrr........nasılsınız? hemşommm ve elifff az kalmış size haaaaa sıra sizde mi şimdi?
ne çabuk geçiyo zaman yaaaaaaa...........hepimizzz sıraylaaa hamile kaldıkkkk kimimiz doğurdukkk kimimizzz bekliyoruz..................çok uğurlu yaa topiğimizzz
darısııı merve ve ayşeye inşallahhhh..........
günaydın kızlarrrrrr........nasılsınız? hemşommm ve elifff az kalmış size haaaaa sıra sizde mi şimdi?
ne çabuk geçiyo zaman yaaaaaaa...........hepimizzz sıraylaaa hamile kaldıkkkk kimimiz doğurdukkk kimimizzz bekliyoruz..................çok uğurlu yaa topiğimizzz
Yelizzz çantayı çok beğendimmmmmmmmmmmmmm :)
Günaydın kızlaaarrrrr
ben geldim hu huuuu :)
eheueheu bikere unutsun o u oğluşun senin yakandan düşmicekki
eşin bu yarısa 10-0 mağlupbaşlıycak bılmıyo yaanıı
facedekı yarısmalara hıle katıalbılıyo mesela googleda aratırsan bişiler çıkıo nesli
her yarısma için bi hile bulmuslar yanı begenıyı arttırma hileside vardır belkı :S
kız sen nerdeeesin nerdesinn ?
canım çok güzel şeyler almışsınız güle gülle kullanınn :) bu arada o çantayı bende gördüydüm
almadıydım kırmızısını ayakkabımın kırmızısındandı güzel olardı
ama alamam ya çok çantam var çantacı açcam zaten yakında ev kaynıyo
müstahak onaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?