Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
beş gün geçti ipekcim bide pazartesi kan testi yaptırmıştım değer aralığı arasında çıkmıştı ama düşüktü doktor yeni gebe kalmış olabilirsin demişti

Berencim bu alıntılardaki numara Vandaki adamın numarası mı ki? Ya benim eltimin de yumurtalıklarında problem var, tüp bebek denediler olmadı, şimdi ikinci kez denemeyi düşünüyolar ama hiç ümitleri yok, 10 senedir çocukları olmuyo, çok üzülüyorum, ona bi faydası olur mu acaba numarayı versem yaa ( bi yandan da korkuyorum kendim için olsa hemen denerim ama başkasına sebep olmak istemem :uhm:

beş gün geçti ipekcim bide pazartesi kan testi yaptırmıştım değer aralığı arasında çıkmıştı ama düşüktü doktor yeni gebe kalmış olabilirsin demişti

hadi o zaman inşallah canım.silik bile çıkması yeter aslında.kesinleşsin de beren kupanı versin senin.

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy darısı başımıza yaaa :Saruboceq: bakalım ben nezaman görücem çift çizgiyi ((((

elovercim bende korkuyorum bu tip şeylerden tıpben umudum tükenmediği sürece kullanmak istemiyorum bal çörek otu tarçın masum bi karışım diye yedim bu ay. ama adetim lekelenmeler şeklinde uzadı gitti. ve sol tarafımda afedersin wcye çıkınca çok canım yanıyo. büyük konuşmıyım ama kullanmak istemiyorum.

karasu evet canım vandaki adamın numarasıymış deneyin demiyorum bn paylaşayım istedim dedimya korkarım böle şeylerden

madeeeeeeeeeee bak kuşum sana yazdım öteki sayfalarda. umutlanma yinede sen
yeni bi gebelik yani adete yakın hamile kalmışsın ama dedimya canım çok düşük değerin
düşme ihtimali yüksek. benim 9du ilk değerim sonra 25 oldu sonra 46 ( o gün kanama başladı) sonra 90
oldu kanamaya rağmen duruyo dedi dr.. ama malesef gitti işte
nolur çok kaptırma kendini olurmu

ay inşallah ipeğim yaaaaa...cuma kesinleşir demi?eğer bu bebiş varsa babası gibi uyuşuk anca gösteriyo kendini:CüvCüv:

şimdi bile çıkar kız kanda,ama cumayı beklersen değer büyük çıkar daha bi doyurucu yaşarsın mutluluğu.Belirtin yok mu?

evet bence kupayı ult.da görünce verelim korkuyorum ben çünkü:çok üzgünüm:
felaket tellalı gibi algılama beni madecim olurmu.. yaşadığım için bunu korkuyorum:çok üzgünüm:

ayyyy ne güzelll çokta ilginç adet söktürücüye ragmen bebiş nasılda tutunmuş Rabbim hayırlısıyla kucagına aldırsın ve hepimizinnn

ya beren bişey sorcam engin bilgilerine dayanaraktan.bu sitede kim yazsa beta değeri hep 50 civarı çıkıyor.Ben ilk yaptırdım 7500 çıktı sonra 14000 çıktı 1 hafta sonra sonra 32000 miydi neydi.Başka da yapılmadı.Neden ki?Acaba gittiğimiz hastanenin kullandığı değerlere göre mi değişiyor.Ama bana verilen kağıtta da 1-50 arası hamililik başlangıcı olarak yazıyordu aralıklarda

bu hikayeyi okumuştum. nasıl büyük bi mucize demiştim vay be..
allah sonunu hayır etsin inşallah

canım benim yaprırdıgım hastanelerdeki kagıtta 0-5 arası negatif 5-50 arası hamişlk

canım bu tamamen vücudun betahcg salgılama hızına bağlı kiminde düşükle başlayıp birden frılıyo ki 5den sonrası hamilelik başlangıcı kabul edilir.. kiminde normal olarak 2katına çıkıyo. zaten ilk 3test önemli. 2günde bir iki kat artarsa sorun yok deniliyo. sonrasında betahcg salgılanımı yavaşlıyo o yüzden devamını yapmıyolarolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…