:kedi::ecrin_bebek:kızlar çok içtensiniz öncelikle çokk teşekkür ediyorum sitenin acemisiyim sadece bende neden cvp yazmadılar diyordum birde baktım bir sürü msj iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim klomen ve pregnly tedavisi görüyorum ayın 16 sı gibi regl günüm hayırlısı olsun inşallah berenim çok teşekkür ederim canım inşallah olmam opuyorumnanaktan
kaç haftalıksın canım.ben de keşke yemesem diyorum.Doktor diyete soktu beni.tatlı yasak hamurişi yasak,günde 3 meyve gerisi yasak aç geziyorumeyvahedigeldismile
ben 9haftalıgım canım,niye diyete soktu ki? kaç kilo ile basladın sen hamilelige canım?
mantıklı bak bu.. smartın yeterki gönlü olsun a.s :roflol:
canım ya düşük yaptığına üzüldüm Allah en kısa zamanda tekrar versin inşallah bebişini
canım çok güzel bi yazıymış gerçektende çok doğru bende anne olmak istiyorum artık küçük minicik bişeyin tek sığınağı olmak istiyorum öpüp koklamak onunla uyuyup onunla uyanmak istiyorum mis kokulum ge artık:Saruboceq::Saruboceq:
ebrulii canım inşallahh hepiniz tadacaksınız bu duyguyu.. sanki hayatta sahip olduğunuz tek şeymiş gibi gelecek bambaşka bişi tekrar nasip etsin rabbim banada yaaamafoldumben
kızzz sen ne zaman geldinnnnnn hiç selam da yokklava:
kızlar yemeğimi yedim geldim naaapiyosunuz ay çok iş yaptım ya yoruldum mirmirmirmir :CüvCüv:
bu arada hilal07 hoşgeldin canım :)
sen gelince nedense evin küçük kızı gelmiş gibi hissediyorum.En küçük sensin galiba?
valla hiç sorma geçmişi okuyayı8m dedm arkadaşın yorumunu görünce cevap yazdım yerimseniben napıyosun canım nasılsın?
sen gelince nedense evin küçük kızı gelmiş gibi hissediyorum.En küçük sensin galiba?
Ay_she kaç yaşında ki???
ayy çok utandım :kedi:
evet sanırım en minik benim kazandibisi oluyorum topikin kaydirigubbakcemile3
beren sana bişey sorucam.senin oğlun var.erkekler babalığı ne zaman hissetmeye başlar.Anne karnında başlar mı?yoksa avuçlarına alınca mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?