rahatsız ettiysem çıkabilirim arkadaşlar
tamam yaa ben veriyorum sıramı hila e silin beni zaten adetim geliyo((( :gitme:
Bak sıramı verdim;bi daha vermem elini çabuk tut haaaaklava: Şeref Trübününe indin indin inmedin en aşağıdan başlarsın bu kez :roflol:
Tabi altın kuru keyfin yerinde :) 3.sıradasın nasılsa delikafadulden
şaka bi yana akıntım sarıya dönüyor demişsin;inşallah kırmızı kart habercisi değilidr yaa.
sen bakma bize tatlım yapcak bişe bulamayınca biz smartta takarızkaydirigubbakcemile3
Üşüttüm belki de yaa, üşütünce sarı olurmuş ya akıntı, ama benim akıntım yumurtlama günümden beri hiç kesilmedi bu ay, hayırdır inş. :Saruboceq:
Hayıııııııııııııırrrrrrrrrrrrrr!Kırmızılar kış kış de :)
Şu önümdekileri de bi atabilsem başımdan kaydirigubbakcemile3, en azından günü geçenler listesine çıkayım yaaa boshayallersmile oraya bile çıkamadım ben daha mafoldumben
tamam yaa ben veriyorum sıramı hila e silin beni zaten adetim geliyo((( :gitme:
Benimde yumurtlama günümden itibaren hiç kesilmemişti ve yumurtlama gününden
6 gün sonra kahverengi leke görmüştüm o zaman hamilelmiyim acaba demiştim
hamileymişim...tabii kahverengi akıntı herkeste olmuyo hatta benim ilk hamilleiğimde
olmadı....
Haaaaaaaaaaaaaaaaayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır sakın öyle deme, çağırıyosun ama kırmızıları yaaaaklava: mızıkçılık yok bozuşuruz lmaz:
Kız seni kastetmedim;Hilal'e söyle sana dua etsin;arkadaş torpili sayesinde girdi araya :roflol: :roflol:
Aaaaaa herkes bana cephe almış.Tabi ilk onda bile değilim ya ezin beni ezinnn :gitme:
ben Hilali kastettmiştiiimmmmmmmmm :gitme:
Şu önümdekileri de bi atabilsem başımdan kaydirigubbakcemile3, en azından günü geçenler listesine çıkayım yaaa boshayallersmile oraya bile çıkamadım ben daha mafoldumben
smart sana liste konusunda bi öneri sunmuştum ama görmedinn :dilcikar:
banu77 nin hiç sohbetini görmedim listeden silersek sen de ilk 10'a girersin demiştimm:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?