Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
AYŞE ya ben toparlayamadım. sen gündüz çalışıo akşam ünv.ye mi gidiyosun. örgün eğitim mi alıyosun yani

hayır dedim ya ilahiyat önlisans aöf yani okul zaten bitti bi arapça kaldı

özel ders alıyordum ama memnun kalmadım hoca karşımda kıvırıp istediğim cevabı

veremeyınce dersten fln soğuyorum şimdi online arabic ten online dersler alıyorum

memnunum....arapçadan geceyım ingilizceyle devam edip ingilizcemi geliştiricem

ehliyet alıcam keman öğrenicem bi pastacılık yada dikiş kursuna gidicem

eheheh çok pis planlarım var ileriye dönük :hulya: ama daha zamannı var

hele bebiş olduktan sonra çoğu hayal olarak kalabilirmiş gibi de geliyo hayırlısı olsun bilmiyorumkismile

Evet anım o konuda çok geri kalıyoruz biz millet olarak Kuran - Kerim başucumuzda ama daha okumasını bile bilemiyoruz içinde ne yazdıgını bilmiyoruz ama o bizim kitabımız bize yön gösterecek ama merak edip de ögrenme gayretimiz hiç yok.

14 şubat için smart bi fikrin var mı zıbın dışında?Ya da fikirleri birleştirelim ortaya ne çıkarsa kullansın herkes:hulya:

hem çalış,hem bu işler valla 1tanesini yap öperim seni.Mesela bi yazıl keman kursuna.O kadar kolay mı kız millet yıllarını veriyo.

bende fenerıumdan zıbın alcam eşim fenerli altınada çok süperinden bi nor yazacam inş tabiiiiii

evet kesinlikle mesela peygamber efendimiz bir hadisin de bil mana şöyle diyor

"Siz çarşıdan veya dışardan geldiğiniz de sedirinize sırtınızı yaslayıp 3 ayet

okuyamaz mısınız ? " Bunu yapabilriz aslında.3 ayet nedir ki manasını okusan bile

yeter okumak isteyen olursa muhammed esed'i tavsiye ederim.uslubu çok güzel

bir meal-tefsir.

Ya kızlar bişey sorcam size. yılbaşı,14 şubat falan nasıl hediye alıyosunuz eşinize.Yani bana ilk önce bir cepten al diğer cebe koy gibi geliyo.ıkinci olarak da iş dışı zaten hep birlikteyiz. Zaman yok ki ayrı gezmeye. Biz birlikte alıyoruz aha say bunu yılbaşına diyorum.kaydirigubbakcemile3

evli bir kadının başka bi erkekle evlenmesi çocuk doğurması ile yorumlanır
rüyamın tabiri bu çıktı şansa bakın

bak kendimden örnek vereyim sana.Hergün 1 saat araba kullanıyorum ben işe gelirken. Bismillah dedim çıktım yola. İlk önce biildiğim duaları okuyorum ama bitse de müzik açsam diyorum.Aslında o 1 satte kac kere salavat çekilir. Olmuyoooo yapamıyoruzzz işteeee...ohaoldumsmile

selam kızlarrrr nasılsınız bugün?
ay_she nasıl gidiyo hamilelik?
bayankarasu, beren,cngemn ebruli, ipek senaburge smart suozdek the_fts tinkerbell nasılsınız kızlar???? son durumlar nedir

14 şubat için smart bi fikrin var mı zıbın dışında?Ya da fikirleri birleştirelim ortaya ne çıkarsa kullansın herkes:hulya:

Canım!Biz hp eğlenmeye bir yerelere gideriz 14 şubatta bu yıl için de ekstra bir fikrim yok;eğlenöeye gitmek de gelmiyor içimden.Bakalum ne olur.

selam kızlarrrr nasılsınız bugün?
ay_she nasıl gidiyo hamilelik?
bayankarasu, beren,cngemn ebruli, ipek senaburge smart suozdek the_fts tinkerbell nasılsınız kızlar???? son durumlar nedir

selam canım hoşgeldinnnn iyiyiz çok şükürrrr bebek haberi almayalı çok oldu gelsin diye bekliyoruz:)):ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…