smartttt ama daimi elemanları yani bizleri 1haftada silmeyelim..
yani bizler gelemiyosak bir sebebi vardır.. 1ayda sil bizi kaydirigubbakcemile3
idilcan saol canım ben iyiyim şükür sen nasılsın
ben orta şekerli eve gidince böle olcam:lepi::sm_cool:
Bende durumlar biraz karışık, tahminlerime göre 12. gün yumurtladım ve bugün kırmızıların gelmesi lazım ama gelen giden yok, gelecek gibi de görünmüyo, ümitleniyim mi yoksa kırmızıları mı bekliyim bilemiyorum bilmiyorumkismile
ya canım bende çok şaşırdım bu tabire istesem olmazdı ha ay umutlandım şimdi ben çok takarım rüyalarıma hayırlıdır inş.aminnnnn
iyiyz canım hoşgeldin sen nasılsın
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
hanrey.........................12 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--
ay canım inşallah yaaa belki bu ay gelir bebişin
bu ay olmasada başka aylardada bekliyorum bebişimi
günaydın canım sende hoşgeldin
yavrucum umutlanma nolur.. bak tam adet günümde rüyamda adet olmuşum gördüm
hatta burayada yazdım hatırlarsın belki. tabirde bebeğe işaret diyodu ama adet oldum
ama ben inanıyorum olacak bi gün bişi vesile olcak olacak boşa deil bu rüyalar..ama illa rüya hemen o ayla yorumlanmamalı zamanı geldiğinde o rüya bi şekilde çıkıcak diye düşünüyorum canımolumunekankayizsmile
Bu arada bayankarasu resimde çok tatlısın kaydirigubbakcemile5
ay canım inşallah yaaa belki bu ay gelir bebişin
günaydın canım sende hoşgeldin
yavrucum umutlanma nolur.. bak tam adet günümde rüyamda adet olmuşum gördüm
hatta burayada yazdım hatırlarsın belki. tabirde bebeğe işaret diyodu ama adet oldum
ama ben inanıyorum olacak bi gün bişi vesile olcak olacak boşa deil bu rüyalar..ama illa rüya hemen o ayla yorumlanmamalı zamanı geldiğinde o rüya bi şekilde çıkıcak diye düşünüyorum canımolumunekankayizsmile
Bismillahirrahmanirrahimmmmm:lepi::lepi::lepi:
ipekcimm illa bildiğin bütün duaları okumak zorunda deilsin ki
benim k.validem hacıdır. kendisinin tavsiyesi bu. ben hep yaparım sende yap
evden çıkarken Ayetel kürsi okuman yeterli
arabaya bindiğindede besmele çekip
3 ihlas 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuman yeterli
BİRAZ DA GÜLMEYE NE DERSİNİZ KIZLAR yerimseniben
Kavga faslı
Karımla alışveriş merkezinde dolaşırken birden önümüzden inanılmaz güzel bir kadın geçti. Nasıl oldu ben de anlamadım ama ilk defa bir kadına bu derece kilitlendim. Bu durumun farkında olan karımın şu sözleri ile kendime geldim. "Bakma faslın bittiyse kavgaya geçeceğim!" kaydirigubbakcemile3
Nur topu
İşyerinde küpe takan erkek arkadaşımıza babasından yorum: "Bir zamanlar nur topu gibi oğlum vardı; nuru gitti, topu kaldı!" ******* kaydirigubbakcemile3
Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor.. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz.. kaydirigubbakcemile3
Mesaj alındı
"Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum." dedi. "Ne kadar?" dedim, "Çok." dedi. "Ne kadar çok?" dedim. "Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok..." dedi. Sustum... kaydirigubbakcemile3
Potansiyel müşteri
Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti.. Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşallah!'' dedi. ******** kaydirigubbakcemile3
1 Nisan şakası
1 Nisan sabahı kocamdan mesaj geldi; "Karıma akşama toplantım var diyeceğim. Hazırlan hayatım, yedi gibi gelirim." 1 Nisan şakası olduğunu bildiğimden, hemen cevap verdim tabii. "Aşkım kocamın akşama toplantısı varmış, ev müsait bekliyorum." Sinirden köpürmüş, öyle şaka yapılır mıymış? Yaptım gitti! kaydirigubbakcemile3
Tövbe ya
Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce "Benim için de dua et" deyiveriyorum ve babamın cevabıyla dumur oluyorum. "Kendisi nerede derse ne diyeyim?" ***********kaydirigubbakcemile3
Cadaloz kaynana
İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı." kaydirigubbakcemile3
Sarışının hamile hali
Hamile olan sevgili sarışın kuzenim, gebelikle ilgili okuduğun; "Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlar." makalesinden sonra panikle bana dönüp; "Ay inanmıyorum. Bana ne kalacak o zaman?" diye sorduğunda sana; "Üzülme öyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!" diyemedim ya! Lanet olsun içimdeki insan sevgisine! kaydirigubbakcemile3
30.000 bakımı
Yengemin burun ameliyatından sonra elinde bir demet çiçekle gelen abimin inceliğini, kurduğu cümleyle daha bir iyi anladık. "Hatun kokla bakayım burnun çalışıyor mu?"kaydirigubbakcemile3
Lamba
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa." kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?