Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
smart sana liste konusunda bi öneri sunmuştum ama görmedinn :dilcikar:
banu77 nin hiç sohbetini görmedim listeden silersek sen de ilk 10'a girersin demiştimm:1closedeyes:

EVET HATTA BENDE SMARTIN GÖNLÜ OLUR DEMİŞTİMkaydirigubbakcemile3

Böyle muahbbete kim gelmez :)

merhaba arkadaşlar ...
bende 9 aydır korunmuyorum bebeğim daha yok inşallah bu ay gelirrrr..
hamilelik belirtisi akıntı olması mı olmaması mı yaff bilmiyorumkismilefisfisfis

Akıntı olması hamilelik belirtisi diye biliyorum ama belli olmuyo tabikide beklenen adet tarihin neydiki canım senin

ama yaa ne güzel benim akıntım hep devam ediyo bugun kesildi bu adet belirtisi yani genelde bilfiğim kadarıyla kesilmiyo akıntı vee sonuşş hamiş ama bende kesildi:))) ama inş yinede bende sonuş HAMİŞDİR:))

canım,benim geçen ay adet gününe kadar akıntı geldii beyaz renkte ama hamile falan değildim kırmızılar geldiydi..yani illa akıntı olması gerekmiyor bence....

şuna bak kız sen yine yerindede saysan bekliyon bana bak daha günümün tadını çıkaramadan iniyom aşağı :a015:

Sen hiç konuşma zaten, sen bu ay beni dumura uğrattın resmen klava: ne acelen vardı hemen attın kendini aşağılara anlamadım ki :çok üzgünüm:

kızlarrrrr...naber..napıyosunuz..ya bişiy sorcam..üşütünce kasıklarında batma olan varmı aranızda....fisfisfis

Canım ben ne zaman üşütsem kasıklarımda batma olur ve adetim boyunca da batmalar hiç geçmez, çok kötü bişey yaaa :çok üzgünüm:

canım,benim geçen ay adet gününe kadar akıntı geldii beyaz renkte ama hamile falan değildim kırmızılar geldiydi..yani illa akıntı olması gerekmiyor bence....

gerçekden mi yaa ne bilim herkes diyo ya akıntı devam edecek yada yiniden başlayacak hayırlısı artık canım yaa

Kızlar ben çıkmalıyım.Muhabbet de en tatlı yerinde ama çok önemli bir işim vaar halledilmesi gerekn.Okurum ben sonra .Kocaman öpüyyorum.

Berencim ben yazdım ama Hilal bişey yazmadı kırıldı bana sanoırm.Sen açıklarsın dıurumu sorarsa.Benim amacım goy goy yapmaktı ,söylememe gerek yok biliyorsunuz beni tanıyanlar olarak.

Hoşçakalın şimdilik.

kahverengi akıntı da bişey mi be güzelim benden resmen kıpkırmızı kan geldi beeenaniknanik

İpekçim benimde yumurtlama günümünden 9 gün sonra wc de farkettim kıpkırmızıydı çok azdı ama benim tuv.kağıdına bulaşmıştı 2 damla kadardı senin nasıldı canım ???

gerçekden mi yaa ne bilim herkes diyo ya akıntı devam edecek yada yiniden başlayacak hayırlısı artık canım yaa

evet canım yani hamile arkadaşlarımız daha iyi bilir ama geçen ay böyle oldu bana..dediğin gibi hayırlısı olsun canım :1hug:

Kızlar benim de çıkmam gerek, daha eve gidip yemek yapıcam( canım da hiçbişey yapmak istemiyo yaaa((( gidip uyusam sabaha kadar kimse dokunmasa bana boshayallersmile

Sen hiç konuşma zaten, sen bu ay beni dumura uğrattın resmen klava: ne acelen vardı hemen attın kendini aşağılara anlamadım ki :çok üzgünüm:

azıcık bişe geldi pazar günü sonra akşama kadar bişe yok dedim yerleşme lekesimi ama akşam tam iş başı yapacaktım kocişimle baktım anavatan kan ağlıyokaydirigubbakcemile3

Akıntı olması hamilelik belirtisi diye biliyorum ama belli olmuyo tabikide beklenen adet tarihin neydiki canım senin

benim 10 gün falan akıntım çoktu yumurtlama günümden önce ve sonrada oldu.
şu anda yok akıntı. adetime 10 gün var
bal çörek otunu yedim bu ay. ondanda oldu sanırım akıntı .boshayallersmile

Canım ben ne zaman üşütsem kasıklarımda batma olur ve adetim boyunca da batmalar hiç geçmez, çok kötü bişey yaaa :çok üzgünüm:
sağol canım cevapladığın için..hayırlısı..eşim 15'inde yapıcaksın test diyo..benden meraklı..Allah gönlümüze göre versin ne diyim...amaa tabi olmazsada üzülmek yok..çalışmalara devam...yerimseniben

Sen hiç merak etme canım.. biliyorum niyetini o da anlamıştır zaten kırılmaz dert etme
görüşürüz:teselli:

azıcık bişe geldi pazar günü sonra akşama kadar bişe yok dedim yerleşme lekesimi ama akşam tam iş başı yapacaktım kocişimle baktım anavatan kan ağlıyokaydirigubbakcemile3

Hayırlısı olsun tatlım, bu ay çalışmaları daha da hızlandırırsınız siz de yerimseniben

Hadi kızlar ben kaçtım, hepinizi öpüyorum en kocamanından opuyorumnanaktan
Yarın sabah görüşürüz yerimseniben

İpekçim benimde yumurtlama günümünden 9 gün sonra wc de farkettim kıpkırmızıydı çok azdı ama benim tuv.kağıdına bulaşmıştı 2 damla kadardı senin nasıldı canım ???

inanmıyorum aramıza hoşgeldin canım:lepi:Beren kupanın verir gelince sana.Kesin hamilesin sen inşallah.Benim de 2 damlaydı.İnce ped koydum gelsin diye hasta oldum sandım bişey gelmedi Tuvalet kagıdıyla sildim akıntıyla karıştığı için bembemsi oldu.Olan o kadar.Ben bilmiyordum yerleşme kanaması olduğunu sonradan öğrendim.Kız hamilesin sen valla bak.:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…