Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet canım ben genlde gecelerı gırbılıyorum ..bugun actım cok sukur..eee bebıs nasıl...buyuttunmu annsı bebegını?

canikom bende erkenden sızıyom sabah okuyom sizi içim gidiyo ama napiiim...uyuyom...bebiş nasıl bilmiyorum yarın doktora gideceğim...korkuyom biraz olumsuz birşey çıkar diye ....biraz stresliyim yani..

canım o kadarda korkma çünkü sen sancıdan dogum anını anlayamayacaksın bıle olucak bıtıcek hersey ılk dogumlarda o kadar açılmıyor bıraz kesıyorlar oyle dogum daha rahat oluyo

canım tabııkı ızlemsen daha ıyı olur ama ınsan duramıyor.aslında dogumu o taraftan seyretmemek grkıyo..o kısmı doktorlara aıt..bızım yasadıgımız ust kısım canım.o kısmı gormuyorsun..tamam sancı falan oluyor ama ınan bır kac saatlık o kadarcık..zaten sancılar bebısını goruce tamamen sona erıyor..o guzel anı yasamak sadece ve sadece normal dogumla oluyor..yavsıye edıyorum..hem annesı szeryan olupta bebgınle ılgılenmek cok daha zor..adı ustunde normal dogum..cok cabuk toparlanıyosun..grk kılo gerek psıkolojık...

canikom bende erkenden sızıyom sabah okuyom sizi içim gidiyo ama napiiim...uyuyom...bebiş nasıl bilmiyorum yarın doktora gideceğim...korkuyom biraz olumsuz birşey çıkar diye ....biraz stresliyim yani..

ahh canım benım uyu tabı..o uykular o kadar tatlı oluyokı ozlemısım yahuu..stres yapma annesı bebısın var ıcınde..allahım saglıklı sıhhatlı dogum nasıp etsın..ayy sen sımdı yarın bebısının ılk fotosunu alacaksın yanıı..masalllaahhhhh bebıse

belgeselin en güzel kısmı da spermlerın yumurtayı dölleyişleri....ya hani yumurtayı bi yıldıza benzetiyolar...gerçekten mucizevi bi olay ya...aslında gerçek hayattada öle değil mi biz kadınlar her zaman milyonları sürüklüyoruz peşimizden ama birini seçiyoruz.....hücerelerimiz bile öle kahretsin...

canım o kadarda korkma çünkü sen sancıdan dogum anını anlayamayacaksın bıle olucak bıtıcek hersey ılk dogumlarda o kadar açılmıyor bıraz kesıyorlar oyle dogum daha rahat oluyo

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkesildiğini hiç düşünemiyorum bile.Bir de çatısı dar olan arkadaşlar normal doğum diye gitmiş mesela,açılmayınca mecbur sezeryana almış.O anı asla yaşamayın,şimdiki aklım olsa direk sezeryana girerdim.Büyük çoğunluk böyle diyor.Ama güzel olan herşeyi hissetmek tabii.Sağlıkçılar da karşı çıkıyor.Bakalım daha düşünmüyorum çok vaarrrrr.:sinifsinif:

inşallah canım ya anneliği tatmış biri olarak bu güzel dilekleri senden duymak biraz da olsun rahatlattı iyi düşünelim iyi olsun...ya çiçeğim bir de ben de şey başladı ya iyi bir anne olamazsa korkusu...ya nasıl büyük bir sorumlulukmuş bu ya...önceden oyun gibiydi biraz tuttu tutmadı...şimdi iş ciddileşti felaket telaşlıyım...

çok mu uzun ya ben de merak ettim şimdi???boshayallersmile

kızlar evet uzun ama süper valla ben durdurdum haber vermek için.izliyorum şu anda.çok sürer gibi...

telaslanma canı hamıllgını yasarken zatn sorumlulugunu buyuk bır kısmını gercklstırmıs oluyosun...ea.s..mınımkı ıyı bır anne olacaksın. ahh canımm annelık hısserın baslamısskı telas yasayabılıyorsun..suprr yaaaa....

çok mu uzun ya ben de merak ettim şimdi???boshayallersmile

ya mutlaka izle uygun olduğun bir vakit eşinle birlikte izle doğum anı falan çok duygusal bak orda da normal yapıyo kadın ..zaten yabancılar normali tercih ediyo genelde...

ben de hamile kalsam kesin rüyalarıma girer doğum bana da çok korkutucu geliyor şimdiden (

inşallah benim annem mükemmel bir anne onun gibi olabilirim inşallah...

kızlar ben bikerede eşimle izlicem akşam.ağşadım bile valla daha ortalarındayım.nasıl bir mucize bu yaaa..hepimize rabbim nasip etsin bu duyguyu...ben çıkıyorum şimdi kızlar.filmi izlicem.tekrar görüşürüz..

selam kızlarrr, doğumdan mı bahsediyorsunuz...
ben o kadar hassas ve narin bir yapıya sahibim ki, hani çıtkırıldım derler ya, aynen o cinsten yanii... ama inanaın, düşününce; çatır çatır doğurabilirim diyebiliyorum, kendimide ona göre motive ediyorum. hem anne için en sağlıklısı, hem bebiş için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…