Hayırlısı olsun tatlım, bu ay çalışmaları daha da hızlandırırsınız siz de yerimseniben
Hadi kızlar ben kaçtım, hepinizi öpüyorum en kocamanından opuyorumnanaktan
Yarın sabah görüşürüz yerimseniben
inanmıyorum aramıza hoşgeldin canım:lepi:Beren kupanın verir gelince sana.Kesin hamilesin sen inşallah.Benim de 2 damlaydı.İnce ped koydum gelsin diye hasta oldum sandım bişey gelmedi Tuvalet kagıdıyla sildim akıntıyla karıştığı için bembemsi oldu.Olan o kadar.Ben bilmiyordum yerleşme kanaması olduğunu sonradan öğrendim.Kız hamilesin sen valla bak.:içelim:
inanmıyorum aramıza hoşgeldin canım:lepi:Beren kupanın verir gelince sana.Kesin hamilesin sen inşallah.Benim de 2 damlaydı.İnce ped koydum gelsin diye hasta oldum sandım bişey gelmedi Tuvalet kagıdıyla sildim akıntıyla karıştığı için bembemsi oldu.Olan o kadar.Ben bilmiyordum yerleşme kanaması olduğunu sonradan öğrendim.Kız hamilesin sen valla bak.:içelim:
ipek eskişehirdemi oturuyosun ben de eskişehirliyim opuyorumnanaktan
aynen canım benimde bulaştı kıpkırmızıydı dedim neyin nesi buda adetime daha 6 gün vardı imkansız diyorum kendi kendime bu kadar erken olamaz bende tuv.kağıdına bulaştığını görünce bidaha sildim akıntılı bişeydi pembemsiydi dedim heralde bu ay çok erken gelecek kırmızılar düzenim bozulduğunu düşündüm bir an :1no2: Ya bilmiyorum canım şimdide göğüslerim falan sızlıyo ama aynı adet belirtilerini yaşıyorum bilmiyorum ne adete yoruyorum ne hamileliğe bakalım yarın sabah test yapacağız ebruliyle karar verdik hayırlısı inş. bakalım sabah işe geldikten sonra yazarım tekrar size hihoyyyt
kesinleşmeden kupa vermiyom ben kesinleşsin 2tane veririk
evet canım esk de oturuyorum.neresindensin sen?
yenidoğan mahallesi . sen ?
hamilesin sanırım Allah kucağına almayı nasip eder sağlıkla inşallah..
banada dua et canım bu ay hamileyimdir inş. çook istiyorummm
yenidoğan mahallesi . sen ?
hamilesin sanırım Allah kucağına almayı nasip eder sağlıkla inşallah..
banada dua et canım bu ay hamileyimdir inş. çook istiyorummm
BEN ODUNPAZARI.Evet hamileyim canım.Saol ii dileklerin için.İnşallah senin de güzel haberlerini alırız bu ay.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?