Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Sperm hücreleri Fallop tüpü içinde hareket ederken tüp içinde bulunan sıvılar bu hücrelerin ilerlemesine yardımcı olurlar. ılginç bir şekilde aynı sıvı ve tüp içindeki tüycükler ters yönde hareket eden yumurta hücresi ile sperm hücrelerinin birbirlerine kavuşmalarına imkan vermek için aynı zamanda her iki yönde hareketi kolaylaştırıcı etki gösterirler.

bak adi tüpün yaptıgınaaa

Sperm hücresi içeri girerken kuyruğunu dışarıda bırakır. Bu olay uzaya gönderilen bir füzenin atmosferden çıkarken yükünü hafifletmek amacına yönelik olarak yakıt deposunu atma işlevine benzetilebilir

bide bu çok komiktiii

inşAllah hamilesindir canım yaaa umutlanma dicem de ben 3. günümde hamile hissediom kendimi yanlış anlama adet geçmedi çalışmadan sonraki 3. günümdeyim

inşallah kuzum.......inşallah sen de hamilesindir ben de hamileyimdir inşallah bu topikteki herkes hamiledir ......... valla ben ümitledim bile canım...adete 6 gün kaldı heyecan ve korkuyla bekliyorum bu günü.

hadi ben çıkıyom artık iyi güldük neşemizi bulduk valla..ama ben yemeklik bişiler düşinim artık :)10.gün sert bi kahve içiriyim kocamada :) ama daha 7.gündeyim.olgunlaştırıyorum yumurtalarımı :)ayyy saçmaladık bugün yaaa..allah neşemizi daim etsin budan hamile olup böyle eğlenceli geyikler çevirelim inşallahhhhhhhhhhh..hamile olan diğer arkadaşlarımızla da beraber...hadi herkeze öpücükleerrrr...

inşallah kuzum.......inşallah sen de hamilesindir ben de hamileyimdir inşallah bu topikteki herkes hamiledir ......... valla ben ümitledim bile canım...adete 6 gün kaldı heyecan ve korkuyla bekliyorum bu günü.

İnşAllah canım aminnnnnn

geliştir büyüttt umarım haretli bi sprem denk gelirde çalışmalar boşa gitmezz aklinialirimsmile

evet okudum bende bu yazıları kızlar..4,5 - 5 km yol kat ettiğini söylüyo spermlerin..olaya bakın yaaa.hadi kafamı yemekle dağıtiyim biraz..tekrar görüşürükkk

evet okudum bende bu yazıları kızlar..4,5 - 5 km yol kat ettiğini söylüyo spermlerin..olaya bakın yaaa.hadi kafamı yemekle dağıtiyim biraz..tekrar görüşürükkk

yaa düşün sen 4 km yürüyünce ne hale gelion o zavallım ne yapsın bide adi tüplerin saldırısıı ayyy Allah kolaylık versinnnn spermciklere akannehir

hadi sanada kolay gelsin

Rahim ve fallop tüpünde her zamankinden farklı yönde gerçekleşen bu hareketlilik spermin yumurtaya doğru gidişini kolaylaştıracaktır.

kızlar bakınnn tüp adi dilmiş kolaylaştırmak için mişşş özür dilerimmmmm fallop tüpümmm

peki don olarak bişiy sorcam..:kedi:hamilelik belirtileri içinde göbek çevresinde ara ara sancı duyan oldumu hiç aranızda...bıçak saplar gb..anlık..göbeğimde..son bu hadi...
randevu aldım..gidicem hafta sonu dr.a.....yetti artıkım..Çok üzgünüm çoook

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin zehselcimm

en sağlıklısı dr.

Ay don olarak yazmışım yaaa..:kedi:
SON OLARAK DİYCEKTİMM...kaydirigubbakcemile3

:roflol: sen çok yaşa emi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…