yelizim ben çoktan okudummmmmmmm bloğunu sık kullanılanlara ekledim de
canim ben egeyi begenmistim dun ama simdi goremiyorum :26:
idilcim ege diye ismini yaz çıkıyoo ama resim değişmiş:26::26::26:
fıstıgım üzme canını olurmuuu eşinede söle biraz idare etsin mevişimin dedigi giibi
evet canım ..değiştirdim açıklamalarda yazıyordu bebegın kendını tanıdıgı resımler genelde secılıyormus...genelde bırıncı olanlarında ellerı hep aktıf dıkkat edın ya agızlarında ya burnunda...bende ondan degıstırdım..
günaydın kızlar nabersiniz?
bugün benim hiç keyfim yok sabah öğrt olan kardeşim aradı babam gece rahatsızlanmış ambulansla hastaneye kaldırmışlar bide kardeşim dagın tepesinde öğrt merkeze gitmek birbuçuk saatlerini almış iyice babam kötü olmuş...şimdi iyiymiş ama dinlenmesi gerekiyormuş...bundan bir kaç ay önce damarları tıkalı diye doktora gitmişti anjiyo olup stent takmışlardı kalbine doktor demişki stente bakılması gerekiyor ondan kaynaklanıyor oalbilir bunu takan doktora götürün demişler...öle işte yarın samsuna dönücekler bakalım doktoru ne dicek ayy bu kaçıncı ya adam stent taktıgından beri gece acillerde inş düzelir ya dua edin kızlar olurmu(((
merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyordum ancak üye olmaya yeni karar verdim. sanırım yaşadıklarımı artık tek başıma kaldıramayacağımı anladım. 2 yıllık evliyim çocuğum yok. ilk 1 yıl biz istemedik ardından dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı sonrasında doktor 8 ay kadar korunmamızı söyledi ve 8 ay sonra tekrar hamilelik kalp atışları falan her şey o kadar güzeldi ki ama 8. haftada bebeğimin kalbi durdu 2,5 ay önce kürtaj oldum test tahlil falan derken bende kan pıhtılaşması çıktı ve kürtaj sonrasında hala regl olmadım. psikolojim öyle bozuldu ki doktor tedavi tahlil moralim artık çok sıkıldım ama yinede şükürler olsun ki tek sorunum bu. rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın amin... lütfen bana dua edin
merhaba canım çok zor şeyler yaşamışsın gerçekten,çok çok geçmiş olsun..
Rabbim yardımcın olsun,inşallah en yakın zamanda sağlıcakla yavruna
kavuşursun
gerçekten teşekkür ederim. umarım dualarımız karşılıksız kalmaz rabbim ellerimizi boş çevirmez:)
merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyordum ancak üye olmaya yeni karar verdim. sanırım yaşadıklarımı artık tek başıma kaldıramayacağımı anladım. 2 yıllık evliyim çocuğum yok. ilk 1 yıl biz istemedik ardından dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı sonrasında doktor 8 ay kadar korunmamızı söyledi ve 8 ay sonra tekrar hamilelik kalp atışları falan her şey o kadar güzeldi ki ama 8. haftada bebeğimin kalbi durdu 2,5 ay önce kürtaj oldum test tahlil falan derken bende kan pıhtılaşması çıktı ve kürtaj sonrasında hala regl olmadım. psikolojim öyle bozuldu ki doktor tedavi tahlil moralim artık çok sıkıldım ama yinede şükürler olsun ki tek sorunum bu. rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın amin... lütfen bana dua edin
canım yaaa...durdun durdun kimse yokken geldinnn... hoşgeldin diyeyimm...yine gel oldumu???slm kızlar nasılsınız
Günaydın teyzoşlar ilk günaydını kızımla ben yapıyorum
Bu yıl kaçıncı gribim bende sayamadım yine grip oldum
Yavyum nst teslerine gittinmi ben yarın gidecem kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?