ben çıkıyorum arkadaşlar
öperim cümleten Şeniz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kımse benı görmüyormu aşk olsun
polikistikover tedavisine başlamadan önce bazen 1 ay gecikirdi benim... ama artık günü gününe oluyordum. bu ay yine bir dengesizlik olu o zaman. akşam çıkıp test alırım yarın sabah hala regl olmadıysam yaparım testi en iyi bu galiba...
Hoşgeldin canım... Kusura bakma takip etmekte zorlanıyoruz bazen arada gözden kaçabiliyor... opuyorumnanaktan
ipek26 seninde yerleşme lekesi olmuş sanırım benim tam lekelenmeydi ve kahverengiydi bir kere oldu senin nasıldı ve idrar yada kan testini adetin geçmesinimi beklememi önerirsin?
ben çıkıyorum arkadaşlar
öperim cümleten Şeniz
canım ben sadece fikrimi söyledim isteyenleri yazabiliriz tabiki smarta da soralım..tmm zuzu yazmayalımmm
:roflol:fatoşcum aslında bilsek kim ne kadardır bekliyo ama Su nun da dediği gibi :roflol:
hassas olan arkadaşlarımıza iyi gelmeyebilir bunu gözüne gözüne sokmak :roflol:
ben çıkıyorum arkadaşlar
öperim cümleten Şeniz
bende çıktım kızlar ıyı aksamlar
benim adetten 1 hafta önce oldu.2 damla kandı.Kahverengi leke vs değildi.Adet olacakmışsın gibi belirti verdi bende anlamadım ben.O hafta diğer belirtiler çıktı ortaya tansiyon,uyku ama yerleşme kanamasından önce hiç bişey yoktu.Adetimden 1 gün geçti yaptım + çıktı.Ama benim erken döllenme olabilir.Lekeden 1 hafta sonra idrar+kan pozitif çıktı canım.
kızlar slm nasılsınız bakalım
Selam kızlar;hala adetim gelmedi ve kan testi yaptırdım negatif çıkmadı arada ama düşük bi değer çıktı doktor yeni başlamış olabilir haftaya tekrar yapalım testi değerlerine bakalım dedi,belim ağrımaya devam ediyo bu arada bakalım kısmet
inşallah ekincim yaaaaaa allah hepimizin istediğini versin biran önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?