hadi ben çıkıuyommmm gece görüşürükkk
kızlar moralim yine bozuldu ya...
lise arkadaşımla az önce face de muhabbet ettim 3.5 aylık hamileymiş neyse allah analı babalı büyütsün gözümüz yok ama bana sende bişi varmı dedi yok dedim niye yapmıyorsun dedi sanki oluyorda yapmıyorum neyse dedim acelesi yok nasıl olsa bitane yapcam dedim aaaa nasıl acelesi yok ya kısır olursan sonra belkide kısırsın git bi muayene ol falan dedi bende gerek yok korunuyorum olur benim çocuğum dedim demek istemedim zaten şuanda tedavi görüyorum diye neyse o öyle deyince bende kısır olursam tedavi olurum ne varki dedim ayyyy tedaviyle çocuk yazdı bende hemen faceyi kapadım ne havasıysa bu ne kadar ayıp iyiki bi hamile kalmış yoksa nasıl havalanacaktı allah böylelerini esas kısır yapmıo ya ona üzülüyorum valla.
şimdi kızlar ben 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır tedavi görüyorum aslında tam 1.5 yıl git gel olmadı yani tam tamına 1 yıldır uğraşıyoruz işte.
eşimin 3 kere sperm tahlili yapıldı hepsine drlar olumlu dedi 3 de ayrı yerde yapıldı 3 de pozitif hormon testinide ben istedim yaptırdı hiç sorun yok alttan muayenesinide oldu varikosel falan çıkmadı.
benim hormonlar tamam 28 günde bir adet görüyorum yumurtlamam tamam zaten o günü bende anlıyorum herhangi bir yara falanda yok rahmimde en son hsg kaldı yani tedavinin bu aşamasındayım şubatın 1inde kontrolüm var işte o gün doktorum gün ver hsg için devlet hastanesinde tedavi oluyorum ben bakalım ne zamana gün verir.
onu da allahın izniyle çektireyim artık ondan sonra olurmu bilemem ama inş olur.
kızlar çok üzgünüm, beni listeden silebilirsiniz artık, ben bugün regl oldum, gerçekten çok üzgünüm hala ağlıyorum, maalesef size yeni tarih veremiyorum, yani bu durumda bile değilim artık, herşey alt üst oldu çok şaşkınım ve hiç umudum yok artık....
varikosel erkekte kısırlık nedeni canım testislerdeki damar genişlemesi hastalığı bacaklarda olan varisler vardır ya onun testislerde olma hali.
hsg den biraz korkuyorum ama bebeğim için yaptırcam ne olursa olsun onun için dayanacağım...
valla fatoşçum biliyorum sen kızıyorsun çok biz böyle deyince ama, şimdi hani sözüm meclisten dışarı, ben daha önce üç kez hamile oldum ve hiçbiri de bu kadar sürmemişti, hele iki tanesinin farkında bile olmadım desem yeridir, ama şimdi (gene çok kızacaksın biliyorum ama affet) beş aydır tutturamayınca ben umudu kestim de ondan öyle dedim, çok afedersin gerçekten, böyle demek istemiyorum ama, işte ben kendi kendime böyle düşünüyorum işte.
kızlar çok üzgünüm, beni listeden silebilirsiniz artık, ben bugün regl oldum, gerçekten çok üzgünüm hala ağlıyorum, maalesef size yeni tarih veremiyorum, yani bu durumda bile değilim artık, herşey alt üst oldu çok şaşkınım ve hiç umudum yok artık....
Fatoşum!Biz İstanbuldan Ankaraya yataklı vagon kiralayıp gelmştik arkadaşlarla maksat muhabbet olsun diye,eğlenmiştik de ama bütün vagonu almıştık yanımızda kimin olacağı belli olmaz diye! :)
Yalnızz biraz uzun süüyor haberin olsun. Onun dışında zevkliydi bizim.
Siz hafta sonu içn mi geleceksiniz?Ya bu hafta sonu acayip yoğunum benPazarteside hala burdaysan mutlakaaaa görüşelim isterim....
Belki Su da katılır bize;ama pek çıkmıuorum eşimsiz dedi.Sorarız yine de!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?