Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrrr nasılsınız bugün?
ay_she nasıl gidiyo hamilelik?
bayankarasu, beren,cngemn ebruli, ipek senaburge smart suozdek the_fts tinkerbell nasılsınız kızlar???? son durumlar nedir

a.s.
hoşgeldin canım
ben kırmızı takılıyorm bu haftakaydirigubbakcemile2

Evet yaa dimi aynen ben işde nefis başka şeyler istiyo nefsimizi terbiye etmek gerek biraz

ŞENAY rüyanın yorumu çok güzelmiş canım.. bu ay olmasa tez zamanda çıkacak inş. rüyalarımız...
tinker hoşgeldin canım
idilcan saol canım ben iyiyim şükür sen nasılsın
ay_she saydıklarını yapabilceğini sanmıyorum canım
en azından bi 3sene falan erteliceksin
o doğduğunda tüm dünyan olacak senin
o yüzden herşey ona bağlı olacak yani sıkar biraz o dediklerinopuyorumnanaktan

bayankarasu, beren,cngemn ebruli, ipek senaburge smart suozdek the_fts tinkerbell nasılsınız kızlar???? son durumlar nedir

ben orta şekerli eve gidince böle olcam:lepi::sm_cool:

günaydın kızlar :)))

ay oku oku bitiremiyorum ben, var mı yeni gelişmeler kaçırdığım?

ipekcimm illa bildiğin bütün duaları okumak zorunda deilsin ki
benim k.validem hacıdır. kendisinin tavsiyesi bu. ben hep yaparım sende yap
evden çıkarken Ayetel kürsi okuman yeterli
arabaya bindiğindede besmele çekip
3 ihlas 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuman yeterli

hem çalış,hem bu işler valla 1tanesini yap öperim seni.Mesela bi yazıl keman kursuna.O kadar kolay mı kız millet yıllarını veriyo.

ipekcim benim eşim aöf den ikinci üni işletme okuyo son sınıfta ben ders çalışıyorum

arapça evimize televizyon almadık biz hayır günah pis cıs öcü onun için değil yanlış

anlamayın...salonumuza güzel bir kütüphane kurduk ayşe kulinde var orhan kemalde

medine balcıda var sadık yalsızuçanlarda elmalılı hamdi yazırda gorki de vs hepsi var

vaktimizi bunlara ayırıyoruz tabii bebek varken hem çalışıp hem bebek hem bunlar

olmıycak biliyorum ama ""oysaa bir umuttu heep gönlü besleyen dayan yüreğim diyeen" diyorum

selam canım hoşgeldinnnn iyiyiz çok şükürrrr bebek haberi almayalı çok oldu gelsin diye bekliyoruz:)):ecrin_bebek:

olurrr olurrrr yakında hepimizz hamile olacağız, bu tayfayla yeni bir topik açarız, bebeğimizi büyütürken birlikte sorarız birlikte cevaplarız :ecrin_bebek: pozitif olun kızlar

ben çok pozitifim bu aralar kendimi çok güzel hissediyorum neden bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 ara sıra geliyorlar bana hihih

a.s.
hoşgeldin canım
ben kırmızı takılıyorm bu haftakaydirigubbakcemile2

durmak yokkk yola devam yerimseniben bir dahaki sefere inşallahhhhhhh

ya canım bende çok şaşırdım bu tabire istesem olmazdı ha ay umutlandım şimdi ben çok takarım rüyalarıma hayırlıdır inş.aminnnnn

smartttt ama daimi elemanları yani bizleri 1haftada silmeyelim..
yani bizler gelemiyosak bir sebebi vardır.. 1ayda sil bizi kaydirigubbakcemile3

Bende durumlar biraz karışık, tahminlerime göre 12. gün yumurtladım ve bugün kırmızıların gelmesi lazım ama gelen giden yok, gelecek gibi de görünmüyo, ümitleniyim mi yoksa kırmızıları mı bekliyim bilemiyorum bilmiyorumkismile

canım aynen ayetel kürsi dilimden hiç düşmezz evden çıkarken uyumadan önce ve gün içinde sık sık okurum çok güzell bir dua :Saruboceq:

evli bir kadının başka bi erkekle evlenmesi çocuk doğurması ile yorumlanır
rüyamın tabiri bu çıktı şansa bakın

ay canım inşallah yaaa belki bu ay gelir bebişin

iyiyz canım hoşgeldin sen nasılsın

günaydın kızlar :)))

ay oku oku bitiremiyorum ben, var mı yeni gelişmeler kaçırdığım?

günaydın canım sende hoşgeldin

işallah canımm o günleride görürüzzz :Saruboceq:
canım pozitif olman ne güzell hep böyle olsak keşkeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…