Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:kedi::ecrin_bebek:kızlar çok içtensiniz öncelikle çokk teşekkür ediyorum sitenin acemisiyim sadece bende neden cvp yazmadılar diyordum birde baktım bir sürü msj iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim klomen ve pregnly tedavisi görüyorum ayın 16 sı gibi regl günüm hayırlısı olsun inşallah berenim çok teşekkür ederim canım inşallah olmam opuyorumnanaktan

canım hayırlısı olsun işallah en yakın zaman da ikinci meleğine de kavuşursun :1hug:

kaç haftalıksın canım.ben de keşke yemesem diyorum.Doktor diyete soktu beni.tatlı yasak hamurişi yasak,günde 3 meyve gerisi yasak aç geziyorumeyvahedigeldismile

ben 9haftalıgım canım,niye diyete soktu ki? kaç kilo ile basladın sen hamilelige canım?

mantıklı bak bu.. smartın yeterki gönlü olsun a.s :roflol:

beren sana bişey sorucam.senin oğlun var.erkekler babalığı ne zaman hissetmeye başlar.Anne karnında başlar mı?yoksa avuçlarına alınca mı?

ebrulii canım inşallahh hepiniz tadacaksınız bu duyguyu.. sanki hayatta sahip olduğunuz tek şeymiş gibi gelecek bambaşka bişi tekrar nasip etsin rabbim banada yaaamafoldumben

ebrulii canım inşallahh hepiniz tadacaksınız bu duyguyu.. sanki hayatta sahip olduğunuz tek şeymiş gibi gelecek bambaşka bişi tekrar nasip etsin rabbim banada yaaamafoldumben

AMİN CANIM allah hepimizin duaların:Saruboceq:ı kabul etsin inş.

kızlar yemeğimi yedim geldim naaapiyosunuz ay çok iş yaptım ya yoruldum mirmirmirmir :CüvCüv:

bu arada hilal07 hoşgeldin canım :)

kızlar yemeğimi yedim geldim naaapiyosunuz ay çok iş yaptım ya yoruldum mirmirmirmir :CüvCüv:

bu arada hilal07 hoşgeldin canım :)

sen gelince nedense evin küçük kızı gelmiş gibi hissediyorum.En küçük sensin galiba?

valla hiç sorma geçmişi okuyayı8m dedm arkadaşın yorumunu görünce cevap yazdım yerimseniben napıyosun canım nasılsın?

hımmmm iyiyim canım sağol asıl sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik?? kayboldun yine klava:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
hilal07.......................... 16 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

beren sana bişey sorucam.senin oğlun var.erkekler babalığı ne zaman hissetmeye başlar.Anne karnında başlar mı?yoksa avuçlarına alınca mı?

ipekcim bunla ilgili sana cvp yazmıştım eşimden bahsetmiştim onun yapısından falan..
belkide plansız olduğu için bizimki ondan çok büyük sevinçler yaşamadık biz. ne o ne ben
hani yıllarca özlemini çekmiş olsaydık hamile olduğumu öğrendiğimde eşimde bende deli gibi sevinirdik. ben oğlumu ult.da görene kadar inan hiç bişi hissetmedim
onu gördüğümde çok farklıydı benim için içimde bir canlı taşıyorum mucize bu demiştim içimden.. eşimse oğlumun tekmelerinden sonra sanırım baba olacağını idrak etmeye başladı. ama yinede sözle duygularını pek ifade edemez eşim. ama tavrıyla verdiği değeri veya soğukluğunu hissedersin.. ama doğduğu gün eşimin yüz ifadesini asla ve asla unutamam.. karman çorman olmuş dağılmış gibiydi o suratı kıyamam.. diyodumki hatta hiç heves yok sende dooğunca beni tek başıma bırakırsın sen.. ama inan ipek çalıştığı halde ben uyandırmadan duyarsa eğer her ağladığında benle kalkardı azmı çarşafta sallamadık beraber azmı arabayla gezdirmedik uyusun diye.. ay ağlıcam hemafoldumben

Selam arkadaşlar...
ben yeni üyeyim de bişey sormak istiyorum..Benim adet günüm 3 gün geçti ara sıra kasık ağrım oluyor adet olcakmışım gibi ama hala yok??en azından şimdilik...
idrar testi yaptım sabah ilk idrarla.Negatif....Acaba henüz idrarda görünmüyor olabilir mi?Aslında hiç bir belirtim yok ama gecikmemde olmazdı..ınsan heves ediyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…