Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Selamlar Cümleten:lepi:
çok çalıştım bugün çooookkafamçokkarıştı
çokda yorgunummirmirmirmir
işlerimde bitmedi
mola verdim bakim dedim sizlere
napıyosunuz nasılsınız
hamile varmı yeni yeni

HAMıLELıK BELıRTıLERı

1-Mide bulantısı...
2-Baş dönmesi........
3-Tansiyon düşmesi........
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık....
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...
6-Kirpiklerin karışması …...
7-Bel ağrısı……
8-Akıntı artması.........
9-Göğüslerde hassasiyet........
10-Göğüslerde şişme................
11-Göğüs uçlarının acıması.....…...
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ........
13-Sık idrara çıkma……………
14-Uyku hali..... ..............
15-Halsizlik..........................
16-Ağızda kuruluk……………………
17-Ağızda metal tadı hissetmek........................
18-Dudakların fosur fosur olması...................
19-Göz bebeklerinin büyümesi.........................
20-ıdrar kokusunda değişme.....................
21-Kokulara aşırı hassasiyet ……………….......
22-Gazlı olmak ………………
23-Mide yanması..........................
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi……...…
25-Bel kalınlaşması…………………
26-Adet gecikmesi........................
27-Akşamları aşırı üşüme.................

Bu belirtilerin hiçbiri yk bende malesef. (( Ama yinede umutlanmadan edemiyor insan nedense. (

Benim kırmızılarrrrrrrrrrrrrr geliyoooooooooooooooorr;yaklaşıyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrr!Hissediyorum!
Sızlamalaırm başladı bile akannehir

bu belirtilerin hiçbiri yk bende malesef. (( ama yinede umutlanmadan edemiyor insan nedense. (

bendede öyle pek yok zaten okuyom hertaraf gogus acısı agrısı sıslıgınden bahsedıyo bende olmadıgı ıcın kendıme teşhisi koydum kesın hamıle degılım :)

Benim kırmızılarrrrrrrrrrrrrr geliyoooooooooooooooorr;yaklaşıyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrr!Hissediyorum!
Sızlamalaırm başladı bile akannehir

Daha 5 gün yokmuydu seninkine canım ya. Yanlış mı hatırlıyorum ki.:çok üzgünüm:

Benimde 17 si diye bekliyorum ama herzaman 4-5 gün önce başlayan akıntımdan eser yok. Anlamadım. ( Ama ovulasyon testine görede 14ymüş reglim. ((

RESMEN GOGUSLERIMI SIKIYOM MINCIKLIYOM ACIYACAKMI DIYE AMA YOOOOK kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

RESMEN GOGUSLERIMI SIKIYOM MINCIKLIYOM ACIYACAKMI DIYE AMA YOOOOK kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: Aynı şeyi bende yapıyorum ya.
Aslında normalde reglimden 10 gün önce ağrımaya başlardı, dokunamazdım bile ama bu defa hiçbirşeyim yok. Ne regl belirtilerim nede gebelik.

smart nasılsın sesim gelirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haytttttteyvahedigeldismile

Canım ben gündüz okulda olduğum için ancak bi 'ceee' diyebiliyorum sonrasında ancak konuima takibi yapabliyorum.Ondan cevaplayamadım kusura bakma;bu topikteki herkes bilir gündüz yoğunluğumu,alınmaz ama sen bilmiyorsun tabi.profil mesajı da atmışsın;kusuruma bakma olurmu!

Selam kızlar, işlerim çok yoğun akşam eve yorgun savaşçı olarak döndüğümden muhabbete takılamıyorum.Yazdıklarınızı okurken hızınıza yetişemiyorum. kafamçokkarıştıBen yine de haber vereyim dedim .Siklusum 26 gün sürdüğü için çalışmalara şimdiden başlamış bulunmaktayım.:jeyyar:
Beni idare edin, kısa süre sonra bende muhabbete katılmayı umut ediyorum.opuyorumnanaktan

Canım!Benim hesaba göre 5 gün avr ama ovulasyon testi kullanmıştım ben bu ay;ona bakılırsa 17sinde olmam gerekiyor.Sanırım 17'sini bile beklemeyecek bu gidişle....

Son düzenleme:

ay çok sevindim canım ya ne güzel ben de yarın böle güzel haberler alırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…