Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet ipekcim en iyisini yaparsın
ve çok fazla ara vermemeni tavsiye ediyorum
4-5 yaş en ideali

bana müsaade kızlar
görüşürüz
öperim cümleten
arkadaşlara selamlar

eksik olmuş sanki kek malzemesi ama sorun değil canım eline sağlık.
kızlar bilen var mı yaren in sorusunun cevabınıkaydirigubbakcemile3

benim ablamın 2 kızı var . biri 2,5 diğeri 7 aylık çok tatlılarr. ikincisi istemeyerek oldu nası büyütçem falan derken büyüdü bile . çok tatlı oluyolar yaa

eksik olmuş sanki kek malzemesi ama sorun değil canım eline sağlık.
kızlar bilen var mı yaren in sorusunun cevabınıkaydirigubbakcemile3

yok canım ya keki böyle oluyor zaten . yağlı kağıda koyuluyor 8-10 dk pişirip kağıttan çıkarılıyor. ama eksik verdiyse bilemem arkadaş

az önce msnden uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımla konuştum .
daha bişey konuşmadan hamileymişsin hayırlı olsun falan dedi. bende baka kaldım ne diyo diye . sonra bende yok öle bişey dedim.
içime doğdu hamilesin bence dedi . bişeyden haberi yok istediğimi falanda bilmiyor inşalllaahh dedimmmmm :teytey::teytey:

yok canım ya keki böyle oluyor zaten . yağlı kağıda koyuluyor 8-10 dk pişirip kağıttan çıkarılıyor. ama eksik verdiyse bilemem arkadaş

ne bileyim hamur kıvamına gelmesi için sanki başka bişeyler daha olması lazım.Yumurta yeter mi ki

arkadaşlar çok yoğun derecede bembeyaz akıntım oluyor neden acaba hamilelik belirtisi olabilirmi

ne bileyim hamur kıvamına gelmesi için sanki başka bişeyler daha olması lazım.Yumurta yeter mi ki

bilmiyorum ki belki eksik söyledi. . vazgeçtim yapmıcam içime kurt düştü yağlı kağıdım yok zaten . kek kalıbında kek yapçam

bilmiyorum ki belki eksik söyledi. . vazgeçtim yapmıcam içime kurt düştü yağlı kağıdım yok zaten . kek kalıbında kek yapçam

daha önce denemediysen bence de misafir için deneme yaa.ama yine de eksik benceeeeeeCADIARZU

kızlar merhaba...
ben kırmızıları gördüm maalesef...ama çokda üzülmedim :) biliyorsunuz çünkü hiç umudum yoktu bu ay...Yeni tarihim 17 şubat...

kızlar ben istanbulda toplantıda olacağım 10 gün kadar. O yüzden bu arada yazamayabilirim sizlere ama ara arada olsa girmeye çalışacağım topiciğimize :)

hazır İstanbul'a gelmişken İstanbullu arkadaşlarımıda görsem ya ne güzel olur :))

şimdilik kendinize çok çok iyi bakın. hepinizi çok seviyorum. umarım geldiğimde bol bol hamiş haberleri alırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…