Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Olgunlaşmış yumurtanın, yumurtalıktan dışarı bırakılmasına az bir zaman kala fallop tüpü isimli bir organ, bu yumurtayı yakalayabilmek için harekete geçer. Hassas dokunuşlarda yumurtalığın üzerinde yumurta hücresi bulmaya çalışır. (1-2) Çünkü olgunlaşmış yumurtanın döllenebilmesi için mutlaka fallop tüpünün içine girmesi gerekir. Sonunda fallop tüpü olgunlaşan yumurtayı bulur ve içine çeker. Artık yumurta hücresinin yolculuğu başlamıştır. (3) Yumurta döllenebilmek ve anne rahmine ulaşabilmek için fallop tüpü boyunca uzun bir yol kat etmek zorundadır. Nitekim fallop tüpünün içinde bulunan milyonlarca hücre yumurtayı rahme ulaştırmakla görevlendirilmiştir. Bu hücreler yüzeylerinde bulunan silya isimli tüycükleri aynı yöne doğru hareket ettirirler. Böylece adeta elden ele çok kıymetli bir yükü taşır gibi, yumurta hücresini gitmesi gereken yöne doğru ilerletirler. Yumurta, kendisi arayan spermlerle karşılaşır. (4) Spermlerden yalnızca bir tanesi yumurtaya girmeyi başaracaktır. (5) Döllenmiş yumurta fallop tüpündeki tüycüklerin yardımıyla anne rahmine doğru ilerler. (6) Her hücre üzerine düşen görevi eksizsiz yerine getirir, çünkü Allah'ın yaratışı kusursuzdur.

Canım söylediğin şeyi yaşayan çok duydum hamilelerden ama bence de en bantıklısı daha fazla beklemeden doktora gitmen, en sağlıklı sonucu ondan alırsın bence, bu merak ettiklerini de sor, ben herşeyi soruyorum valla doktoruma, burda konuştuğumuz herşeyi soruyorum çekinmeden zemuszemus

Ya kızlar düşünsenize bu olay her ay tekrarlanıyo içimizde ve biz farkına bile varmıyoruz yaa boshayallersmile Allah'ım sen ne büyüksün :Saruboceq:

Ya kızlar düşünsenize bu olay her ay tekrarlanıyo içimizde ve biz farkına bile varmıyoruz yaa boshayallersmile Allah'ım sen ne büyüksün :Saruboceq:

benimki yön bulamıyommm soldan sıkıştırıyo benii ama bilmiyoki sol tıkalıııı kaydirigubbakcemile
ben hep diom kii sağdan yolla kocişe beceremiyooo :kedi: :mymeka:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
madeofhonor...................14 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77................................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Elson............................17 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
krizantem.................19 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
begummmm..............25 OCAK
AnGElllL.................26 OCAK
zehsel.........................26 OCAK
ekin79.......................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
lovelybaby...........1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
beleney..................2 ŞUBAT
hatunsultan...................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack......................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979.........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn...............................10ŞUBAT
naneseker.............................13ŞUBAT
rufeyde serra.......................13 ŞUBAT
ktg........................................15ŞUBAT
bayankarasu.......................17ŞUBAT
clemantine........................17ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

:roflol: :roflol: :roflol: alemsin kıs sen hep böyle ol emi, valla bana da enerji kattın :1hug: canımsın Şeniz

bugün patronda yok yanlızım ya azıttım iyice sadece 1 çizim bitirdim koca günnn elimi işe sürmedim valla videoyu izle mutlaka yıkıldık biz su ile

bugün patronda yok yanlızım ya azıttım iyice sadece 1 çizim bitirdim koca günnn elimi işe sürmedim valla videoyu izle mutlaka yıkıldık biz su ile

ayy koptum resmennnnnnnnnnnnnnnnn nerden buldun kız bunu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…