yarencim eğer 1yıldır düzenli beraberliğe rağmen bebeğiniz olmuyosa
önce sen sonra eşin dr.a görünmeli
yoksa boşa kürek sallamış olunuyo canım
eğer bi sorun varsa çok şükür tedavileride var
canım ben yasmin hapı kullandım. 1 sene olmaması normalmiş. kimisi hemen hamile kalıyor kimisi 1 sene sonra kalıyomuş. 1 sene olmadı benim daha o yüzden doktora gitmedim
canım ben yasmin hapı kullandım. 1 sene olmaması normalmiş. kimisi hemen hamile kalıyor kimisi 1 sene sonra kalıyomuş. 1 sene olmadı benim daha o yüzden doktora gitmedim
tühhh niye öle yaa.. normalde diğer örtmenler tatil ama dimi:bbo:
Tabi tabi diğer öğretmenlere tatil ama bize yok, biz formatörler idareci statüsünde çalıştığımız ve idareci ücreti aldığımız için idarecilerin mesai saatlerine tabiyiz, 8-17 mesaisi yani, şubat tatil yok, yaz tatili yok, yalnızca senelik 20 gün izin hakkımız var işte, o uygulama da bu sene ilk defa başladı, bu seneye kadar hep tatillerimizi yapardık:gitme:
Tabi tabi diğer öğretmenlere tatil ama bize yok, biz formatörler idareci statüsünde çalıştığımız ve idareci ücreti aldığımız için idarecilerin mesai saatlerine tabiyiz, 8-17 mesaisi yani, şubat tatil yok, yaz tatili yok, yalnızca senelik 20 gün izin hakkımız var işte, o uygulama da bu sene ilk defa başladı, bu seneye kadar hep tatillerimizi yapardık:gitme:
e kuşum ozaman strese de gerek yok tamammı:1hug:
AYYYY KIZLAR KABUS GİBİ YA OKUYUN BAK
ABD’nin Connecticut eyaletinin Greenwich kentinde...
İddiaya göre, Dr. Ben Ramaley, ismi açıklanmayan bir beyaz kadınla siyahi kocasının çocuk sahibi olmasını sağladı. Ancak ikiz çocukların çok açık tenli olması üzerine şüphelenelerek DNA testi yaptıran çift, babanın başkası olduğunu öğrendi. Çift 2005 yılında Ramaley’i, kendi spermini enjekte etmekle suçlayarak dava açtı. Ancak Dr. Ramaley’in, söz konusu kadına yanlışlıkla başka bir adamın sperminin enjekte edildiğini önü sürdü ve 10 bin dolar ceza ödeyip, bir daha yapay dölleme işlemi yapmamayı kabul etti. Dava da bu şekilde kapatıldı.Ancak Connecticut Sağlık Departmanı, davayı yeniden gündeme getirdi. Departman, eski davada doktordan DNA testi istenmediğini belirterek, durumun açıklığa kavuşturulması için davanın yeniden görülmesini istedi.
öyle ama çok istiyorum . bu kadar uzun bekliceğimi bilmiyodum .
ben 3-4 ay sonra kalırım falan diye düşünmüştüm.
eğer bu ay olursa süpriz olcak eşime....
son 3 aydır belirtiler var hamileyim galıba diye eşimide umutlandırdım hep .. sonra hayal kırıklığı ...
bu ay hiç bişey demedim. o lekelenmeyi bile demedim ..
hadi bebişim süpriz yapp geLLL :teytey::teytey::dance:
kızlar bişi sorcamm . akşama misafir gelcek rulo pasta yapayım dedim ama yağlı kağıdım bittiydi. burdaki marketlerde yok . onun yerine aliminyum folyo olurmu ki
YARENCİM inşallah canım sürpriz gelmiştir bebeğin
bende oğluma hemen hamile kaldım
8 yaşındaydı kardeşi olsun istedik
11 yaşında hala bekliyoruz
sorun yok 3yıldır 1kez hamile kaldım o da düştü
tuhaff çok hemde
beren ya Allah o bi tanecik oğluşunu vermiş ya bi de o da olmasaydı Allah korusun.
önce tarifini bi alalım:ecrin_bebek:
ay ipek ağzından yel alsın. düşünmek bile istemiyorum
şükürler olsun milyonlarca kez hemde
benim derdimi az çok anlamışsındır
oğlum okadar çok kardeş istiyoki ipek
geçen gün çocuk esirgemeden küçük bebek alabilirmiyiz diye sordu
düşün yani
yoksa inan 34 den sonra çok zor geliyo bebek bakmak büyütmek
rahatım yerinde çünkü her yönden.. çok şükür
anlıyosun dimi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?