evet ama bi o kadarda inatçı ve akıllı olup yumurtaya kadar gelip yarışanlarda var izlediğimiz belgeselde gördüm ve ne kadar mucizevi bir olay olduğunu yeniden düşündüm..allah yol bilip helak olmayanına rastlamamızı sağlasın :) yaw bu dua biraz tuhaf oldu gibi :)
ii bişey öğrendiyseniz bize de söylesenize:sinifsinif:
Selam kızlar naber???? bakıyorum bugün neşelisiniz
ben varya deli gibi gülüomm Allah neşemizi bozmasın valla :Saruboceq: :lepi:
kız spermin yumurtaya gidiş hikayesi yavrum nasıl biş eziyettt ohaoldumsmile onu baktık benim ne zmn döllenir acep derken o çıktı karşımızzaa yok kuyrugunu bırakırmış bunuda uzaya atılan füze gibi değerlendirmişler kuyrugunu bırakması füzenin agırlıgını atmasına benziomuş kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişey diyim mi benim eşimi en çok sıvı çikolatalar var ya kahvaltılık sarelle tarzı,onlar etkiliyor.her hafta 250 gr lık bitirir kahvaltılarda,sanırım çok enerji veriyo.İşe yarar mı bilmem.sositososito
Selam kızlar naber???? bakıyorum bugün neşelisiniz
hangi belgesel nette var mı?ben de bi bakım çatlarım şimdi.:icecream:
anne karnında yaşama yolculuk belgeseli yaz google'a canım.
dogum kontrol hapi kullanıyordum bıraktıktan sora 3 ay hamile kalınmasını dogru bulmuyorlar bu dönem içinde bende kondomla korundum ve ocakta adet olup yani 4 ay geçtikten sora hamile kalmak istiyordum her ay adetim başlarken lekeler gelir 2_3 gün sora kanamam olurdu bu ay nolduysa olmuyorum
kızlar bee..bişey sorcam..bugün wc ye çok sık gittim.saçmalık diyeceksiniz demeyin nolursenağlama ama yani acaba varmıki diyorum..bugün test yapıyımmı sizce bidaha.adet günümde yapmıştım...:uhm:
he bide şey diycem..üşütmekten olabilir diycem.üşütünce nasıl oluyo.ablam diyoki üşütünce var sanıyosun gidiyodun geliyosun bişey yok..öylemi??öyle oluyosa benim öyle değil..bide yanma falanda yok..offff saçmaladımmı ne yaa..olacaksam olayım..kurtulayım bu dertten..senağlama
o belgesel daha yüzeysel bu yazı spremin başına gelenleri anlatıyo ayy sanırım sinirlerim bozuk gülüp duruyom olumunekankayizsmile
bide kondomu bilmiyom ya su bana msn den anlatıyo ne oldugunu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o belgesel daha yüzeysel bu yazı spremin başına gelenleri anlatıyo ayy sanırım sinirlerim bozuk gülüp duruyom olumunekankayizsmile
bide kondomu bilmiyom ya su bana msn den anlatıyo ne oldugunu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız sen çok yaşa emiii :roflol::roflol:
yahu burdan yazsanıza gülelim alla allaaa :)
tamam ben şu detaylı yazıyı okuyorum..
kız ben de çok sık tuvalete gidiyorum bu aralar bakalım ne olacakk göğüslerim çok ağrıyor akıntı çok umarım adet değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?