arkadaşlar şimdilik çıkıyorum... yemek de yapmak lazım... :) kendinize iyi bakın... öpüyorum gocumaannnnnn..opuyorumnanaktan
sende ne gıbı belırtıler vardı canım baska
arkadaşlar şimdilik çıkıyorum... yemek de yapmak lazım... :) kendinize iyi bakın... öpüyorum gocumaannnnnn..opuyorumnanaktan
valla canım ya iki kez hamilelik yaşadım sonu hüsran oldu ama en belirgin özellikler çok fazla idrara çıkıyodum nerdeyse saat başı diebilirim gaz bende adetimden bir hafta geçtikten sonra başlamıştı göğüslerim felaket hassastı dokunsam acıyodu ve ara ara kasıklarımda batma oluyodu ve akıntım çok yoğundu ama yine dediğim gibi bazen sabah bi uyanıyodum tam bir adet sancısı öğleye kadar sancı öğleden sonra hiç sancı kalmıyodu sanki adet olmuş rahatlamış gibi oluyodum
hmm gecmıs olsun canım.. benım bi goguslerımde agrı sızı yok yoksa herkez ne anlatıyosa hepsı var ama ben hamıl e oldugumu zannetmıyom ya kesın gecıkmıstır benım günüm.. cünkü aynı adet sancım var valla bugun yarın gelecek gıbı .. tabı gelmese daha ıyı olur ama gelırsede hemen öbür ay ıcın calışmalara baslarım kısmet dıyelım herkez ıcın
Herkes çalışsın hadiiiii!klava:
Bak kaç gündür güzel haber çıkmadıııı!Tembellik yok sırnaşık şey
Bari bir an önce adetim gelse de çalışmalara başlasam :çok üzgünüm:
kızlar bana yardım edinnnnnnn
en son 16 aralık ta adet gördüm.bugün itibariyle 3 gün gecikmiş durumda.ancak hiç bir belirtim yok.hatta göğüslerim herzamankinden daha da yumuşak hatta o kadar yumuşak ve sönük kü yıllardır ilk defa böyleyim.hani adet öncesi olsa şişerdi ya da hamile olsam yine şişerdi ama şişme bi yana iyice yumuşadılar ve ne ağrı ne sızı ne başka bir şey.
adetım gelecekmı gelmıcekmı bı bılsemde calısmalara baslasam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?