evet canım ben genlde gecelerı gırbılıyorum ..bugun actım cok sukur..eee bebıs nasıl...buyuttunmu annsı bebegını?
evet ilk bebiş canım.Netten izledim korkunç canım ya. Yani açılması ne kadar açılıyo öyle mantığıma sığmıyor.Diğerinde en azından hiç bişey hissetmiyosun.Düşünsene çocuğun kafası çıkıo ordan gövde kalınlıgını düşün nasıl olacak bunlarakannehirakannehir
evet ilk bebiş canım.Netten izledim korkunç canım ya. Yani açılması ne kadar açılıyo öyle mantığıma sığmıyor.Diğerinde en azından hiç bişey hissetmiyosun.Düşünsene çocuğun kafası çıkıo ordan gövde kalınlıgını düşün nasıl olacak bunlarakannehirakannehir
canikom bende erkenden sızıyom sabah okuyom sizi içim gidiyo ama napiiim...uyuyom...bebiş nasıl bilmiyorum yarın doktora gideceğim...korkuyom biraz olumsuz birşey çıkar diye ....biraz stresliyim yani..
canım o kadarda korkma çünkü sen sancıdan dogum anını anlayamayacaksın bıle olucak bıtıcek hersey ılk dogumlarda o kadar açılmıyor bıraz kesıyorlar oyle dogum daha rahat oluyo
ahh canım benım uyu tabı..o uykular o kadar tatlı oluyokı ozlemısım yahuu..stres yapma annesı bebısın var ıcınde..allahım saglıklı sıhhatlı dogum nasıp etsın..ayy sen sımdı yarın bebısının ılk fotosunu alacaksın yanıı..masalllaahhhhh bebıse
belgeselin en güzel kısmı da spermlerın yumurtayı dölleyişleri....ya hani yumurtayı bi yıldıza benzetiyolar...gerçekten mucizevi bi olay ya...aslında gerçek hayattada öle değil mi biz kadınlar her zaman milyonları sürüklüyoruz peşimizden ama birini seçiyoruz.....hücerelerimiz bile öle kahretsin...
inşallah canım ya anneliği tatmış biri olarak bu güzel dilekleri senden duymak biraz da olsun rahatlattı iyi düşünelim iyi olsun...ya çiçeğim bir de ben de şey başladı ya iyi bir anne olamazsa korkusu...ya nasıl büyük bir sorumlulukmuş bu ya...önceden oyun gibiydi biraz tuttu tutmadı...şimdi iş ciddileşti felaket telaşlıyım...
çok mu uzun ya ben de merak ettim şimdi???boshayallersmile
ya mutlaka izle uygun olduğun bir vakit eşinle birlikte izle doğum anı falan çok duygusal bak orda da normal yapıyo kadın ..zaten yabancılar normali tercih ediyo genelde...
telaslanma canı hamıllgını yasarken zatn sorumlulugunu buyuk bır kısmını gercklstırmıs oluyosun...ea.s..mınımkı ıyı bır anne olacaksın. ahh canımm annelık hısserın baslamısskı telas yasayabılıyorsun..suprr yaaaa....
dayanamadım bakıyorum:hulya:
vallaha ben bir çok kez izledim yine sıkılmadan izlerim..bir de yeni isme göre ninni indirdim netten meyra söylüyor müthiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?