AYŞE ya ben toparlayamadım. sen gündüz çalışıo akşam ünv.ye mi gidiyosun. örgün eğitim mi alıyosun yani
zaten canım bu ezberle olacak bişey değil.Sevme işi.Biz bu konuda çok ham bi milletiz. Yabancılar ellerinde incil didik didik altını çize çize her yerde okuyolar metroda,yatakta vs.E bizde de kapalı kaplar içinde baş ucunda asılı durunca benim gibi ruh cesetten 10 cm yukarıdaymış dersin.
iyiyim canım benim sen nasılsın ? rüyanda hayır olsun işallah..hoşbulduk tatlım
nasılsınnnn
Kural belirleyelim;listenin en üzerine çıkıp bir hafta uğramayanı sileilim o halde.Kızlar ne dersiniz?
Herkes aynı şeyi düşünüyooo ama çoğumuz özel günleri kaçırıyoruz :) Eşiminki geride kaldı e haftaya salı benim doğum günüm.Artık 14 şubatı beklemek lazım varsa hediye için ama ben zıbın alıp güzelce paketleyip vereceğim o anlar zaten :)
hayır dedim ya ilahiyat önlisans aöf yani okul zaten bitti bi arapça kaldı
özel ders alıyordum ama memnun kalmadım hoca karşımda kıvırıp istediğim cevabı
veremeyınce dersten fln soğuyorum şimdi online arabic ten online dersler alıyorum
memnunum....arapçadan geceyım ingilizceyle devam edip ingilizcemi geliştiricem
ehliyet alıcam keman öğrenicem bi pastacılık yada dikiş kursuna gidicem
eheheh çok pis planlarım var ileriye dönük :hulya: ama daha zamannı var
hele bebiş olduktan sonra çoğu hayal olarak kalabilirmiş gibi de geliyo hayırlısı olsun bilmiyorumkismile
Herkes aynı şeyi düşünüyooo ama çoğumuz özel günleri kaçırıyoruz :) Eşiminki geride kaldı e haftaya salı benim doğum günüm.Artık 14 şubatı beklemek lazım varsa hediye için ama ben zıbın alıp güzelce paketleyip vereceğim o anlar zaten :)
aa çok güzel bi sürpriz yaa inşallah hamişsindir de öle yaparsın canım :)
inşallah canım
Kural belirleyelim;listenin en üzerine çıkıp bir hafta uğramayanı sileilim o halde.Kızlar ne dersiniz?
evet canım katılıyorum sana boşuna liste kalabalıklığı yapıyolar haklarında hiçbir bilgimiz yok:umursamaz:
zaten canım bu ezberle olacak bişey değil.Sevme işi.Biz bu konuda çok ham bi milletiz. Yabancılar ellerinde incil didik didik altını çize çize her yerde okuyolar metroda,yatakta vs.E bizde de kapalı kaplar içinde baş ucunda asılı durunca benim gibi ruh cesetten 10 cm yukarıdaymış dersin.
slm kızlar nasılsınız,,,
evli bir kadının başka bi erkekle evlenmesi çocuk doğurması ile yorumlanır
rüyamın tabiri bu çıktı şansa bakın
evet kesinlikle mesela peygamber efendimiz bir hadisin de bil mana şöyle diyor
"Siz çarşıdan veya dışardan geldiğiniz de sedirinize sırtınızı yaslayıp 3 ayet
okuyamaz mısınız ? " Bunu yapabilriz aslında.3 ayet nedir ki manasını okusan bile
yeter okumak isteyen olursa muhammed esed'i tavsiye ederim.uslubu çok güzel
bir meal-tefsir.
iyiyim canım benim sen nasılsın ? rüyanda hayır olsun işallah..
canım zaten 1 hafta oldu bugün ayın 12 'sii kötükedihüso
aa süperrrrr hadi hayırlısııııı hihoyyyt
14 şubat için smart bi fikrin var mı zıbın dışında?Ya da fikirleri birleştirelim ortaya ne çıkarsa kullansın herkes:hulya:
selam kızlarrrr nasılsınız bugün?
ay_she nasıl gidiyo hamilelik?
bayankarasu, beren,cngemn ebruli, ipek senaburge smart suozdek the_fts tinkerbell nasılsınız kızlar???? son durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?