Amin canımcım senin de inş. :Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq:
aminnnn inşallah
kızlarrrr Günaydın cümleten:lepi:
güzel bir gün olsun inşallahh:Saruboceq:
günaydın kızlaaaaar opuyorumnanaktan
2 gündür yoktum, eşim ve ben mide ve barsaklarımızı bozduk peşpeşe. cmt pazar o yattı. pazartesi salı da ben. salgınmış bacılar aman dikkat edin.
herkes iyidir umarım var mı hamile haberi
günaydınlarrr....geçmiş olsun a.s.tam geçiş dönemindeyiz ya nasıl kapıyoruz anlamıyoruz bile.
teşekkür ederim ipekcim aynen öyle nerden kaptığımızı anlayamadık kesinlikle. neyse ki 2 günde gelip geçiyor :) sen nasılsın, kızçemiz nasıl :)
bu arada kızlar ateş ölçme konusundan anlayan var mı aranızda. birşey sormak istiyorum da..
teşekkür ederim ipekcim aynen öyle nerden kaptığımızı anlayamadık kesinlikle. neyse ki 2 günde gelip geçiyor :) sen nasılsın, kızçemiz nasıl :)
bu arada kızlar ateş ölçme konusundan anlayan var mı aranızda. birşey sormak istiyorum da..
ben 1 defa ölçmüştüm belki yardımcı olabilirim
bizim de boğazlarımız şiş canım ya.ben de bebiş etkilenir mi diye merak ediyorum.İlaç almıyorum sürekli limonnn ama çok da fayda etmedi işte.bi yaz gelse parmak arası terliklerimizi giysek,renk renk eteklerimizi giysekkkk
iyiyim tesekkürler.sabah giremiyom topigee. Aksamda sabah yzaılanları okuyom işte... :))
sabah ki arkadasların tümüne sevgiler (beren35.ipek26.bayankarasuu) bu arada sizle pek konusamdım ama paylasımlarınızı kacırmadan okuyom ..
inşallahhhhhhhhhgünaydın canım.bugün herkes ii dileklerle başladı inşallah güzel geçer.:hulya:
fts çok geçmiş olsun demek istiyorum öncelikle. umarım herşey yolundadır. operasyon nasıl geçti?
ameliyat olmadı tatlım ileri bir tarihe atıldı..:1hug:
Mestiyosh Smart adet olmuş henüz yeni adetini yazdırmadı artı o günden beride topikte onu görmedim
gelir bugün yarın..
sen nasılsın hamileliğin nasıl geçiyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?