canım yaaa...durdun durdun kimse yokken geldinnn... Hoşgeldin diyeyimm...yine gel oldumu???
Ayyyy...iş nst ye kadar geldimii...O kadar oldumu bizim yaaaaaaaa.... :18: :18: :18:
Pazartesi benim kontrol..raporuumuda alıcam inşallahhh... şaşurttun beniiiii...
oho canım yumurtanın kapıya dayanmasına ne kaldı şurdaSen ne karar verdin gidiş gelişmi yapacan yoksa komplemi gidecen
günaydın canımcımmmmm
günaydın canımmm.....
ayy hakkaten...36 haftadan sonra her an beklemek lazımmışş..ne kaldıkii.1 ayyy.... :18:
daha benim bi iğnem yokk...
canım ben taşınıyorumm...allah nasip edersee...önce doğum izni..sonra azcık raporr sonra ücretsizz izin kullanmayı düşünüyorumm... bu aradada tayin için uğraşırızzz...izin dönüşü memlekette başlarım işe inşş....şimdilik planlar böylee... :97:
günayıdınnn ikiz fıstıklarr
günaydınnnnn fıstıklarr
ya dün eşim beni sinir ettiii...
ben ona takılıyodum herzamanki gibi...
kavga ettikmi alırım oğlumu doooğru babamın evine dedimmm...
yok öylee.oğlumu bırakırsın sen gidersin dediiii....
çok sinirlettin benii dedimmm..oğlumun çükünü ye sen benimm.paşa gelse alabilirmi acaba onu benden dedimm...
oh iyi dedimmm....
günayıdınnn ikiz fıstıklarr
inşallah canım herşey gönlüne göre olur. ben son üç hafta kalana kadar gelmeyi düşünüyorum ama şimdiden zorlanmaya başladımuykularım düzensizleşti uyanınca uyuyamıyorum sabahta zorla kalkıyorum terlemiş şekilde duşta alınca oluyorum gripppp
günaydın kızlar nasılsınız..ya ben bu facedekı yarısmayı anlayamadım...bebegın bırı 200 lerdeyken bır gunde 1000lerde nasıl bır ıs bu sizce....
boşuna uğraşıyom herhalde..gerçi ben bebelac kullanmıyorum ama ihtiyacı olan bırıne vermeyı dusunuyordum gelen kolıyı...nasıl ıyı olurdu ama...ben 1000lere gelememkı ..hem bırde dıkkatımı cektı dun aynı adrsten ıkıncı oyu kullanabılıyorken bugun kullanamıyoz bence bi çapanoğlu var bunun içinde
günaydın canım bencede bir çapanoğlu var dimekki istediklerine vereceklergünaydın kızlar nasılsınız..ya ben bu facedekı yarısmayı anlayamadım...bebegın bırı 200 lerdeyken bır gunde 1000lerde nasıl bır ıs bu sizce....
boşuna uğraşıyom herhalde..gerçi ben bebelac kullanmıyorum ama ihtiyacı olan bırıne vermeyı dusunuyordum gelen kolıyı...nasıl ıyı olurdu ama...ben 1000lere gelememkı ..hem bırde dıkkatımı cektı dun aynı adrsten ıkıncı oyu kullanabılıyorken bugun kullanamıyoz bence bi çapanoğlu var bunun içinde
çok sinirlettin benii dedimmm..oğlumun çükünü ye sen benimm.paşa gelse alabilirmi acaba onu benden dedimm...
oh iyi dedimmm....
göz korkutuyorlar ya..benımkıde öle yakanı bırakmam ege nerde ben orda diyo....pabucumun belalısı
amin canım sağoll.bende öylee..eskiden uykuya doymazdımm.şimdi sabah gözümü bi açıyorumm.bi daha....
hem hamilelik özel bi dönemm.7 ayımı eşimden ayrı geçirdimm.bari son iki ay beraber olalımmm...azcıkk kapris yapıyımm.yok öyle beleşten baba olmakk..dedim zatenn burnundan fitil fitil getiricem bak gör dedimmm...
günaydın bacımm.aman boşver yaaa....kaldır egenin resminide..nazar olur çocumuzzz...
öylee yarışmaya turrrrruuup sıkıyım bennnnnn....
günaydın canım bencede bir çapanoğlu var dimekki istediklerine verecekler
aman canım ya bula bula konuşacak bu konuyumu buldunuz siz birbirinize hasretsiniz hiç öle baba evine gitmek olurmu sorunlarınız olsa bile oturup halledersinizadam oğluna düşkün ne güzel bak senden geçiyor oğlundan geçmiyor
hoş geldin canım çalışmalar ne alemde hiç bahsetmiyosun bak yaz geldi havalar düzeldi bol bol çalışma yapınaklıma gelmedi ismi bi krem almıştın dimi
günaydın bebekimmmmmmmmmmm
ayyy rahat vermiycekmi yani sanaa..olmas öylee...yazınn o annesigilde kalsın 1 hafta uzaklaşınnn...ösleyin birbirinizii...
günaydın canımmmmgünaydın kızlar nasılsınız..ya ben bu facedekı yarısmayı anlayamadım...bebegın bırı 200 lerdeyken bır gunde 1000lerde nasıl bır ıs bu sizce....
oh iyi dedimmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?