değerin ne kadarmış buralardan okuduğum kadarıyla 1-5 arası olumluymuş yanlış hatırlamıyorsam.. ayy en azından bi adım ilerlemişsin bu bile çokkk güzel moralini yüksek tutmana neden valla...14 ocakmış adet tarihin geç döllenme demekki... içnde gerçek bi ihtimal var ne güzell
değerim 6.01:)tutturmuşmuyuz?ohaoldumsmile
değerim 6.01:)tutturmuşmuyuz?ohaoldumsmile
fts benimkide öyle 5-25 arası gebelik diyo negatif çıksa negatif yazar hanfendi diye çemkirdi bide hatun bana:)artık umutlanmayıda geçtimde bacım bebiş yoksada kırmızılar gelsede işimize baksak diyorum anlarsın yaaklinialirimsmileya canımmm test yaptırdıgın yerdeki cihaz önemli mesela benim yaptırdıgım yerde 0-5 arası negatif 5 üstü gebelikti ama umutlanmak yok herşey olabilir
fts benimkide öyle 5-25 arası gebelik diyo negatif çıksa negatif yazar hanfendi diye çemkirdi bide hatun bana:)artık umutlanmayıda geçtimde bacım bebiş yoksada kırmızılar gelsede işimize baksak diyorum anlarsın yaaklinialirimsmile
biz bekliyoz ya kesin ondan gelmiyo bunlarrrrrrrrrrmafoldumbentatlımmmmsakın takmaaa kafana ( ayy bende herkese stres yapma takma demeye başladım delirdimmi neee)
bak ben 10 aralıkta olmam gerekiyordu 31 aralıkta oldum oda söktürücü ile bu regl bela bişi azıcık taktınmı gelmiyo körolmayasııı alsanaalsanasmile
biz bekliyoz ya kesin ondan gelmiyo bunlarrrrrrrrrrmafoldumben
iyi akşamlarrrrr nasılsınız kıssslarrrr
İyi akşamlar canım... Hoş geldin... opuyorumnanaktan
İyiyim ben.. Sen nasılsın?
iyi akşamlarrrrr nasılsınız kıssslarrrr
smartcım doğum günün kutlu olsun. yeni yaşında beğinle olursun işallah şekerim.
bu arada seni özledim. aramıza dönsen diyorum artık
iyi aksmalar cnm cımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?