peki don olarak bişiy sorcam..:kedi:hamilelik belirtileri içinde göbek çevresinde ara ara sancı duyan oldumu hiç aranızda...bıçak saplar gb..anlık..göbeğimde..son bu hadi...
randevu aldım..gidicem hafta sonu dr.a.....yetti artıkım..Çok üzgünüm çoook
:roflol: sen çok yaşa emi :roflol:
Olgunlaşmış yumurtanın, yumurtalıktan dışarı bırakılmasına az bir zaman kala fallop tüpü isimli bir organ, bu yumurtayı yakalayabilmek için harekete geçer. Hassas dokunuşlarda yumurtalığın üzerinde yumurta hücresi bulmaya çalışır. (1-2) Çünkü olgunlaşmış yumurtanın döllenebilmesi için mutlaka fallop tüpünün içine girmesi gerekir. Sonunda fallop tüpü olgunlaşan yumurtayı bulur ve içine çeker. Artık yumurta hücresinin yolculuğu başlamıştır. (3) Yumurta döllenebilmek ve anne rahmine ulaşabilmek için fallop tüpü boyunca uzun bir yol kat etmek zorundadır. Nitekim fallop tüpünün içinde bulunan milyonlarca hücre yumurtayı rahme ulaştırmakla görevlendirilmiştir. Bu hücreler yüzeylerinde bulunan silya isimli tüycükleri aynı yöne doğru hareket ettirirler. Böylece adeta elden ele çok kıymetli bir yükü taşır gibi, yumurta hücresini gitmesi gereken yöne doğru ilerletirler. Yumurta, kendisi arayan spermlerle karşılaşır. (4) Spermlerden yalnızca bir tanesi yumurtaya girmeyi başaracaktır. (5) Döllenmiş yumurta fallop tüpündeki tüycüklerin yardımıyla anne rahmine doğru ilerler. (6) Her hücre üzerine düşen görevi eksizsiz yerine getirir, çünkü Allah'ın yaratışı kusursuzdur.
offf off offff lanet olasıcı bilgisayar habire garip ses çıkartıyor off ya lanet olmayasıcı bilsiyarar of
Ya kızlar düşünsenize bu olay her ay tekrarlanıyo içimizde ve biz farkına bile varmıyoruz yaa boshayallersmile Allah'ım sen ne büyüksün :Saruboceq:
benimki yön bulamıyommm soldan sıkıştırıyo benii ama bilmiyoki sol tıkalıııı kaydirigubbakcemile
uppppppppppppssssssssssss sağa çek sağa çek kaydirigubbakcemile
beceriksiz anam napimm :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol: alemsin kıs sen hep böyle ol emi, valla bana da enerji kattın :1hug: canımsın Şeniz
kızlar merhabaa
a.s.
gitme kız adamın bukadar üstüne kaydirigubbakcemile3beceriksiz anam napimm :mymeka:
bugün patronda yok yanlızım ya azıttım iyice sadece 1 çizim bitirdim koca günnn elimi işe sürmedim valla videoyu izle mutlaka yıkıldık biz su ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?