canım günaydın belkide hamilesindir canım ya adetinede 5 gün varmış belki belirtilerini yaşıyorsundur daha öncede olmamış böyle birşey ayy hadi işallah canım güzel haberlerini bekliyoruz hihoyyyt ama sen yinede hemen şartlama kendini dediğin gibi yoksa psikolojik gecikir..fazla üstüne düşme batmaların falan duymazdan gel :)) olursada sürpriz olsun işallahh :1hug:
evet canım bencede bekle üsteleme sonra biliyosun üzülüyoruz gerçi insan yinede düşünmeden edemiyo adet günü yaklaştıkça geldikçe aklımız hep orda oluyo( işallah bu kez gelmiştir meleğin canımm hadi hayırlısı belkide 3. hamişimiz sen olursun zemuszemuszemuszemus
Canım yaa, aslında benim geçen ay da adetime 2 gün kala lekelenmem ve sancım olmuştu, ama bu kadar kötü, dayanılmaz ağrım olmamıştı hiç, ozaman doktora gitmiştim lekelenmeden dolayı şüphelenip doktor hamileymişsin ama erken bi düşük yaşamışsın demişti, aslına bakarsanız ben yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ama bu kez lekelenme yok, sadece ağrım var, ama dayanılmaz bi şekilde mafoldumben
sizce napmalıyım, doktoruma gitsem mi ki senağlama
Canım yaa, aslında benim geçen ay da adetime 2 gün kala lekelenmem ve sancım olmuştu, ama bu kadar kötü, dayanılmaz ağrım olmamıştı hiç, ozaman doktora gitmiştim lekelenmeden dolayı şüphelenip doktor hamileymişsin ama erken bi düşük yaşamışsın demişti, aslına bakarsanız ben yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ama bu kez lekelenme yok, sadece ağrım var, ama dayanılmaz bi şekilde mafoldumben
hala ağrıların devam ediyomu canım. bi kan testi yaptır istersen adetinde az kalmış varsa bebiş kanda çıkar.
günaydın seni ümitlendirmek istemem ama şiddetli karın ve kasık ağrıları bende de olmuştu henüz hamile olduğumu bilmeden günüm geçmeden yaklaşık 1 hafta önce başlamıştı. ve ben hayatım boyunca adet sancısı nedir yaşamamış biriyim. öyle şiddetli ağrı olduki gece uykudan uyanıp ağlıyodum ama belki hamileyimidr diye de doktora gitmememk için eşime baya direnmiştim. günümün geçmesini bekliyodum çünkü. neyse 1 hafta filan o sancılarla yaşadım günüm geçti test yaptım sonuç pozitifti. inşallah sende güzel haberler verirsin. Rabbim gönlündekini versin
çok sağol canım. bu sitede doğuma hazırlık bölümünü inceledimde bebişlerine ne güzel şeyler hazırlamışlar. çok imrendim ya. allahım bu duyguyu isteyen herkese tattırsın inşallah.:enbuyukkk:
bu arada burda bi topikte paylaşmıştım bunu karın ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi diye herkes olmaz demişti hatta biri çok kalbimi kırmıştı. ama şükür ki hamileyim
Sağol canım benim, inşallah vardır yaa, ben en iyisi şimdilik aile hekimime gidiyim, karın ağrısı şikayetiyle, anlatiyim durumu, gerekli görürse o bi kan testi ister heralde dimi mafoldumben
Gidiyom ben valla, hadi dua edin benim için de kötü bişey çıkmasın nolur(((
Sağol canım benim, inşallah vardır yaa, ben en iyisi şimdilik aile hekimime gidiyim, karın ağrısı şikayetiyle, anlatiyim durumu, gerekli görürse o bi kan testi ister heralde dimi mafoldumben
çok saol canım rabbim isteyen herkese nasip etsincanım allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. karın ağrısı bende yaşıyorum kramp şeklinde bilmiyorum ama bebiş var mı.
eveeeeeeeetttttttttttttt neden ben bu topiği daha önce görmedim diyorum okurken???
önce kendimi tanıtayım sonra anlatayım yaşadıklarımı.kayseride yaşıyorum.evleneli 10 gün sonra 3 ay olacak.zaman su gibi akıp geçiyor.ve bu arada ben 4 haftalık hamileyim.önce çok bocaladım çok çok erken hamile kaldığım için ama şimdi onu sevmeye başladım benim içimde büyüyen meleğimi.
keşke daha önce görseydim bu topiği en azından adet günümü beklediğim zamana kadar olan dönemde değişimleri fark ederdim.ama şimdi anlıyorum.ben 3-4 aralıkta bekliyodum kırmızı kartımı.ama gelmedi bi türlü.adetime 5 gün kala feci kasık sancılarım vardı yine bişi anlamadım hiç böyle olmamıştı ama adetim geliyor sandım.göğüslerim acaip hassaslaşıp ağrıyordu.içimde bi bulantı adını konduramadığım bir iştahsızlık vardı.gerçi hala bulantı ve iştahsızlık var...en son dayanamadım gebelik testi yaptım.aman Allah'ım bide ne göreyim hafif silik çift çizgi.inanamadım o gebelik testini kaç saat izledim ben bilemiyrum.geçen hafta gittim test yaptırdım ve kan değerim 308 pozitif denildi.2 gün önce kadın doğum uzmanına gittim.4 haftalık hamileyim ve 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gideceğim.hepinizi öpüyorum.
byessssssss
eveeeeeeeetttttttttttttt neden ben bu topiği daha önce görmedim diyorum okurken???
önce kendimi tanıtayım sonra anlatayım yaşadıklarımı.kayseride yaşıyorum.evleneli 10 gün sonra 3 ay olacak.zaman su gibi akıp geçiyor.ve bu arada ben 4 haftalık hamileyim.önce çok bocaladım çok çok erken hamile kaldığım için ama şimdi onu sevmeye başladım benim içimde büyüyen meleğimi.
keşke daha önce görseydim bu topiği en azından adet günümü beklediğim zamana kadar olan dönemde değişimleri fark ederdim.ama şimdi anlıyorum.ben 3-4 aralıkta bekliyodum kırmızı kartımı.ama gelmedi bi türlü.adetime 5 gün kala feci kasık sancılarım vardı ve bir tane leke geldi.(meğerse yerine yerleşme lekesiymiş ve onun sancısıymış...) yine bişi anlamadım hiç böyle olmamıştı ama adetim geliyor sandım.göğüslerim acaip hassaslaşıp ağrıyordu.içimde bi bulantı adını konduramadığım bir iştahsızlık vardı.gerçi hala bulantı ve iştahsızlık var...en son dayanamadım gebelik testi yaptım.aman Allah'ım bide ne göreyim hafif silik çift çizgi.inanamadım o gebelik testini kaç saat izledim ben bilemiyrum.geçen hafta gittim test yaptırdım ve kan değerim 308 pozitif denildi.2 gün önce kadın doğum uzmanına gittim.4 haftalık hamileyim ve 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gideceğim.hepinizi öpüyorum.
byessssssss
günaydın seni ümitlendirmek istemem ama şiddetli karın ve kasık ağrıları bende de olmuştu henüz hamile olduğumu bilmeden günüm geçmeden yaklaşık 1 hafta önce başlamıştı. ve ben hayatım boyunca adet sancısı nedir yaşamamış biriyim. öyle şiddetli ağrı olduki gece uykudan uyanıp ağlıyodum ama belki hamileyimidr diye de doktora gitmememk için eşime baya direnmiştim. günümün geçmesini bekliyodum çünkü. neyse 1 hafta filan o sancılarla yaşadım günüm geçti test yaptım sonuç pozitifti. inşallah sende güzel haberler verirsin. Rabbim gönlündekini versin
keşke daha önce görseydim bu topiği en azından adet günümü beklediğim zamana kadar olan dönemde değişimleri fark ederdim.ama şimdi anlıyorum.ben 3-4 aralıkta bekliyodum kırmızı kartımı.ama gelmedi bi türlü.adetime 5 gün kala feci kasık sancılarım vardı ve bir tane leke geldi.(meğerse yerine yerleşme lekesiymiş ve onun sancısıymış...) yine bişi anlamadım hiç böyle olmamıştı ama adetim geliyor sandım.göğüslerim acaip hassaslaşıp ağrıyordu.içimde bi bulantı adını konduramadığım bir iştahsızlık vardı.gerçi hala bulantı ve iştahsızlık var...en son dayanamadım gebelik testi yaptım.aman Allah'ım bide ne göreyim hafif silik çift çizgi.inanamadım o gebelik testini kaç saat izledim ben bilemiyrum.geçen hafta gittim test yaptırdım ve kan değerim 308 pozitif denildi.2 gün önce kadın doğum uzmanına gittim.4 haftalık hamileyim ve 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gideceğim.hepinizi öpüyorum.
byessssssss
bu arada ben ağustos annesi olacağım inş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?