Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bye canımmopuyorumnanaktan

aman Allah ım yaaaaa nelerde kaynatmıssınız ama yaaaaa haksızlık bu bır yazamadım sıze işlerım vardı anca fırsatım oldu oku oku anca bıtti

aynen canım benimde bulaştı kıpkırmızıydı dedim neyin nesi buda adetime daha 6 gün vardı imkansız diyorum kendi kendime bu kadar erken olamaz bende tuv.kağıdına bulaştığını görünce bidaha sildim akıntılı bişeydi pembemsiydi dedim heralde bu ay çok erken gelecek kırmızılar düzenim bozulduğunu düşündüm bir an :1no2: Ya bilmiyorum canım şimdide göğüslerim falan sızlıyo ama aynı adet belirtilerini yaşıyorum bilmiyorum ne adete yoruyorum ne hamileliğe bakalım yarın sabah test yapacağız ebruliyle karar verdik hayırlısı inş. bakalım sabah işe geldikten sonra yazarım tekrar size hihoyyyt

Yarın büyük gün öylemi twetty ay inşallah ebrulide sende çift çizgiyi görürsünüz

anam yeni bebiş mi geliyo yoksa aaaabbooovv :CüvCüv:

Yarın görüşürüz kızlarrr ben de çıkıyorumm..bakalım listenizde nerelerde olucam yarın görürüm :) baayyy

yaaaaa askı memnunun yenı fragmanını ızledım süper yaaaaaaa

yok yok diğer belirtiler psikolojik olabilir de bu kesin hamişlik belirtisi.Ben olsam çıkışta yaptırırım kan tahlili ama 9 gün olduysa senin idrar da tavan yapar.Ya çok merak ettim.

yenidoğan mahallesi . sen ?
hamilesin sanırım Allah kucağına almayı nasip eder sağlıkla inşallah..
banada dua et canım bu ay hamileyimdir inş. çook istiyorummm

BEN ODUNPAZARI.Evet hamileyim canım.Saol ii dileklerin için.İnşallah senin de güzel haberlerini alırız bu ay.a.s.

yenidoğan mahallesi . sen ?
hamilesin sanırım Allah kucağına almayı nasip eder sağlıkla inşallah..
banada dua et canım bu ay hamileyimdir inş. çook istiyorummm

Aaa benim eşimde eskişehirli :) kayınvalidemler de eskişehirde oturuyorlar merkezde

nekadarlık ipekcim. bide belirtilerin neydi ?
benim adetime 10 gün var. umutlanmak istemiyorum ama aklım hep orda .. kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…