Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

İnş bebişden gecikmişdir ve pazartesi güzel haberlerle gelirsin ama sıkılmak istres yapmak yok klava:

herkese hayırlı cumalar.... yok yok stres yapmıyorum bugün anlamını bilmediğim huzur var içimde çok rahatım... güzel duaların içinde çok teşekkür ederim.. Allah isteyen herkesin kucağına bi bebiş nasip etsin... mübarek gün dua edin canlar ben hepiniz için ettim :)

hşbuldumm canımm kısa bi süre kapatmak zorunda kaldımmm kocamı gönderdim döndüm geri şimdi geçmişi okuyorumm doğumdan bahsedilmiş inşallah bizde o günleri o anları görür ve yaşarız

inş canım ya ben öle şeyler izleyemiyorum yani şimdi bebişim yok ya benim çok kötü oluyom bebek görmeyede dayanamıyorum hemen aklıma benim bebiş olmayacakmı diye geliyo köü oluyorum

Cinsel ilişki sona erdikten sonra kadının mümkünse sırtstü yarım saat kadar uzanması, hatta kalçasını bir yastık yardımı ile yükseltmesi spermlerin vücudun içinde ilerlemelerine yardımcı olur. Ancak uzmanlar, idrar yolu enfeksiyonları yüzünden cinsel ilişkiden hemen sonra banyoya gerektiği görüşündeler. Çünkü idrar yolu enfeksiyonları hamile kalma olasılığını yok denecek kadar aza indirir.

canım kimiside yastık koymanın bir etkisi olmacayağını söylüyor..ben koymuştum ayağımıda duvara uzatmıştım yastık çok yüksek değildi orta yumuşaklıktaydı..bana bir faydası olmadı :)))

inş canım ya ben öle şeyler izleyemiyorum yani şimdi bebişim yok ya benim çok kötü oluyom bebek görmeyede dayanamıyorum hemen aklıma benim bebiş olmayacakmı diye geliyo köü oluyorum

canımmm hiç öle düşünme lütfen bak bişi sölüyüm çok takıntı yaparsanda olmuyo benimde ilk beş ay olmadı çok takıntı yapıyodum evde tek başına olduğum için sadece neden olmuyo die düşünüp dururdum sonra izne ayrıldık annemler kayınvalidemler gezdik ve doğru düzgün ilişkiye bile giremedik kalabalıktan bebek aklıma bile gelmedi ama o ay hamile kalmışım kendi bilinçsizliğim yüzünden kaybettim ama gerçekten stres yapmamakta çok önemli dikkatini başka şeylere ver rabbimin haznesinde çok elbet bir gün bizlerede verecek inşallah bol bol dua edelim

sanırsam adetim geldi gelecek kapıda sanki suan o his var icimde ve vucudumda

ayy ne bilim yaa kimi koyun diyo kimikoymayın kafaya takmamk önemli olan herhalde ama takmadan da olmuyo ki her an aklımda bebiş

saziyecimm bende aynı senin gibiydim adet olacağım gün aynı adet sancısı çektim fakat olmadım sadece bende en belirgin özellik çok idrara çıkmamdı bazı insanlar gebeliğin ilk anlarında adet sancısı çekebiliylar tabi kişiden kişiye değişir ama inşallah sende adet olmazsın ve güzel haberlerini alırız

bende öle olacak gibi hissediyorum ama geldi sanıyorum bakıyorum akıntı... ve karnım çok şişti ya.. sölemesi ayıptır gazımda çok... tek farkı adet olmaya yakın kuru olurdum şimdi akıntı devam edyor...

ayy ne bilim yaa kimi koyun diyo kimikoymayın kafaya takmamk önemli olan herhalde ama takmadan da olmuyo ki her an aklımda bebiş

evet aklımızdan çıktığı an olucak bunu biliyoruz ama elde değil işte maalesef takıyoruz kafaya hep....zaten olacağı varsa yastık falan hikaye bence.. merakımdan onuda denemiştim ama o da bi işe yaramadı..

Son düzenleme:
Kızlar merak ettim birkaç normal ve sezeryanla doğum vidyosu izledim. Aslında çok kötü gibi görünsede normal doğumun sezeryandan daha iyi olduğu kanısındayım. Hem anne hem de bebek açısından. Zaten ben acı çekmekten değil ameliyattan korkarım. :) Hem anne olacaksam da o en güzel anı kaçırmak istemem, aksine her anını bilerek, farkında olarak yaşamak isterim. Eminim çok güzel bir duygudur doğar doğmaz kucağına alıp ilk merhaba öpücüğünü vermek... :)))

insallah canım ya .. ıns gelmezde bebek olur :ecrin_bebek:

aynennnnnnn benımde böyle canım akıntım var hıc kesılmedı zaten. adet sancım var suan karnımın altında
bugun gaz fazla yok ama dün ınanırmısın sanki içimde bi toz bulutu sis bulutu vardı ve hepsını dısarı bırakıyo gıbıydım :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 ben de bugün öleyim işte Allahtan evde kimse yok da rahatım :) Kimbilir belki de ikimiz de hayırlı haberler veririz ha ....

arkadaşlar şimdilik çıkıyorum... yemek de yapmak lazım... :) kendinize iyi bakın... öpüyorum gocumaannnnnn..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…