inşAllah hamilesindir canım yaaa umutlanma dicem de ben 3. günümde hamile hissediom kendimi yanlış anlama adet geçmedi çalışmadan sonraki 3. günümdeyim
inşallah kuzum.......inşallah sen de hamilesindir ben de hamileyimdir inşallah bu topikteki herkes hamiledir ......... valla ben ümitledim bile canım...adete 6 gün kaldı heyecan ve korkuyla bekliyorum bu günü.
hadi ben çıkıyom artık iyi güldük neşemizi bulduk valla..ama ben yemeklik bişiler düşinim artık :)10.gün sert bi kahve içiriyim kocamada :) ama daha 7.gündeyim.olgunlaştırıyorum yumurtalarımı :)ayyy saçmaladık bugün yaaa..allah neşemizi daim etsin budan hamile olup böyle eğlenceli geyikler çevirelim inşallahhhhhhhhhhh..hamile olan diğer arkadaşlarımızla da beraber...hadi herkeze öpücükleerrrr...
evet okudum bende bu yazıları kızlar..4,5 - 5 km yol kat ettiğini söylüyo spermlerin..olaya bakın yaaa.hadi kafamı yemekle dağıtiyim biraz..tekrar görüşürükkk
ben geldımmmm
ben geldımmmm
eeee nereye kaboldunuz yineee
hoş geldin canımben geldımmmm
Rahim ve fallop tüpünde her zamankinden farklı yönde gerçekleşen bu hareketlilik spermin yumurtaya doğru gidişini kolaylaştıracaktır.
kızlar bakınnn tüp adi dilmiş kolaylaştırmak için mişşş özür dilerimmmmm fallop tüpümmm
peki don olarak bişiy sorcam..:kedi:hamilelik belirtileri içinde göbek çevresinde ara ara sancı duyan oldumu hiç aranızda...bıçak saplar gb..anlık..göbeğimde..son bu hadi...
randevu aldım..gidicem hafta sonu dr.a.....yetti artıkım..Çok üzgünüm çoook
Rahim ve fallop tüpünde her zamankinden farklı yönde gerçekleşen bu hareketlilik spermin yumurtaya doğru gidişini kolaylaştıracaktır.
kızlar bakınnn tüp adi dilmiş kolaylaştırmak için mişşş özür dilerimmmmm fallop tüpümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?