smart sana liste konusunda bi öneri sunmuştum ama görmedinn :dilcikar:
banu77 nin hiç sohbetini görmedim listeden silersek sen de ilk 10'a girersin demiştimm:1closedeyes:
Şu önümdekileri de bi atabilsem başımdan kaydirigubbakcemile3, en azından günü geçenler listesine çıkayım yaaa boshayallersmile oraya bile çıkamadım ben daha mafoldumben
He valla!Hakikaten öyle yapıyoooo bunlar alsanaalsanasmile
bayankarasu, ay_she, baby_84, BeReN35, cngemn, ekin79, eLover, esn27, hilal07, ipek26, ktg, oba_cigdem, senayburge, smart_girl, suozdek, the_fts, tweety3283, YARENn
Kızlar 20 kişi olmuşuz gördünüz mü :lepi: topiğimiz tarihinin en kalabalık gününü yaşıyorrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar ...
bende 9 aydır korunmuyorum bebeğim daha yok inşallah bu ay gelirrrr..
hamilelik belirtisi akıntı olması mı olmaması mı yaff bilmiyorumkismilefisfisfis
ama yaa ne güzel benim akıntım hep devam ediyo bugun kesildi bu adet belirtisi yani genelde bilfiğim kadarıyla kesilmiyo akıntı vee sonuşş hamiş ama bende kesildi:))) ama inş yinede bende sonuş HAMİŞDİR:))
şuna bak kız sen yine yerindede saysan bekliyon bana bak daha günümün tadını çıkaramadan iniyom aşağı :a015:
kızlarrrrr...naber..napıyosunuz..ya bişiy sorcam..üşütünce kasıklarında batma olan varmı aranızda....fisfisfis
canım,benim geçen ay adet gününe kadar akıntı geldii beyaz renkte ama hamile falan değildim kırmızılar geldiydi..yani illa akıntı olması gerekmiyor bence....
kahverengi akıntı da bişey mi be güzelim benden resmen kıpkırmızı kan geldi beeenaniknanik
gerçekden mi yaa ne bilim herkes diyo ya akıntı devam edecek yada yiniden başlayacak hayırlısı artık canım yaa
Sen hiç konuşma zaten, sen bu ay beni dumura uğrattın resmenklava: ne acelen vardı hemen attın kendini aşağılara anlamadım ki :çok üzgünüm:
Akıntı olması hamilelik belirtisi diye biliyorum ama belli olmuyo tabikide beklenen adet tarihin neydiki canım senin
sağol canım cevapladığın için..hayırlısı..eşim 15'inde yapıcaksın test diyo..benden meraklı..Allah gönlümüze göre versin ne diyim...amaa tabi olmazsada üzülmek yok..çalışmalara devam...yerimsenibenCanım ben ne zaman üşütsem kasıklarımda batma olur ve adetim boyunca da batmalar hiç geçmez, çok kötü bişey yaaa :çok üzgünüm:
Kızlar ben çıkmalıyım.Muhabbet de en tatlı yerinde ama çok önemli bir işim vaar halledilmesi gerekn.Okurum ben sonra .Kocaman öpüyyorum.
Berencim ben yazdım ama Hilal bişey yazmadı kırıldı bana sanoırm.Sen açıklarsın dıurumu sorarsa.Benim amacım goy goy yapmaktı ,söylememe gerek yok biliyorsunuz beni tanıyanlar olarak.
Hoşçakalın şimdilik.
azıcık bişe geldi pazar günü sonra akşama kadar bişe yok dedim yerleşme lekesimi ama akşam tam iş başı yapacaktım kocişimle baktım anavatan kan ağlıyokaydirigubbakcemile3
İpekçim benimde yumurtlama günümünden 9 gün sonra wc de farkettim kıpkırmızıydı çok azdı ama benim tuv.kağıdına bulaşmıştı 2 damla kadardı senin nasıldı canım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?