Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy canım saol ya ben muayenede sorun çekmiyorum spekulum adlı aleti sokup bakıyorlar işte yine bu aleti sokuyorlarmış hsgde de ama o sıvı biraz yakıyormuş ya aslında pek canı acıyan bi tip değilim dayanıklıyımdır ama nedense bu organ çok savunmasız bişey gerçi yapacak birşeyde yok yatcaz çektircez artık ölmek var dönmek yok anne olmak istiyorum vede olucam kendime inat olucam:lepi:

bu hafta geçti tatlım ya havalar çok soğuk gelirsem mutlaka görüşmek isterim bende...
hee bu arada topiğine verdigim zarardan dolayı özür dilerim akannehir akannehir akannehir

Topik benim değil ki hepimizin kaydirigubbakcemile

Verdiğin zarar diye bahsettiğin şeye gelince;yok be gülüm gayet masumane iki fıkra.Ne var onalrda;benim öğrenciler daha neler neler biliyor ;bunalr ne ki şakkıdı

yok yok öle bişi dil bana da dediler mentollü gibi diye ya benim tek tüpüm tıkalı olmasına ragmen hee bide canım çok tatlı olmasına ragmen hiç acımadı ve yanmadııı

videoyu izledinmi peki ona çok güldük bgnn

Fonunun aynı hızla devam etmesi dileğiyle :)

aminnnn tatlımmmm:Saruboceq:

videoyu izledinmi peki ona çok güldük bgnn
aminnnn tatlımmmm:Saruboceq:

Şu spermin annenin vücudunda hareket ettiği video mu? :uhm:Şu 1.5 saat mi ne süren?Eğer oysa ilk 15 dakikasına baktım;daha ilerki aşamalara geçemediğimiz için beni ilgilendirmediğini düşündüm :roflol:

canım uzun bi aletten bahsetmişsin bu uzun aleti vajinanın içine tamamenmi sokuyor birde birşey daha kaç dk sürüyor.

canım uzun bi aletten bahsetmişsin bu uzun aleti vajinanın içine tamamenmi sokuyor birde birşey daha kaç dk sürüyor.

tamamen sokulmuyordur o çünkü uzun bişiydi ama şöyle düşün rahim hissiz bir organmış içine girdikten sonra problem yok..

benim 3 defa çekildi tüp tıkalı oldugu için 3 defa film değişti falan onların süresini hesaplarsan 12-13dk ama işlemin toplamı 1 dk bile sürmüyo işte hazırlık o aletin takılması falan 10 dk de sen

slmmm arkadaşlar..ben geldim akşamda akşama giriyorum ancak kusura bakmayın..benim adetim geldi.smatcım beni şubat 21 yazabilirsin..bakalım pazartesi allah izin verirse dri gidiyorum yumurta takibine başlıyorum.inşallah şubat ayı bizlere bebişlerimizi getirir..sevgilerle öpüyorum sizleriii

the_fts canım seninde videona bayıldım cok şirin ve güzell..artık bizimde yumurtalar alsın şu spermi içinede bebişlerimiz gelsin artıkkk yaaaaa

the_fts canım seninde videona bayıldım cok şirin ve güzell..artık bizimde yumurtalar alsın şu spermi içinede bebişlerimiz gelsin artıkkk yaaaaa

aminnnn:Saruboceq:

canım eğer ilk defa gideceksen doktora adetinin 2.yada 3 günü git bitince gidersen 1 ay daha beklemek zorund kalırsın
hatırlatim dedim

asrewya nabıyosunn kocişte gelmedi uff temizlikte istemiyo canımmm

aminnnn:Saruboceq:

canım eğer ilk defa gideceksen doktora adetinin 2.yada 3 günü git bitince gidersen 1 ay daha beklemek zorund kalırsın
hatırlatim dedim

canım zaten bu benim iki yıllık dr. 3 bebek kaybettiğimi herşeyi biliyor.gecen ay gittiğimde kist cıkmıştı.kisti kücültmek için doğum kontrol hapı kullandım bugün bitti.o zaman benim cumartesimi gitmem geriyor canım.cünkü ben ilk defa yumurta takibine başlıcam..inşallah kistim kücülmüştürde yumurta takibine başlarız..

ayy kusura bakma yaa bgn beynim sulandııı :1no2: ben sana bişi sormuştum cevaplamadın sanırım 3 gebelik nasıl yani neden olmadııı pekii

ayy kusura bakma yaa bgn beynim sulandııı :1no2: ben sana bişi sormuştum cevaplamadın sanırım 3 gebelik nasıl yani neden olmadııı pekii

ne sormuştunki canım okumadımmıki acaba..ben 4 yıllık evliyim ilk 1 sene bebiş istemedik eşim ve ben ayrıydık iş dolasıyla.1 senenin sonunda birleştik ve o ay hamile kaldım.bebeğim anne karnında 13 haftalıkken ölmüş.kürtajla alındı ve ilk gebelik olduğ için araştırılmadı.ikinciye 8 ay sonra hamiş kaldım.bu bebeğim ilk 3 ay hiçbirşey yokken 4 ayda gelişimi durdu ve beyninde kist ve mesanesi gözlenmiyor ve ayrıcada suyu azdı.istanbulda heyet toplandı ve karar verildi bebek hiç gelişmiyor sonlandırılacak diye eşime ve bana sordular bebek gelişmiyor gelişmiyecekte muhtemelen özürlü isteğinize bağlı gebeliği sonlandıralımmı diye sordular.bizde eşimle karar verdik sonucta bebeği aldırmasam bile anne karnıda ölücek ve beni zehirliyeceği için gebelik 5 aylıkken normal doğumla sonlandı.tabi anne karnıdanken svı alındı.sıvının sonucu bir ay sonra geldi dr. bize söyledği hiçbirşey yok bu szin şansızlığınız tekarar hamile kalabilirsiniz.ve ben o ay hemen hamile kaldım ama bebeğimin gelişimi yine 3 hafta geriydi.ve oda yaşamadı anne karnında öldü yine bir kürtaj daha.ve aradan 1 sene gecti gereken tahlillerimiz yapıldı hiçbirşey yok dr. şüphelendiği kan pıhtılaşması.ama 7 aydır korunmuyorum tık yok.işte gecen ay dr meselsi biliyorsun.yani benim hayat bunlarla ibaret canım biraz uzun oldu ama kusura bakma..inş. rabbim aynı acıları tekrar yaşatmaz.senağlama:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…