Ne toplasan karBence de denemeye değer :)
Canım bak 1.5 yıl korktum kaçtım neyse bu ay gittim yaptırdım anlatim sana
Vaginal muane olurken bi alet koyuyorlar rahimi açmak için onu koyuyorlar zaten bütün agrı dene şey o muane oluyosan eger hiç sıkıntı çekmezsin sonra bi şırınga içinde ilaç (hani şu basınçlı su varya oymu allam yaa) neyse onu uzun bi alete takıo ama ince uzun bi alet hissetmiyorsun yani onunla ilaçı veriyo sonra normal röntgen çekiliosun ya dr çek dio adam düğmeye basıo flash patlıo kaydirigubbakcemile3 agrı denen şey düşünki adetlisin çok tuvalete sıkıştın aşırı bi tuvalete gitme istegi idrarın çok birikmiş gibi başkada hiç bişiiiiciiikk YOKKKK
bu hafta geçti tatlım ya havalar çok soğuk gelirsem mutlaka görüşmek isterim bende...
hee bu arada topiğine verdigim zarardan dolayı özür dilerim akannehir akannehir akannehir
kesinlikle 1 haftada 1 maaşım biriktiii bilmiyorumkismile
ayy canım saol ya ben muayenede sorun çekmiyorum spekulum adlı aleti sokup bakıyorlar işte yine bu aleti sokuyorlarmış hsgde de ama o sıvı biraz yakıyormuş ya aslında pek canı acıyan bi tip değilim dayanıklıyımdır ama nedense bu organ çok savunmasız bişey gerçi yapacak birşeyde yok yatcaz çektircez artık ölmek var dönmek yok anne olmak istiyorum vede olucam kendime inat olucam:lepi:
Topik benim değil ki hepimizin kaydirigubbakcemile
Verdiğin zarar diye bahsettiğin şeye gelince;yok be gülüm gayet masumane iki fıkra.Ne var onalrda;benim öğrenciler daha neler neler biliyor ;bunalr ne ki şakkıdı
Fonunun aynı hızla devam etmesi dileğiyle :)
videoyu izledinmi peki ona çok güldük bgnn
aminnnn tatlımmmm:Saruboceq:
Şu spermin annenin vücudunda hareket ettiği video mu? :uhm:Şu 1.5 saat mi ne süren?Eğer oysa ilk 15 dakikasına baktım;daha ilerki aşamalara geçemediğimiz için beni ilgilendirmediğini düşündüm :roflol:
Canım bak 1.5 yıl korktum kaçtım neyse bu ay gittim yaptırdım anlatim sana
Vaginal muane olurken bi alet koyuyorlar rahimi açmak için onu koyuyorlar zaten bütün agrı dene şey o muane oluyosan eger hiç sıkıntı çekmezsin sonra bi şırınga içinde ilaç (hani şu basınçlı su varya oymu allam yaa) neyse onu uzun bi alete takıo ama ince uzun bi alet hissetmiyorsun yani onunla ilaçı veriyo sonra normal röntgen çekiliosun ya dr çek dio adam düğmeye basıo flash patlıo kaydirigubbakcemile3 agrı denen şey düşünki adetlisin çok tuvalete sıkıştın aşırı bi tuvalete gitme istegi idrarın çok birikmiş gibi başkada hiç bişiiiiciiikk YOKKKK
canım uzun bi aletten bahsetmişsin bu uzun aleti vajinanın içine tamamenmi sokuyor birde birşey daha kaç dk sürüyor.
Hehe :) iyiymiş video :)
the_fts canım seninde videona bayıldım cok şirin ve güzell..artık bizimde yumurtalar alsın şu spermi içinede bebişlerimiz gelsin artıkkk yaaaaa
slmmm arkadaşlar..ben geldim akşamda akşama giriyorum ancak kusura bakmayın..benim adetim geldi.smatcım beni şubat 21 yazabilirsin..bakalım pazartesi allah izin verirse dri gidiyorum yumurta takibine başlıyorum.inşallah şubat ayı bizlere bebişlerimizi getirir..sevgilerle öpüyorum sizleriii
aminnnn:Saruboceq:
canım eğer ilk defa gideceksen doktora adetinin 2.yada 3 günü git bitince gidersen 1 ay daha beklemek zorund kalırsın
hatırlatim dedim
canım zaten bu benim iki yıllık dr. 3 bebek kaybettiğimi herşeyi biliyor.gecen ay gittiğimde kist cıkmıştı.kisti kücültmek için doğum kontrol hapı kullandım bugün bitti.o zaman benim cumartesimi gitmem geriyor canım.cünkü ben ilk defa yumurta takibine başlıcam..inşallah kistim kücülmüştürde yumurta takibine başlarız..
ayy kusura bakma yaa bgn beynim sulandııı :1no2: ben sana bişi sormuştum cevaplamadın sanırım 3 gebelik nasıl yani neden olmadııı pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?