Canım 9 gün önceki lekelenmen yerleşme kanamasını düşündürüyo ama vajinada sızlama bende adetim yaklaşınca oluyo, sen yine de benim söylediğim şeyle moralini bozma ama herşeye hazırlıklı ol kendini çok fazla kaptırıp üzülme diye söylüyorum, inşallah hamilesindir şekerim, yarın testini yaptırınca sonucunu mutlaka bildir bize de yerimseniben
napalım canım ya bi kaç gündür tansiyon sorunu yaşıyorum.Boğazlarım şişti yatmaktan korkuyorum.Acaba ben hasta olursam bebek etkilenir mi?Etkilenirse nasıl etkilenir acaba bunları bilmiyorum.inşallah canım valla bak kendime ederken Allah biliyo ya sizi de söylüyorum.O zaman daha makbul olurmuş zaten.:Saruboceq:
inşallah canım.ne kadar zamandır istiyosunuz.
benimde adetliyken ağrır ama canım bu öyle ağrı değil sızlama resmen değişik birşey tamam canım yarın bildiririm sonucumu dua edin bana
atma kız her zaman lazım sana o.aklını verme kukuya geçer canımkaydirigubbakcemile3
Sağol canım benim :1hug:
Ben de kocişimi ikna ettim, adetim bitsin birlikte doktora gidices bu ay, ona da test yaptıracas boshayallersmile inşallah bi aksilik çıkmaz :Saruboceq:
Dualarımız seninle :teselli: işallah güzel haberlerle geliceksin yarın yerimseniben
çin takvimi atmasyon.bende erkek çıkmıştı.Kızımız olacakbayanssulusmile
hadi yaaa... herkes doğru çıkıyo diyince bakmıştım bendee..
ooo ne güzell cimcimen geliyoorropuyorumnanaktan
Sağol canım benim :1hug:
Ben de kocişimi ikna ettim, adetim bitsin birlikte doktora gidices bu ay, ona da test yaptıracas boshayallersmile inşallah bi aksilik çıkmaz :Saruboceq:
inşallah herşey istediğiniz gibi olur tatlım sen iyi ikna edebilmişsin ben ikna edemedim :çok üzgünüm:doktora götürmek için
yok ya,genler etkiliyo,çiftleşme zamanı vs en önemlisi ne yazıldıysa o oluyo işte.Bakma sen onlara.Ama bazı belirtileri de dikkate almak lazım büyükleri dinlemek lazım yani.Cinsiyet kısmen de olsa bence kendini belli ediyor.
aynı şeyleri söyledik sen gelmeden önce.hepimiz bayılcaz.ben de battaniyenin altında zaping yapmak istiyorum.kaydirigubbakcemile2
Özledim kıs seni ben :1hug:
ben gitiim tatlım bitirdim tedavilerimi guatr hastasıyım bende hipotroid var ama geçen ay değerlerim düzelmişti birazda ondan hevesliyim belkide bu ayaklinialirimsmileneden gitmiyo ki canım.Sen gittin mi?En azından önce kendinikini bitir sende bişey çıkmazsa eşin o zamana alışır zaten tedavi sürecine,işin kısmen daha kolay olur.
kuşum bende özledim:1hug:
bu hafta sende pek girmedin dün hiç yoktun e tabi karne haftası dedim
o yüzden yoksun diye düşündüm..
peki okullar tatil olunca nete girebilcekmisinkafamçokkarıştı
ben gitiim tatlım bitirdim tedavilerimi guatr hastasıyım bende hipotroid var ama geçen ay değerlerim düzelmişti birazda ondan hevesliyim belkide bu ayaklinialirimsmile
valla ya offfff kocamdan izinmi istesem:roflol:
kuşum bende özledim:1hug:
bu hafta sende pek girmedin dün hiç yoktun e tabi karne haftası dedim
o yüzden yoksun diye düşündüm..
peki okullar tatil olunca nete girebilcekmisinkafamçokkarıştı
inşallah herşey istediğiniz gibi olur tatlım sen iyi ikna edebilmişsin ben ikna edemedim :çok üzgünüm:doktora götürmek için
Aynen söylediğin gibi canım yaa, karne haftası olduğu için çok yoğunuz bu hafta ondan pek giremedim, dün de toplantımız vardı, okulda diildim ondan giremedim, ama tatilde burdayım bol bol, tatilimiz yok bizim malesef, kociş de ben de okula devam :sinifsinif: ama en azından dersim olmicak, idareciler iş çıkarmazsa bütün gün forumdayım valla zemuszemus
ben kocamın yanında çalışcam hala düşüncemdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?