dayanamadılarrrr :dilcikar: :1hug:
bak ama müstescennnnn ohaoldumsmile
bir gün ilşkilerinden şikayetçi olan bayan prof.dr. haydar dümene başvurur ve sorar;
bayan:dr. bey kocamla hiç ilişkiye giremiyoruz?ne yapmam gerekir?
dr.:kocanız hangi takımlı?
bayan:galatasaray
dr.:eve gittiğinişde vajinanızı sarı-laciverte boyayın ve bunu kocanıza gösterin.
eve giden kadın doktorun söylediğini gerçkleştirir.bunu gören kocası vakit geçmeden karısını ...ikmeye başlar ve bu her akşam böyle devam eder.bundan sıkılan karısı tekrar doktora başvurur ve olayı anlatır.doktor bu sefer vajinasını sarı-kırmızıya boyamasını söyler ve bayan doktorun söylediğini gerçekleştirir.akşam değişikliği fark eden adam karısına;
biz adamı ..ike ...ke galatasaraylı yaparız demiş
Tarkan bir gün kız arkadaşı ile sevişiyormuş kurdu ise odanın ortasına oturmuş onları izliyor, o arada bizans ordusu saldırmaya başlıyor.
Tarkan;
- "Atıl kurt" diye seslenir.
Kurt;
- "Tabi *mına *oyim hep atıl hiç katıl yok!!!".
ay ben de zeki anneler için bi fıkra biliyorum;kadının biri başka bir şehirde okuyan oğlunu ziyarete gider.Oğlu bir kızla kalmaktadır.Ama kızla sadece ev arkadaşı olduğunu söyler.Kadın şöyle bi kıza bakar fena değil dur biroyun yapayım aralarında bişey var mı öğreneyim der.Kadın gider.Bunların bi kırmızı kabı vardır bi türlü bulamazlar.Kız oğlana der ki:annen gittiğinden beri kabı bulamıyorum.oğlan anasına bi mektup yazar:annecim sen gittiğinden beri kırmızı kabımızı bulamıyoruz,sen aldın demiyorum ama sen almadın da demiyorum.Kadının cevabı şöyle:Sevgili oğlum,eğer ayşe kendi yatağında yatsaydı kabın onun yatağında olduğunu görürdünüz.O kızla yatıyosun demiyorum ama yatmıyosun da demiyorum!
kızlar moralim yine bozuldu ya...
lise arkadaşımla az önce face de muhabbet ettim 3.5 aylık hamileymiş neyse allah analı babalı büyütsün gözümüz yok ama bana sende bişi varmı dedi yok dedim niye yapmıyorsun dedi sanki oluyorda yapmıyorum neyse dedim acelesi yok nasıl olsa bitane yapcam dedim aaaa nasıl acelesi yok ya kısır olursan sonra belkide kısırsın git bi muayene ol falan dedi bende gerek yok korunuyorum olur benim çocuğum dedim demek istemedim zaten şuanda tedavi görüyorum diye neyse o öyle deyince bende kısır olursam tedavi olurum ne varki dedim ayyyy tedaviyle çocuk yazdı bende hemen faceyi kapadım ne havasıysa bu ne kadar ayıp iyiki bi hamile kalmış yoksa nasıl havalanacaktı allah böylelerini esas kısır yapmıo ya ona üzülüyorum valla.
lise arkadaşımla az önce face de muhabbet ettim 3.5 aylık hamileymiş neyse allah analı babalı büyütsün gözümüz yok ama bana sende bişi varmı dedi yok dedim niye yapmıyorsun dedi sanki oluyorda yapmıyorum neyse dedim acelesi yok nasıl olsa bitane yapcam dedim aaaa nasıl acelesi yok ya kısır olursan sonra belkide kısırsın git bi muayene ol falan dedi bende gerek yok korunuyorum olur benim çocuğum dedim demek istemedim zaten şuanda tedavi görüyorum diye neyse o öyle deyince bende kısır olursam tedavi olurum ne varki dedim ayyyy tedaviyle çocuk yazdı bende hemen faceyi kapadım ne havasıysa bu ne kadar ayıp iyiki bi hamile kalmış yoksa nasıl havalanacaktı allah böylelerini esas kısır yapmıo ya ona üzülüyorum valla.
şimdi kızlar hiç umudum yok ama yazım belirtilerimi adetime 9 gün kaldı kasıklarım ve bacaklarımın iç üst kısmı ağrıyor böyle hamlamış gibi kirpiklerim karışıyor uyku düzenin alt üst oldu dün akşam bacak seğirmesi oldu bilmiyorum bu belirti olabilirmi.
sarı akıntı idrarda koyulaşma tuhaf bi ruh hali ağız kokusu gibi bişey ağzımda bi tatsızlık sadece gögüslerimde bişey yok bilmiyorum umudum yok ama belki hamileyimdir.kaydirigubbakcemile3
ayrıca senin yerinde olsam kapatmazdım face yi nie altında kalasınki ayy sinirlendim bakkk
sende de ne var yani Allahtan gelen bişi bizmi istedik en azından ona şanslı oldugunu söle ve kıymetini blip sussun otursun
ayy canım ya böyle insanlara gerçekten uyuz oluyorum..görmemişin oğlu olmuş hesabı!! böyle konuşup yorum yaparken korkmuyorlar mı acaba büyük konuşmaktan!! hem farzet gerçekten öyle bir durum var (Allah korusun) hiç düşünmüyor mu rencide ederim üzerim diye!!! sen boşver canım ya ona neymiş herkesin bi yazısı var elbet bizler de bir gün anne olacağız.. ben senin yerinde olsam onunla bir daha muhatap olmazdım ama bu sefer de kıskandı da görüşmüyor der çünkü biraz fesat birine benziyor..kusura bakma arkadaşın ama ağzının payını vermek lazım böylelerine!!
şimdi kızlar hiç umudum yok ama yazım belirtilerimi adetime 9 gün kaldı kasıklarım ve bacaklarımın iç üst kısmı ağrıyor böyle hamlamış gibi kirpiklerim karışıyor uyku düzenin alt üst oldu dün akşam bacak seğirmesi oldu bilmiyorum bu belirti olabilirmi.
sarı akıntı idrarda koyulaşma tuhaf bi ruh hali ağız kokusu gibi bişey ağzımda bi tatsızlık sadece gögüslerimde bişey yok bilmiyorum umudum yok ama belki hamileyimdir.kaydirigubbakcemile3
ay ben pek bi pozitifim bugün.vur kafama ekmeği al gibi sanki.Ya su biz sadece anlatılan üstüne yorum yapıyoruz.Kızı tanımıyoruz.Belki köytü niyetli değildir.Ama sen öyle bir durum olma olasılığına karşı böyle bişey söylememesi lazımdı diyerek farklı bir boyuta getirdin.Valla bunun için de çok hassas ve düşünceli biri olması lazım bence bunu düşünebilmesi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?