Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar resımlerımızı koysak buraya bırbırımızı görsek olmaz mı yaaaa

kızlar şuan o kadar garip bir durumdayımki anlatamam... biraz uzun olacak ama anlatıp size akıl danışmak istiyorum.

3-4 ay önce polikisikover olduğumu öğrendim. ilaç kullanmaya başladım 3 aydır düzenli adet görüyorum. bunun yanında bebiş istediğimiz için klomen içtim. çatlatma iğnesi vs, geçen ay 1 yumurtam gelişti aşılama oldu fakat olmadı...
bu ay klomenle yine yumurta takibinde en son 14 ve 15mm lik iki yumurtam vardı. sonra bir akrabamız trafik kazası geçirince şehir dışına çıkmak zorunda kaldık ve yumurta takibi ve çatlatma iğnesi olmadı. doktorum birkaç gün daha klomen kullandırdı sonra gün aşırı ilişki dedi. fakat biz sadece 13. 19. ve 20. gün birilkte olabildik. yumurtalar gelişip kendiliğinden çatlamış olabilirmi hiç bilmiyorum.

ve kaç aydır düzenli olan reglim 1 gün geçti.
sizce hamilemiyim yoksa kist falan olmuş olabilir mi ya da çatlatma iğnesi olmadığım için birkaç gün gecikme normalmidir? ne olur bana akıl verin yaaa... göğüslerim şişti balon gibi dokununca acıyo ama hala regl yok...

Canım inşallah hamişsindir... Ama bu konuda ne desek bilemeyiz. Emin olabileceğimiz bir durum yok yani. Seni umutlandıracak sözler söylemek de istemiyorum açıkcası.. Değilsen üzülmeni istemem... En iyisi birkaç gün daha strese girmeden sabırla beklemen... Ya da test yapmandır canım benim...

ipek26 seninde yerleşme lekesi olmuş sanırım benim tam lekelenmeydi ve kahverengiydi bir kere oldu senin nasıldı ve idrar yada kan testini adetin geçmesinimi beklememi önerirsin?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kımse benı görmüyormu aşk olsun

noldunuz ya coşmuşunuz kaydirigubbakcemile3

bilmem gereken bi durum varmı dönüp okuyamıcam kızlar :bbo:
sonra valla gözlerim ağrıyo çokmafoldumben

beklemek... o kadar zor ki... insanın hiç aklından çıkmıyo... test alıp yapmak bile korkutuyor beni... hayal kırıklığı yaşamak korkutuyo aslında yoksa ki acayip test delisiyim yani... ama bu sefer direniyorum kendime resmen. :kedi:

zehselll ben gördüm :bbo: naber şekerim
valla nevrim döndü maşşallahhhh bu ne kalabalık
süperrrrr:lepi:

zehselll ben gördüm :bbo: naber şekerim
valla nevrim döndü maşşallahhhh bu ne kalabalık
süperrrrr:lepi:

ıyıyım canım senden naber suozdek ve ıdılcan dısında kımse görmedı sanırım benı onlara seslenıyodum

canım beklemek daha kötü bence yanı belırsızlık belkıde umut oluyo ınsana bana kalırsa test al ve yap gör sonucu negatıf çıkarsa hemen doktora gıdersın kıst olmussa bıle tedavı olursun bekelemk çözüm degıl tatlım tabıkı yınede sen bılırsın

zehsel bende iyiyim şükür canım.
kalabalık olunca gözükmüyo bazen kaydirigubbakcemile2

fatoşcum aslında bilsek kim ne kadardır bekliyo ama Su nun da dediği gibi :roflol:
hassas olan arkadaşlarımıza iyi gelmeyebilir bunu gözüne gözüne sokmak :roflol:

tamadırrr zaten vazgeçtimmm :1hug:

polikistikover tedavisine başlamadan önce bazen 1 ay gecikirdi benim... ama artık günü gününe oluyordum. bu ay yine bir dengesizlik olu o zaman. akşam çıkıp test alırım yarın sabah hala regl olmadıysam yaparım testi en iyi bu galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…