ArkadaŞlar halen gÜzel haberlerİmİ beklİyosunuz...... HenÜz hastalanmadım belİrtİmde adet olacaĞımdan yana sankİ.... Bakalım hafta sonuda olmazsam pazartesİ doktora gİtcem.... Yİne kİst oluŞtu sanırım... İlacımı kullanmadımya ben bu ay... SÖlemİŞtİm sanırım pİkoluyum
merhaba kızlar hayırlı cumalar haşgeldiniz
hşbuldumm canımm kısa bi süre kapatmak zorunda kaldımmm kocamı gönderdim döndüm geri şimdi geçmişi okuyorumm doğumdan bahsedilmiş inşallah bizde o günleri o anları görür ve yaşarız
inş canım ya ben öle şeyler izleyemiyorum yani şimdi bebişim yok ya benim çok kötü oluyom bebek görmeyede dayanamıyorum hemen aklıma benim bebiş olmayacakmı diye geliyo köü oluyorum
Cinsel ilişki sona erdikten sonra kadının mümkünse sırtstü yarım saat kadar uzanması, hatta kalçasını bir yastık yardımı ile yükseltmesi spermlerin vücudun içinde ilerlemelerine yardımcı olur. Ancak uzmanlar, idrar yolu enfeksiyonları yüzünden cinsel ilişkiden hemen sonra banyoya gerektiği görüşündeler. Çünkü idrar yolu enfeksiyonları hamile kalma olasılığını yok denecek kadar aza indirir.
canım kimiside yastık koymanın bir etkisi olmacayağını söylüyor..ben koymuştum ayağımıda duvara uzatmıştım yastık çok yüksek değildi orta yumuşaklıktaydı..bana bir faydası olmadı :)))
sanırsam adetim geldi gelecek kapıda sanki suan o his var icimde ve vucudumda
sanırsam adetim geldi gelecek kapıda sanki suan o his var icimde ve vucudumda
ayy ne bilim yaa kimi koyun diyo kimikoymayın kafaya takmamk önemli olan herhalde ama takmadan da olmuyo ki her an aklımda bebiş
saziyecimm bende aynı senin gibiydim adet olacağım gün aynı adet sancısı çektim fakat olmadım sadece bende en belirgin özellik çok idrara çıkmamdı bazı insanlar gebeliğin ilk anlarında adet sancısı çekebiliylar tabi kişiden kişiye değişir ama inşallah sende adet olmazsın ve güzel haberlerini alırız
bende öle olacak gibi hissediyorum ama geldi sanıyorum bakıyorum akıntı... ve karnım çok şişti ya.. sölemesi ayıptır gazımda çok... tek farkı adet olmaya yakın kuru olurdum şimdi akıntı devam edyor...
insallah canım ya .. ıns gelmezde bebek olur :ecrin_bebek:
aynennnnnnn benımde böyle canım akıntım var hıc kesılmedı zaten. adet sancım var suan karnımın altında
bugun gaz fazla yok ama dün ınanırmısın sanki içimde bi toz bulutu sis bulutu vardı ve hepsını dısarı bırakıyo gıbıydım :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 ben de bugün öleyim işte Allahtan evde kimse yok da rahatım :) Kimbilir belki de ikimiz de hayırlı haberler veririz ha ....
amin canımm inşallahhh ama bende senin gibiydim hatta kesin olcam die aldım yorgan yastık yatıyodum ama olmadı inşallah sendede böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?