Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya siz hepiniz çok tatlısınız:)Ama benim adım listede yok..her nekadar negatif çıkmış olsada evde yapılan testim 3 gün gecikti adetim.9 ocak tı regl tarihim.

Tabi altın kuru keyfin yerinde :) 3.sıradasın nasılsa delikafadulden

şaka bi yana akıntım sarıya dönüyor demişsin;inşallah kırmızı kart habercisi değilidr yaa.

Şu önümdekileri de bi atabilsem başımdan kaydirigubbakcemile3, en azından günü geçenler listesine çıkayım yaaa boshayallersmile oraya bile çıkamadım ben daha mafoldumben

merhaba arkadaşlar ...
bende 9 aydır korunmuyorum bebeğim daha yok inşallah bu ay gelirrrr..
hamilelik belirtisi akıntı olması mı olmaması mı yaff bilmiyorumkismilefisfisfis

Üşüttüm belki de yaa, üşütünce sarı olurmuş ya akıntı, ama benim akıntım yumurtlama günümden beri hiç kesilmedi bu ay, hayırdır inş. :Saruboceq:

Benimde yumurtlama günümden itibaren hiç kesilmemişti ve yumurtlama gününden

6 gün sonra kahverengi leke görmüştüm o zaman hamilelmiyim acaba demiştim

hamileymişim...tabii kahverengi akıntı herkeste olmuyo hatta benim ilk hamilleiğimde

olmadı....

Şu önümdekileri de bi atabilsem başımdan kaydirigubbakcemile3, en azından günü geçenler listesine çıkayım yaaa boshayallersmile oraya bile çıkamadım ben daha mafoldumben

Ben deeeeeeeeeeeeeeeeee :bbo: :bbo: Baksana sıramı bile koruyamıyoommmm bırak bekleme salonuna geçmeyi:roflol:

tamam yaa ben veriyorum sıramı hila e silin beni zaten adetim geliyo((( :gitme:

Haaaaaaaaaaaaaaaaayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır sakın öyle deme, çağırıyosun ama kırmızıları yaaaa klava: mızıkçılık yok bozuşuruz lmaz:

smart sana liste konusunda bi öneri sunmuştum ama görmedinn :dilcikar:
banu77 nin hiç sohbetini görmedim listeden silersek sen de ilk 10'a girersin demiştimm:1closedeyes:

kahverengi akıntı da bişey mi be güzelim benden resmen kıpkırmızı kan geldi beeenaniknanik

dün geceki rüyamı sizinle paylaşmak istiyorum..
rüyamda ; gebelik testi yaptım. 2 çıktı ama sonra kırmızı çizgiler karışıyo sonra tek çizgi oluyor . çok üzülüyodum bu ayda mı gelmicek bebişim yoksamafoldumbenmafoldumben

bayankarasu, ay_she, baby_84, BeReN35, cngemn, ekin79, eLover, esn27, hilal07, ipek26, ktg, oba_cigdem, senayburge, smart_girl, suozdek, the_fts, tweety3283, YARENn

Kızlar 20 kişi olmuşuz gördünüz mü :lepi: topiğimiz tarihinin en kalabalık gününü yaşıyorrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

ama yaa ne güzel benim akıntım hep devam ediyo bugun kesildi bu adet belirtisi yani genelde bilfiğim kadarıyla kesilmiyo akıntı vee sonuşş hamiş ama bende kesildi:))) ama inş yinede bende sonuş HAMİŞDİR:))

şuna bak kız sen yine yerindede saysan bekliyon bana bak daha günümün tadını çıkaramadan iniyom aşağı :a015:

smart sana liste konusunda bi öneri sunmuştum ama görmedinn :dilcikar:
banu77 nin hiç sohbetini görmedim listeden silersek sen de ilk 10'a girersin demiştimm:1closedeyes:

İnsafa geldiniz acıdınız bana değil mi :gitme: Bana acımayın acımayıınn,nayıırrr nolamaz :sm_cool:

Ya,belki gelir tanımıyoruz ama ayıp olmasın.Ben beklemeye aşlışığım zaten malum Sağol canımcım.

kızlarrrrr...naber..napıyosunuz..ya bişiy sorcam..üşütünce kasıklarında batma olan varmı aranızda....fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…