ıyıyım canım sen nasılsın
valla hırslanmayla olsa ben dokuz doğurmuştum kaydirigubbakcemile3
kızlar şuan o kadar garip bir durumdayımki anlatamam... biraz uzun olacak ama anlatıp size akıl danışmak istiyorum.
3-4 ay önce polikisikover olduğumu öğrendim. ilaç kullanmaya başladım 3 aydır düzenli adet görüyorum. bunun yanında bebiş istediğimiz için klomen içtim. çatlatma iğnesi vs, geçen ay 1 yumurtam gelişti aşılama oldu fakat olmadı...
bu ay klomenle yine yumurta takibinde en son 14 ve 15mm lik iki yumurtam vardı. sonra bir akrabamız trafik kazası geçirince şehir dışına çıkmak zorunda kaldık ve yumurta takibi ve çatlatma iğnesi olmadı. doktorum birkaç gün daha klomen kullandırdı sonra gün aşırı ilişki dedi. fakat biz sadece 13. 19. ve 20. gün birilkte olabildik. yumurtalar gelişip kendiliğinden çatlamış olabilirmi hiç bilmiyorum.
ve kaç aydır düzenli olan reglim 1 gün geçti.
sizce hamilemiyim yoksa kist falan olmuş olabilir mi ya da çatlatma iğnesi olmadığım için birkaç gün gecikme normalmidir? ne olur bana akıl verin yaaa... göğüslerim şişti balon gibi dokununca acıyo ama hala regl yok...
ben kaçıorum kızlar 9 gbı gırerım nete optum herkeslerı opuyorumnanaktan
Canım inşallah hamişsindir... Ama bu konuda ne desek bilemeyiz. Emin olabileceğimiz bir durum yok yani. Seni umutlandıracak sözler söylemek de istemiyorum açıkcası.. Değilsen üzülmeni istemem... En iyisi birkaç gün daha strese girmeden sabırla beklemen... Ya da test yapmandır canım benim...
zehselll ben gördüm :bbo: naber şekerim
valla nevrim döndü maşşallahhhh bu ne kalabalık
süperrrrr:lepi:
valla hırslanmayla olsa ben dokuz doğurmuştum kaydirigubbakcemile3
örgü ii geldi kız.bi de çıksak
evet zor olur çünkü zaten aylardır olmuyor yani sürekli onu görünce moralim bozulur benimm istiyosanız siz yazdırın canım..
beklemek... o kadar zor ki... insanın hiç aklından çıkmıyo... test alıp yapmak bile korkutuyor beni... hayal kırıklığı yaşamak korkutuyo aslında yoksa ki acayip test delisiyim yani... ama bu sefer direniyorum kendime resmen. :kedi:
zehsel bende iyiyim şükür canım.
kalabalık olunca gözükmüyo bazen kaydirigubbakcemile2
fatoşcum aslında bilsek kim ne kadardır bekliyo ama Su nun da dediği gibi :roflol:
hassas olan arkadaşlarımıza iyi gelmeyebilir bunu gözüne gözüne sokmak :roflol:
canım beklemek daha kötü bence yanı belırsızlık belkıde umut oluyo ınsana bana kalırsa test al ve yap gör sonucu negatıf çıkarsa hemen doktora gıdersın kıst olmussa bıle tedavı olursun bekelemk çözüm degıl tatlım tabıkı yınede sen bılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?