Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yok ya canım gerek görmedim.Hamileliğin ilk dönemlerinde sivilce çıktı diye gitmiştim.Hamilelikte kullanılan en güvenli kremi verdi.Eczanede prospektüsünü okudum zorunlu olmadıkça kullanmayınız yazıyordu.Eczacı da benim eşim hamile olsa kullandırmazdım dedi.O yüzden 1 tek aspirin bile almadım ben bu dönemde.

BU DA Bı ALINTI KIZLAR
bende 3 yıldır hamile kalamıyordum.ama bu gün hamile oldugumu ögrendim .çok ama çok mutluyum
mahari ayşe hanım allah sizden razı olsun bir gün yine burda sizin yazınızı okuduktan sonra bırakmış oldugunuz numarayı aradım .ve dediyiniz gibi bana da şifa oldu allah yapandan da sizden de razı olsun allahın taktiri gerçekten akıl sır ermez hiç tanımadıgım insan lar bana sebeb oldu ben size çok dua ediyorum ve bir gün bana da dua edilsin diye bu defa ben yazıyorum ugur bey in numarasını 0537 597 15 07 .allah sizlerede büyük tür .rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

iyidir canım hamileliğim de iyi gidiyor. haftaya doktora gidicem. sen nasılsın. Smart listede olmayınca birşey mi oldu diye merak ettim. kendine iyi bak canım ben çıkıyorum.

iyiyim bende şükür canım.. problemsiz hamilelik gibisi yok valla. çok şükür.:)
görüşürüz canım güle güle:1hug:

çok etkilendim valla. Demek ki Allah'ın gerçekten yazdığı vakitten öncesi mümkün değil.bilmiyorumkismile

YıNE Bı ALINTI KIZLAR
hocam …selamlar bende 4,5 yıldan sonra anne oldum bu sürede dr çok gitdim ..yumurtalar çalışmıyo dendi bişey yok dendi kist var dendi….aşılama yaptım 3 defa tutmadı ..ama enson bitkisel bir ilaç kullandım allah sizden de yapanlardanda razı olsun hamile kaldım hemde ilk ay ..bilmiyorum bu sevincimi tüm anne adaylarıda bir gün yaşarlar dileyim o ..onlarda bu ilaçdan nasilensinler bilgi edinsinler istiyorum van da yaılan bu ilaç gerçekten bana anlatılanlar gibi süer bi şey bana da şifa oldu allah kullanan kullanmak isteyen herkese şifa etsin temin etmek bilgi almak isteyenler 0537 597 15 07 arasın kaybedecek hiç bir şeyleri yok.

bu vanda yapılan ilacı daha öncede duymuştum kızlar başka bi sitede.. valla etkilenmeye başladım he .:)

ayyy canım sizlere de çok geçmiş olsun. gerçekten insanı güçten düşüren bir hastalık. ben pazartesi günü tüm gün (çıkarmadığım ve wc de oturmadığım anlarda) uyudum. salı biraz toparlandım ama bugün yine midem bulanıyor. 4 günü buluyormuş tam olarak geçmesi. ama çok bulaşıcı inşallah oğluna geçmez kuzucum

en doğrusunu yapıyorsun canım. biraz daha sık dişini. bol meyve ve sebze ye. ayrıca çok bol su iç.

bu vanda yapılan ilacı daha öncede duymuştum kızlar başka bi sitede.. valla etkilenmeye başladım he .:)

o da nesi kısss bacım?

elovercim neyin nesi olduğunu hiç bilmiyorum.
vandaki adam yapıyomuş bu ilacı
bitkisel şeyler kullanıyomuş karışımda.
yumurtlma sorunu olanlara yapılıyo bu ilaç
adamı arıyomuşsun dr.ların teşhisini söylüymuşsun
ilacı yapıp gönderiyomuş ve bahsettiğim kadın hamile şimdi
bi başka kadındada yumurta oluşmadığı için hamile kalamıyomuş
bu ilacı getirtmiş adetinin 8.günü dr.a gitmiş ve 4tane yumurta oluşmuş
ve gününü bekliyo belkide hamile bilemiyorum

idil hoşgeldin canım

ipekkk idilin tükkana ortak mı olacan sen kaydirigubbakcemile3

idil hoşgeldin canım

ipekkk idilin tükkana ortak mı olacan sen kaydirigubbakcemile3

demi pek bi ilgiliyimkaydirigubbakcemile3
isterdim tutturabildiğim iyi bir iş yapmak.Kendin için çalışıyosun sonuçta.Ahhhh eczacı olmak varmış..laelaelaelaelae

eskiden daha kalabalık olurdu burası beren.Millet sıkıldı mı acaba?

kendi işimi kuracam nasipse hele bi bebek olayını halledeyimde :) ben kırtasiye üzerine tükkan açacam nasipse.. matbaacıyız ya biz. gayet kazançlı olcak bizim için..
evet bi kaç gündür pek gelen olmuyo
herkesin birden elini ayağını kesmesi çok garip
sıkılmışda olabilirler girmemeye karar vermişte olabilrler
napalım buranın bekçisi biz oluruz :)

yaaa ne adammış beee. ama ben korkuyorum bööle şeylerden berenim, kist mist yapar falan diye Allah korusun

defter,kitap okusu...çok güzel..inşallah olur....
Hızlı koştuk,çabuk yorulmul olabiliriz ama umarım öle değildir.

Salat-ı Tefriciye
ALINTIDIR:Tanıyanlar bilir, uzun süredir yumurtalıklarımda her ay oluşan kistlerimle uğraşıyordum. Adet söktürücü almadan adet göremiyordum. Kistlerin geçmesi için doktorlar bir de doğum kontrol hapı veriyorlardı. ılacı kullandığım süre içinde kist geçiyor, kullanmayı bırakınca kistler her defasında daha da büyüyerek geri geliyordu.

Bu arada son bikaç aydır gerçekten gebeliği çok istediğimi farkettim.

En sonunda bu ay yine çoook uzun bi süre adet göremeyince 23 Haziran’da hamileyim galiba diye umutlanarak sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım…Sonuç negatif çıktı, o zaman anladım ki yine kistler geldi..

ıki gün sonra 25 Haziran’da hastanede beni muayene eden doktor bu sefer kistlerimin 3cm olduğunu, daha da büyürse ameliyat olmam gerekeceğini söyledi. Yine bir adet söktürücü yazdı. ılacın 10 gün süreceğini, bittikten sonra da adet göreceğimi söyleyerek beni eve yolladı.

Bu olay benim için dönüm noktası oldu.Bu sefer canıma tak etti. Kendimi o kadar aciz hissettim ki o çaresizlikle Allah’a sığındım. Dua kitabını karıştırırken Salat-ı Tefriciye duasını gördüm. 4444 tane okuyanın Allah gönlünün muadını verir yazıyordu. Kandil gecesi başladım. Bir hafta boyunca bütün işlerimi bi kenara bıraktım ve bütün kalbimle gece gündüz saatlerce bu duayı okudum.

4 Temmuz’da adet söktürücü ilacım bitti ama ne gelen var ne giden…ıyiden iyiye gerildim. Bi gece ağlaya ağlaya saatlerce dua ettim “Allahım sen duaları karşılıksız bırakmazsın. Nolur dualarımı kabul et.”diye….

6 Temmuz’da 4444 tane Salat-ı Tefriciyem bitti. Üzerine de Hacet namazı kılarak dua ettim. Gece de uyanıp yine dua ettim…Bu arada bu süre zarfında tanıdığım, gördüğüm herkese nasılsın deseler bana dua edin dedim.Arkamda bi dua ordusu topladım.

Ve 7 Temmuz..
“Adet söktürücü bitti, ben daha niye adet göremedim? Yoksa kist büyüdü de ameliyat mı olmam gerekecek? gibi kafamdaki sorularla bu kez annem yanımda, yine doktora gittim. Doktor muayene etti… Bi daha etti… Bi daha etti… Şaşırdı kaldı..”Gebelik testi yaptırmış mıydın?” dedi…”Evet, negatifti.”dedim. “Ama hamilesin!!!!”dedi… Annemle ikimiz şaşkın birbirimize bakakaldık. “Nasıl yani???Ya kistler?” dedim. “Kistler yok olmuş!!!”dedi doktor. 10 gün içinde nasıl kistler gitti, bebek geldi anlamaya çalışırken annem “Allah herşeye kadir.Dualarını duydu.” dedi.

Eve gelene kadar yolda gördüğüm fakirlere sadaka dağıttım. Gelince de iki rekat şükür namazı kıldım. O kistlerin nasıl gidip , yerine bebeğimin nasıl geldiğini doktor da izah edemedi ama anladım ki Allah dilerse olmaz diye bir şey yok…

Çocuğum olmuyor diye üzülen arkadaşlar; duaların gücüne inanın, umudunuzu yitirmeyin. Allah’a sığının.Allah’a dua edin. Onun kudreti bütün mucizeleri gerçeklerştirmeye yeter…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…