hehe napalım gun sayıyoozz sayıyoooz ama gecmıyo
aynen sanki 1 gün 1 haftaymış gibi geliyor bana:):teytey::teytey:
hoşbulduk canımm okudum yazdıklarını yoksa bebeğinmi geliyo canım yaa
evet canım bugün 13. günümdü yarın 14 ama benim yumurtlamam 16. gün :)) kafama takmadan değerlendirmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3 ama daha ççooooooook var ocak ayına(
senın belırtılerden ne haber canım benım akıtıdan baska bısı yok..
Yok canım ya;bebeğin falan geldiği yok muhtemelen benim kırmızılar gelecek de şaka yapıyorlar nedenselmaz:
Yok canım ya;bebeğin falan geldiği yok muhtemelen benim kırmızılar gelecek de şaka yapıyorlar nedenselmaz:
ben burda okurken biri belim ağrıyor diyosa belim ayrıyor:) biri göğüsün şişti diyosa göğsüm şişiyor. biri şişginliğim var derse hemen bende hepsi oluyor yani psikolojik. şimdide akıntım olur. ben sıyırdım kafayı iyicene:teytey::teytey::teytey::teytey:delikafadulden
kızıyorum sana ne kadar olumsuz düşünüyosun canım yalmaz: güzel şeyler düşün neden olmasın belki yerleşiyordur meleğin :ecrin_bebek: evrene pozitif enerji yollayalım dimi ama kaydirigubbakcemile5
gelmez belki sen umutdunu kesme:Saruboceq:
hesapladın mı yoksa sancıylamı anlıyosun
kızıyorum sana ne kadar olumsuz düşünüyosun canım yalmaz: güzel şeyler düşün neden olmasın belki yerleşiyordur meleğin :ecrin_bebek: evrene pozitif enerji yollayalım dimi ama kaydirigubbakcemile5
başımız böyle olursa gerimizi düşünemiyorum.(imam cemaat misali)delikafadulden
başımız böyle olursa gerimizi düşünemiyorum.(imam cemaat misali)delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?