Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

benimde adetliyken ağrır ama canım bu öyle ağrı değil sızlama resmen değişik birşey tamam canım yarın bildiririm sonucumu dua edin bana

Sağol canım benim :1hug:
Ben de kocişimi ikna ettim, adetim bitsin birlikte doktora gidices bu ay, ona da test yaptıracas boshayallersmile inşallah bi aksilik çıkmaz :Saruboceq:

hadi yaaa... herkes doğru çıkıyo diyince bakmıştım bendee..
ooo ne güzell cimcimen geliyoorr opuyorumnanaktan

yok ya,genler etkiliyo,çiftleşme zamanı vs en önemlisi ne yazıldıysa o oluyo işte.Bakma sen onlara.Ama bazı belirtileri de dikkate almak lazım büyükleri dinlemek lazım yani.Cinsiyet kısmen de olsa bence kendini belli ediyor.

Sağol canım benim :1hug:
Ben de kocişimi ikna ettim, adetim bitsin birlikte doktora gidices bu ay, ona da test yaptıracas boshayallersmile inşallah bi aksilik çıkmaz :Saruboceq:

inşallah herşey istediğiniz gibi olur tatlım sen iyi ikna edebilmişsin ben ikna edemedim :çok üzgünüm:doktora götürmek için

inşallah herşey istediğiniz gibi olur tatlım sen iyi ikna edebilmişsin ben ikna edemedim :çok üzgünüm:doktora götürmek için

neden gitmiyo ki canım.Sen gittin mi?En azından önce kendinikini bitir sende bişey çıkmazsa eşin o zamana alışır zaten tedavi sürecine,işin kısmen daha kolay olur.

doğru... ben hep kızım olsun istemişimdir .
eli ayağı düzgün olsun sağ salim doğsunda kız-erkek faketmez. başka bişey istemiyorum artık .. sadece bebek istiyorummmm mafoldumben

aynı şeyleri söyledik sen gelmeden önce.hepimiz bayılcaz.ben de battaniyenin altında zaping yapmak istiyorum.kaydirigubbakcemile2

valla ya offfff kocamdan izinmi istesem:roflol:

Özledim kıs seni ben :1hug:

kuşum bende özledim:1hug:
bu hafta sende pek girmedin dün hiç yoktun e tabi karne haftası dedim
o yüzden yoksun diye düşündüm..
peki okullar tatil olunca nete girebilcekmisinkafamçokkarıştı

yarencim eğer 1yıldır düzenli beraberliğe rağmen bebeğiniz olmuyosa
önce sen sonra eşin dr.a görünmeli
yoksa boşa kürek sallamış olunuyo canım
eğer bi sorun varsa çok şükür tedavileride var

neden gitmiyo ki canım.Sen gittin mi?En azından önce kendinikini bitir sende bişey çıkmazsa eşin o zamana alışır zaten tedavi sürecine,işin kısmen daha kolay olur.
ben gitiim tatlım bitirdim tedavilerimi guatr hastasıyım bende hipotroid var ama geçen ay değerlerim düzelmişti birazda ondan hevesliyim belkide bu ayaklinialirimsmile

kuşum bende özledim:1hug:
bu hafta sende pek girmedin dün hiç yoktun e tabi karne haftası dedim
o yüzden yoksun diye düşündüm..
peki okullar tatil olunca nete girebilcekmisinkafamçokkarıştı

Aynen söylediğin gibi canım yaa, karne haftası olduğu için çok yoğunuz bu hafta ondan pek giremedim, dün de toplantımız vardı, okulda diildim ondan giremedim, ama tatilde burdayım bol bol, tatilimiz yok bizim malesef, kociş de ben de okula devam :sinifsinif: ama en azından dersim olmicak, idareciler iş çıkarmazsa bütün gün forumdayım valla zemuszemus

ben gitiim tatlım bitirdim tedavilerimi guatr hastasıyım bende hipotroid var ama geçen ay değerlerim düzelmişti birazda ondan hevesliyim belkide bu ayaklinialirimsmile

o zaman umutsuzluğa kapılma ya yeni düzeldiyse değerlerinyerimseniben

ben kocamın yanında çalışcam hala düşüncemdelikafadulden

Canım ben ilk önce ona hiç böyle bişey teklif etmedim, önce kendim gittim, ufak tefek bazı hormon problemlerim çıktı, ilaçlarla geçti çok şükür, ama doktorum artık hamile kalmaman için hiç bir neden yok dediği halde bu ay da olmayınca kendiliğinden ikna oldu benimki, şimdi o da istiyo, bi sorun var sa erkenden öğrenmek en iyisi, önce ikiniz de kendinizi, vücudunuzu tanicaksınız ki ona göre önleminizi ya da çabanızı göstereceksiniz, diğer türlüsü Berenin de dediği gibi boşa kürek çekmek olur canımcım yerimseniben
ama inşallah bütün bunlara gerek kalmadan güzel haberini alırsın :Saruboceq:

tühhh niye öle yaa.. normalde diğer örtmenler tatil ama dimi:bbo:

ben kocamın yanında çalışcam hala düşüncemdelikafadulden

sorumluluk diyelim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…