Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım ya heyecanmanı ıstemem ama senın kanama yerlesme buyuk ıhtımalle...allahım insallah hıssettıklerım dogrudur...

Bak,değilse ve sen hamişsen alırım bebişini haaaa :) Yok öyle heveslendirip kaçmak :uhm:

Yok canım ya,şaka bir yana ben zannetmiyorumçMuhtemelen üşüttüm.Üiütünce de olurmuş böyle şeyler.

selam kızlar ben 1 haftadır sigara içmiyorum yani sigarayı bıraktım ondan mıdır bilmiyorum ama bugünlerde çok duygusalım hüngür hüngür ağlıyorum vara yoka ağlıyorum yerli yersiz tutamıyorum kendimi bağıra bağıra içimi çeke çeke ağlıyorum tutamıyorum kendimi.. sigaradan desem canım sigara istemiyor ama gerginlik var tabi.. bide 3 gün önce evde çoraplarım ıslanmıştı ben ıslak çorapları çıkarmadan yarım saat iş yaptım sonra çıkardım ve bu olduktan ertesi günü sol yumurtalığım nasıl ağrıdı anlatamam oturduğum yerde duramadım.. bide acayip gazım var.. ama şöyle bir durumda varki biz korunuyoruz yani bazı sebeplerden dolayı 1 sene hamile kalmam tıbbi olarak yasak. ama bu ağlamalarımın sebebini bilemiyorum kafam çok karıştı.. ne oluyor bana böyle?? daha öncede 1 ay içmemiştim sigara ama böyle ağlamamıştım.. yani yanlış anlaşılmasın sigarayı bıraktım diye değil tv seyrederken,annem babamla konuşurkeb, eşimle konuşurken ağlıyorum yada ağlamamak için yutkunuyorum resmen

kızlar sohbet çok hoş ama çıkmam lazım yarın görüşmek üzere hepinize iyi geceler a.s.

Ama canım hiç bahsetmemişsin ki sen son ne zaman regl oldun peryodun kaç gün... bunlar olmadan yapılacak bir yorum yanlış ve komik olur.
bir de özel değilse ne gibi nedenlerden dolayı tıbbi olarak yasak hamile kalman?Aydınlatır mısın biizi.Sigarayla ilgili olduğunu sanmıyorum ben ya,herkes bırakıyor sigarayı ve daha çok asabiyet yapar,ağlama değil

Bak,değilse ve sen hamişsen alırım bebişini haaaa :) Yok öyle heveslendirip kaçmak :uhm:

Yok canım ya,şaka bir yana ben zannetmiyorumçMuhtemelen üşüttüm.Üiütünce de olurmuş böyle şeyler.

kacmam askolsun valla senın gununude ben heyecanlanarak beklıyom.tamam tamam sen stres yapma ben ıkımızın yerınede yapayım.yeterkı olsun..

kacmam askolsun valla senın gununude ben heyecanlanarak beklıyom.tamam tamam sen stres yapma ben ıkımızın yerınede yapayım.yeterkı olsun..

Nasılsa aramızda bir gün var;sen de butter ve beni beklesene pazartesi üçümüz birlikte yapalım kırmızı kartı görmezsek.:)

regl tarihime daha var 26 aralık. olsa bile şimdiden belirti göstermesi olurmuki?
yasak olayı ise ben nisan ayında mol gebelik sebebi ile operasyon geçirdim ve BHCG düştüğünden itibaren 1 sene bebek yasağı verildi. temmuzda bhcg düştü ve önümüzdeki sene temmuza kadar bebek yasak

Öncelikle geçmiş olsun..
26 Aralığa çok var evet,belirtiler için çok erken.Sinirlerini bozan içine attığın bastırdığın bişeyler var sanırım ve bu da ağlama krizleri olarak ortaya çıkıyor.Peki doktorlar ne dedi?Olurda hamile kalırsan bu bir sene içinde alınacak mı yani?Niye ki...Neden korkuluyor.

hadi ben neyse de sizin burda ne işiniz var yahu.. gidin çalışma yapın saat bak kaç oldu :) bonus günler bitti dimi ondan buralardasınız bu saatte:)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ayycann.....................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
the_fts..................................8 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
burcuburcu..................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
su1983.............................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
naneseker......................................19 ARALIK
butterfly45.............20 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
izmirhayal.........................22 ARALIK
clementine...........22 ARALIK
banu77...................22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…